והפעם שאלה שאלתית...

niva99

New member
והפעם שאלה שאלתית...

בכיתתנו הצנועה לא חשוב מאיזו עדה - ישנה מרצה שלא מאפשרת דקת [ כן שמעתם נכון] דקת איחור. שאלתי - האם קיים איזשהו תקנון /נוהל של המקובל [ מה קוראים אותו "איחור אקדמי"]? האם יש לנו זכויות או שזה יכול להתנהל לפי גחמות? שב"ש

stkachov

New member
חחחח

שאלה מוזרה ברור שיש לה זכות לאסור איחורים, זה בוודאי מפריע לה להתרכז, ומפריע לשיעור להתנהל כהלכה.

niva99

New member
לא מוזר בכלל

ואיך זה פועל הפוך? להם מותר לאחר לפחות רבע שעה ... [ ואם יותר - כבר לא נשאר סטודנט לחכות].

niva99

New member
להבין מבינה

עם הדיוק של אגד...קורה לא פעם שהאוטובוסים יוצאים באיחור ואנשים שהתייבשו בתחנה נענשים על לא עוול בכפם.

stkachov

New member
זה שאוטובוסים מאחרים

זה דבר ידוע, ויש לקחת זאת בחשבון תמיד, ולא לסמוך על האוטובוס האחרון שמגיע בדיוק דקה לפני תחילת השיעור(או הפגישה, תחילת עבודה וכדומה). וזה לא משהו ייחודי לאגד, גם בחו"ל אוטובוסים מאחרים(מנסיון).

niva99

New member
קבל ../images/Emo45.gif

למרות שיש לך חגורה שחורה בלהגיד את המובן מאליו. כל מה כתבת ברור ושריר וקיים. א-ב-ל מה לעשות שאנשים הם רק אנשים ולא רובוטים- דברים קורים... הייתי מצפה לקצת גמישות ולא לאיזו פיקסציה יקית [ לא נגדיר מאיזה שלב של פרויד]. סה"כ זו אוניברסיטה ולא "שלום כיתה א'...".

stkachov

New member
סבבה

ובאמת לרוב המרצים לא אכפת אם תאחרי, או בכלל לא תגיעי, אבל לה כן אכפת, אז תכבדי את זה, ואם בכל זאת איחרת, תתמודדי עם זה ותקבלי אחראיות. אני עונה לך לגופו של עניין, אבל התשובה שלי כנראה לא מוצאת חן בעינייך, אז את בוחרת לתקוף אותי אישית. חבל.

niva99

New member
עונה

גילו נאות : זה לא קרה לי באופן אישי - אלא למישהי שגרה בישוב מרוחק במיוחד ומגיעה ב4 אוטובוסים. כולנו נדהמנו על ההקפדה היתרה במקום שנדרשה טיפת גמישות. ואם התקבל רושם של תקיפה אישית - קבל את התנצלותי הכנה.

stkachov

New member
אז אם יש לה נסיבות חריגות

שתנסה לדבר עם המרצה ולהסביר, אויל הן יסדרו משהו. אני בטוח שהיא מקפידה על נושא האיחורים לא כי היא מכשפה רעת לב, אלא כי זה באמת מפריע לה ומוציא אותה מריכוז. לי היו מספר מרצים כאלו.

MsUnderstood

New member
גם לי יש מרצה כזה..

הוא גם מוציא מהכיתה אנשים שהפריעו לו... ואין ברירה...מגיעים בזמן..

blackwish

New member
היתה לי כזו

דווקא מעולה, אבל הנוהל שלה היה מתיש, במיוחד כי היה מדובר על שיעור בשמונה בבוקר שכולל איתו פקקים בחורב
זה השיעור היחיד בו היתי קמה כמו במסדר בבוקר ומקדימה לו רק כדי לא לאחר חלילה.

למעלה