והרי הודעה

נו, בטח.

זה היה הדם הנוצרי של הילדים שאותו בללו בטיט של הלבנים. מה לא ברור פה? ואגב, יש לך חור בעלילה. קפת לא שותה עראק.

למה שלא

נשאל את קפת? הניחי לה לפרוש כנפיים, לקוקיה הקטנה*. *כינוייה של קפת** בימים צעירים וחלקים יותר. **קפת. מונח שהונח כך סתם ומקורו באות ק'. ק' - על שם הקוקיה, שהיא ציפור טפילה שדוחפת את הביצים של ציפורים אחרות מהקן. נא הקבלה.

קפת

New member
הרגע עניתי על זה

ואני בהחלט מכחישה שהייתי אי פעם צעירה יותר ובטח מכחישה שחלקה יותר. נא.

אתה יכול לשאול את קפת,

רק שים לב שהיא רמזה שיש לך תסמונת אספרגר. וזה לא שאני מנסה לסכסך. חוץ מזה אני רוצה שתגלה לי מי אתה, כי יש פה אנשים שמחליפים ניקים יותר מהר משחיים רמון מחליף אוביקטים מיניים (ורק אני כמו טאטאלע עם אותו הניק כבר שנים. שנים.)

אני* לא מגלה

שום רגישות למה שאת רוצה. וזה לא שאני מנסה לסכסך. את חושבת שחיים רמון וקצב עשו יד אחת? או אפילו השתמשו ביד אחת שקיימת זה מכבר? זה אפילו מתאים. חיים קצב, משה רמון (יחסית לתיבה רמון) *החלטנו להתמסד.

אני מרגיש כמו פרסומת

גם אספרגר וגם ריבוי אישיות * זה אני, נו. את באמת לא מזהה? * ע"ע, ק.

הדגש

הוא על האישיות ולא על הריבוי, ק. עוד ניסיון התחמקות פתטי. עד מתי יעלוזו רשעים??!

קפת

New member
עד שתפוז יסגור להם את הפורום

רשעה. לא רשעים. תפסיקו להרבות אותי. גם ככה העולם מתקשה להסתגל. רשעה, אבל לא עליזה. סתם עיפה ומתגעגעת לסבון.

קפת

New member
בוגו, את לא הבנתותו*

הוא. או הם**, יש לו/להם בעיה עם מטפורות. הם או הוא מדבר או מדברים רק קונקרטית ומה שהוא התכוון זה על כוס של עראק, במובן שישבתי על הכוס. וזה אכן, לצערי, קרה לי פעם אבל אנלא רוצה להרחיב על זה את הדיבור. *את כמובן צודקת, אנלא שותה עראק. זה מגעיל! **באמת, אגב, כמה אתם שם?

פיכס

אני דווקא מאוד אוהב עארק ולאחרונה גיליתי את האניס המשופר בפאסטיס*. לגבי הצירה הוא מכיל בתוכו הרבה כעיסם. מיכל כעס שלם על סף פיצוץ. בדרך כלל כשגברים מתפוצצים זה או בנפיחות אחריות או בנפיחות קדמיות. שני הסוגים בעלי ריח רע. נו טוף, יש גם מסעדה אבל אני מתכוון למשקה הצהבהב .

למעלה