והפעם בפינה...

כמה מעייפת אפשר להיות?

רשמתי שהיא בחלוקה ה2 של ההודעה שלי. של זמרות שטכנית בינוניות אבל מרגשות ועושות לי את זה. ידוע לי שטכנית היא בינונית.

HanAn189

New member
לא מזכיר לך מישהו? |שורק|

חולה עלייך

HanAn189

New member
אצלי זה לא טכניקה ולא רגש!

אני עממי
לי חשוב שאני אתענג על הקול ואהנה מקול משובח שיודע לשיר, ולהגיש את השיר בצורה שרק מעשירה את הלחן ומשבחת את השיר. אני מתלבט בין כריסטינה אגילרה לביונסה, שתיהן דוגמה לגרונות אדירים! לכריסטינה יש ייחוד וגוון שמבדילים אותה לטובה ונותנים אותנטיות לשירים שלה! הקול של כריסטינה עושה את השירים שלה בהרבה מקרים. הקול של כריסטינה סקסי, נעים לאוזן וזמרות צריכות לקנא בה. לביונסה יש קול עמוק וחם שעושה לי זרמים בגוף. כשביונסה שרה אני בולע רוק כי אני מרגיש שיש לה איזה מאגר אנרגיה מדהים. אני משתגע על הפשטות שבה היא מצליחה להגיע לטונים גבוהים ולבצע את השיר נקי ובלתי נשכח. http://www.youtube.com/watch?v=M2-Bfpe2TK4 דוגמה קטנטנה. תראו את הוידאו עד הסוף. הבחירה שלי היא ביונסה, ואל תגידו לי שאני משוחד, כי יש פה מלא כאלה
אגב, הקול הכי גדול אי פעם, שייך לסלין דיון לדעתי. אלוהים מדבר מהגרון שלה.

ההופעה הכי אהובה עליי של ביונסה

ממה שראיתי, זה Dangerously in love בגראמיז. מדהימה!

HanAn189

New member
כן זאת בכלל אורגזמה לאוזניים ../images/Emo88.gif

וזאת דוגמא לשיר מרגש של ביונסה, לחן אגדי, וזאת הבלדה הכי אהובה עליי ביותר שלה. אחרי זה Listen ואז Resentment. וזהו אני אנוח, לפני שישלחו בי את רינת |משקשק|

WundeRKind

New member
"כללללל השירים שלה מעפנים"

יש לפחות חצי עולם שלא יסכים איתך. אם לא כולו.

WundeRKind

New member
הבנתי חלקית לא נכון

אז אני חלקית מצטער, כי לרוב את כן שוללת הכל..
אבל מילא, כמו שההוא למטה אמר, על טעם ועל ריח.. או משהו כזה

WundeRKind

New member
ווקאליסטיות זה לא בהכרח מי שיודע לצעוק

לא יודע למה כולכם בחרתם בכריסטינה... ביונסה גם לדעתי היא סתם זמרת עם קול גדול. אבל מילא. מאריה קארי, סלין דיון, קלי קלארקסון - הן זמרות וואקליסטיות. אני מוסיף גם את לארה פביאן

HanAn189

New member
על טעם ועל ריח...

צריך לכתוב את זה בראש הפורום
ומצדד, לארה פביאן אלה! יש לי את כל האלבומים שלה והיא בכלל יקום נפרד. אני שומע אותה ונסחף. היא כמו מדיטציה בשבילי.

למעלה