צמפיון ןמרשל 30RCD הם מגברים לגיטרה והבחור רוצה מגבר לבס. זה נראה כאילו שכל שאלה בנושא מגברים בפורום התשובה האוטומטית היא פנדר ומרשל. לא לפנדר ולא למרשל אין מגברי בס טובים עד 50 ואט. בתחום הזה למשל PEAVEY או G&K הרבה יותר טובים.
היי! אני חדשה פה..... מנגנת על בס חצי שנה...ויש לי מגבר פיוי 30 וואט... שאותו אני מאוד מאוד אוהבת!! כאילו...בין מרשל בס ל פיוי יש הבדל...ממש לא התלהבתי מהמרשל...
http://www.music123.com/Item/Item.asp?po=VT25&uid=6C09675B3C694C05B7962F93E3B3A7C1 גם אתה בדקת כאן אני מניח וזה בלי מכס ומשלוח בארץ הוא יעלה הרבה יותר...
יש לי מגבר כזה ממש כאן... 150W עם בערך 12 אינץ´ רמקול... זה בהחלט מגבר ממולץ... סאונד ברור ואלוהי.. והוא יכול להחזיק הופעות (שלא לדבר על כל האפשרויות הגברה שלו... כי הוא יכול להחזיק עד 2 בוקסוט של 4 ohms אני חושב.. אם אני זוכר נכון) בהחלט בהחלט מומלץ.. אבל זה רק אם יש לכם בסביבות ה4000 - 6000 ש"ח למגבר... (אני קניתי אותו באחלה דיל שבעולם ב2500 ש"ח... כשרק התחלתי לנגן... עם בס Yamaha BB1500)
אותם כמו משוגע... וכבר יש לי בס חדשה... אבל זה כבר לא מעניין אותכם בטח אז לעניינינו.. KG היא חברה מומלצת לכל בסיסת... הראשים יותר מהמגברים קומפלט... (הם מגיעים עד 250 - 300 W.. נראה לי.. ואולי אפילו יותר...) וכמבן שהסאונד רק הולך ומשתפר... אבל מצד שאני.. אני משוחד.. =) בהצלחה עם המגבר שלך!