נשאל את קפת? הניחי לה לפרוש כנפיים, לקוקיה הקטנה*. *כינוייה של קפת** בימים צעירים וחלקים יותר. **קפת. מונח שהונח כך סתם ומקורו באות ק'. ק' - על שם הקוקיה, שהיא ציפור טפילה שדוחפת את הביצים של ציפורים אחרות מהקן. נא הקבלה.
רק שים לב שהיא רמזה שיש לך תסמונת אספרגר. וזה לא שאני מנסה לסכסך. חוץ מזה אני רוצה שתגלה לי מי אתה, כי יש פה אנשים שמחליפים ניקים יותר מהר משחיים רמון מחליף אוביקטים מיניים (ורק אני כמו טאטאלע עם אותו הניק כבר שנים. שנים.)
שום רגישות למה שאת רוצה. וזה לא שאני מנסה לסכסך. את חושבת שחיים רמון וקצב עשו יד אחת? או אפילו השתמשו ביד אחת שקיימת זה מכבר? זה אפילו מתאים. חיים קצב, משה רמון (יחסית לתיבה רמון) *החלטנו להתמסד.
הוא. או הם**, יש לו/להם בעיה עם מטפורות. הם או הוא מדבר או מדברים רק קונקרטית ומה שהוא התכוון זה על כוס של עראק, במובן שישבתי על הכוס. וזה אכן, לצערי, קרה לי פעם אבל אנלא רוצה להרחיב על זה את הדיבור. *את כמובן צודקת, אנלא שותה עראק. זה מגעיל! **באמת, אגב, כמה אתם שם?
אני דווקא מאוד אוהב עארק ולאחרונה גיליתי את האניס המשופר בפאסטיס*. לגבי הצירה הוא מכיל בתוכו הרבה כעיסם. מיכל כעס שלם על סף פיצוץ. בדרך כלל כשגברים מתפוצצים זה או בנפיחות אחריות או בנפיחות קדמיות. שני הסוגים בעלי ריח רע. נו טוף, יש גם מסעדה אבל אני מתכוון למשקה הצהבהב .