בכיתתנו הצנועה לא חשוב מאיזו עדה - ישנה מרצה שלא מאפשרת דקת [ כן שמעתם נכון] דקת איחור. שאלתי - האם קיים איזשהו תקנון /נוהל של המקובל [ מה קוראים אותו "איחור אקדמי"]? האם יש לנו זכויות או שזה יכול להתנהל לפי גחמות? שב"ש
זה דבר ידוע, ויש לקחת זאת בחשבון תמיד, ולא לסמוך על האוטובוס האחרון שמגיע בדיוק דקה לפני תחילת השיעור(או הפגישה, תחילת עבודה וכדומה). וזה לא משהו ייחודי לאגד, גם בחו"ל אוטובוסים מאחרים(מנסיון).
למרות שיש לך חגורה שחורה בלהגיד את המובן מאליו. כל מה כתבת ברור ושריר וקיים. א-ב-ל מה לעשות שאנשים הם רק אנשים ולא רובוטים- דברים קורים... הייתי מצפה לקצת גמישות ולא לאיזו פיקסציה יקית [ לא נגדיר מאיזה שלב של פרויד]. סה"כ זו אוניברסיטה ולא "שלום כיתה א'...".
ובאמת לרוב המרצים לא אכפת אם תאחרי, או בכלל לא תגיעי, אבל לה כן אכפת, אז תכבדי את זה, ואם בכל זאת איחרת, תתמודדי עם זה ותקבלי אחראיות. אני עונה לך לגופו של עניין, אבל התשובה שלי כנראה לא מוצאת חן בעינייך, אז את בוחרת לתקוף אותי אישית. חבל.
גילו נאות : זה לא קרה לי באופן אישי - אלא למישהי שגרה בישוב מרוחק במיוחד ומגיעה ב4 אוטובוסים. כולנו נדהמנו על ההקפדה היתרה במקום שנדרשה טיפת גמישות. ואם התקבל רושם של תקיפה אישית - קבל את התנצלותי הכנה.
שתנסה לדבר עם המרצה ולהסביר, אויל הן יסדרו משהו. אני בטוח שהיא מקפידה על נושא האיחורים לא כי היא מכשפה רעת לב, אלא כי זה באמת מפריע לה ומוציא אותה מריכוז. לי היו מספר מרצים כאלו.