והרי הודעה

אין לי

אם כי פרוטו הציע את עצמו כבן תשחורת מועדף אצלי, אני נמנע מבני תשחורת. אגב, 8 - 9 שנים פחות משאיר אותן בגיל 40+, שם זה כבר לא* תשחורת אלא צבע. אבל האידיאל, בלונדה גדולה. גבוהה, שדיים לא פומלות, ישבן גדול ומתוק והרבה שפתיים. עיניים כחולות עמוקות, שפתיים דקות ומתוקות. רגע יש לי את זה כבר למעלה מעשרים שנים לידי. *אם צבע, אז רק אדום-נחושת פרוע וחצוף

בחן ידע

סקינר דמויי התמר תיאורטי טנסי וויליאמס זונה הוליסטית שובניסטית חתולה על גג פח לוהט לכשתסיימו/נה לפרוש ולפרוס את הידע המרשים שלכן/ם בענינים האלה, או אז נעבור לדיוני עומק רציניים באמת.

פרוטו בייבי, לפעמים יש

לנו נטייה להימנע מעיסוקים ברקטום, מה גם ששמתי לב שהצלחת להדליק את גב' רווחים ואת החבר רסקול. אתה מבין, מרביתנו כבר מעבר לשלב האנאלי/רקטומאלי.

מה יש לך זהב שחור

ברקטום?! עושה רושם שלרסקול יש עוד מה ללמוד ממך על עבודת אחוריים.

קפת

New member
אוקיי, תמיד שמחה לענות על שאלות

שאנלא יודעת תתשובות להן: סקינר: מחלת עור חשוכת מרפא שמתבטאת בהיווצרות גידולים מרובים ושאינם ממאירים דמוי התמר: ביטוי ציורי ולירי לאבר מינו של השימפז על פי המיתולוגיה האזרבאיג'אנית תיאורטי: שמו של מלחין איטלקי ידוע בן המאה ה16, שמו הפרטי, אגב, היה גוסטבו טנסי וויליאמס: אחיו הצעיר של קנת' וויליאמס שהיה ידוע בחיבתו לטיפה המרה, לנשים אדומות שער ושהיה חבר בnkkk זונה הוליסטית: שגלנית מוח בעידן הניו אייג' שובניסטית: מומחית לשובנים חתולה על גג פח לוהט: מנת קיץ מיוחדת שמורכבת מנתחי פרגית צלויים המוגשים על מצע קינואה עם נגיעות של קציפת מנגו בכורכום וזביונה של תולעי משי ונקראת על שם אודטה והומצאה בתכניתה על ידי ניר צוק

VCube

New member
מה זה nkkk?

וחן חן לך על הרחבת ההשכלה. כמי ששב משהות ארוכה (מדיי) מחוץ לאזור המוגן של מרחבי הסייבר, הפגנת הידע שלך היא כמשב אוויר מרענן ביום קיץ חם במדבר האוזבקיסטני. אגב, שמת לבך לעובדה שקנת' וויליאמס הוא שחור? מדאים, מדאים...

קפת

New member
בודאי ששמתי לב

וגם כוסון לא קטן. nkkk זה כמובן רשת"ב של new ku klux klan, שהיא תנועת קונטרה מחתרתית של שחורים שקמה בעקבות אירועי לואיזיאנה בשנת 1935 . דן בראון כותב על זה עכשיו רומן חדש שיקרא, איך לא, חופן דווינצ'יק. לפעמים אני הורגת את עצמי, מזל שאני יודעת איך להקים אותי לתחיה. באמת מזל.

לעניות דעתי

מדובר ב nude ku klux klan על שם השחורים שכתגובה, החליטו להראות לעולם שהם גאים במקור שלהם וחזרו להלם עירומים ועירומים למחצה. ב1958 יצא חוק שהם חייבים ללבוש כסות כלשהי באזורים הצנועים ואז טבחו אותם למוות. או לא למוות, אבל עשו משהו עם מטבח, אפרופו סורבה.

קפת

New member
עשיתי פעם סורבה משחורים

יצא מגעיל. אבל לפחות היה לי עור נקי וחלק.

קפת

New member
רואים שלא הבנתם את הסוף של הספר

לא היה נסיך קטן! זה סתם היה איזה טייס עם שם של קדוש ששמע קולות. בכלל, לו היו חוקרים לעומק את כל הקדושים האלה, היו מגלים שרובם היו פסיכוטיים.

רגע רגע

רגע. הולד איט. כשאת אומרת טייס, את שוב מתכוונת מטאפורית*? ואם מה שאת אומרת נכון, כפת, בוש הוא סתם פסיכופט? ומה עם השושנה של הטייס הננס? * על דרך ההקבלה הישירה האסוציאטיבית-אוניברסלית. כלומר, אולי.

קפת

New member
בוש הוא בהחלט פסיכופאת

הבעיה היחידה היא שהוא לא סתם. על השושנים* של הטייסים אני לא יכולה להגיב, כי בדרך כלל מתעניינת להם רק ביהלום שבקצה. השני. *זה היה מטפורית. אולי, כלומר.

קפת

New member
לא, אבל הכנתי פעם לאודי

משמפו כינים. היא מ-ז-ה התלהבה!

למעלה