והפעם בפינה...

התכוונתי לומר שהיא הביאה את הקול השחור והגדול

והאדיר הזה,שאני שהוא כן נחשב בעיניי רבים כטוב טענית. בשיר Wake Up Alone אי אפשר לומר שאין לה קול טוב טכנית.היא פותחת את הקול שלה שם בצורה מטורפת.

הקול שלה טוב מאוד טכנית

אבל זה לא הופך אותה לווקאליסטית העשור, יש טובות ממנה. אני בכלל לא שומע איפה היא פותחת את הקול שלה בצורה מטורפת בשיר הזה. את בטוחה שאת מדברת על אותו שיר?

השילוב הזה בין הווקאל המעולה להגשה הכה מרגשת

הופכת אותה לווקאליסטית הכי טובה של העשור מבחינתי. מן הסתם כל מי שעונה פה מתייחס גם לטעם האישי שלו יחד עם העובדות בשטח שלא ניתן להתעלם מהם. זה שילוב של שני הדברים. מן הסתם את רובין,אני לא אבחר למרות שהיא מרגשת אותי בטירוף, כי אז זה יהיה מגוחך ותלוש מהמציאות. אני מדברת על Wake Up Alone וההגשה הטכנית שלה פה מדהימה יחד עם הנשמה והרגש שהיא מביעה שם.

לאט לאט אני חושבת שאנחנו מסתדרים...

אגב...אני יודעת מי אתה...את בריטני פור יו נכון? אחחחח אני זוכרת את הכינוי הזה....וואו. נוסלטגיה.

חח אני בדיוק רואה מלא סרטונים שלה

ביוטיוב, בעקבות הדיון הזה. אני דווקא לא אוהב את הביצוע ל-Cryin, הוא מתחיל טוב אבל בשיא שלו היא לא מגיעה לטונים.. natural woman
הייתי שם גם את without you ו- up to the mountain

WundeRKind

New member
wy אוברייטד לאללה.

אם כבר don't play this song או stuff like that were. UTTM בהחלט משובח, כמו גם SHELTER. בכלל, קלי היא זמרת של לייב, האולפן מחוויר אותה.

stuff like that there חביב

אבל לא WOW כמו wy. אני לא חושב שהאולפן מחוויר אותה אבל היא באמת זמרת יותר של לייב

לפי יכולות טכניות נטו וגם רגש - כריסטינה.

בחירה בנאלית אבל היא באמת הכי טובה. גם ליאונה לואיס,דאפי,אדל,איימי,אלישה קיז,קלי קלרקסון וג'ורדן ספארקס,ביונסה,ג'זמיין סוליבן,קיישה קול וג'ניפר הדסון. וגם מאריה על אף שזה לא כמו ב90's. זה מבחינה טכנית. (את ביונסה,ידוע שאני לא "מת" אבל טכנית היא מעולה.) כל השאר האמת מרגשות אותי. יש לציין 3 זמרות שווקאליסטיות הן לא אבל הן מאוד מאוד מרגשות אותי - רובין,ריהאנה ומדונה אהובתי.
גם קארי אנדרווד וניקול *שם מסובך מדי* טובות.

קליס? ווקאליסטית טכנית טובה?

אני מודה שההגשה שלה מגניבה ולפעמים מרגשת וששתי האלבומים הראשונים שלה מעולים. אבל ווקליסטית? זה כמו שאני אגיד שבריטני או רובין ווקאליסטיות טובות. מבחינה ווקאליות טכנית-היא מאוד בינונית.

היא שייכת לחלוקה ה2 של זמרות

שמרגשות אותי אבל לא כווקאליסטיות הן בינוניות. אני מאוד אוהב תקול שלה.

למעלה