והנסיך שלי.....

שאנל24

New member
והנסיך שלי.....

רוצה לאהוב אותי בדרכו שלו.(הוירטואלית)..ואין דרך אחרת מבחינתו.ואני קרועה.בין הלב הגוף והנשמה שרוצים אותו(אותך) כ"כ לבין השכל שמסרב לקבל את הדרך הזו.אני אוהבת ומאוהבת בך.ואין דבר שיעצור את זה.אז בבקשה..תעשה משהו...כי אתה אצלי בלב ובמחשבות.כל הזמן שאני ערה וגם בחלומות!

יקירה..

אין ברירה... אי אפשר להכריח מישהו לנהוג בצורה אחרת ממה שהוא מעוניין... גם אם תצליחי לשכנע אותו, יוותר מטען גדול של רגשות שליליים מצידו... הוא אצלך כרגע בלב ובמחשבות והוא ימשיך להיות שם עד שתסגרי את מערכת היחסים הזו בדרך זו או אחרת את יכולה להחליט שאת מקבלת את הדרך הוירטואלית כקשר ביניכם או להחליט שאת מעוניינת ביותר מזה אם את רוצה יותר, את יכולה להשאר איתו, בתקווה שגם הוא יהיה מעוניין בשלב זה או אחר (קחי בחשבון שאת יכולה להיות איתו המון זמן רק כדי לשמוע תשובה שלילית בסיומה של תקופת המתנה ארוכה) או להחליט בכאב שדי לך, להתמודד עם הכאב ולצאת חזקה יותר לעבר הקשר הבא... מחזיקה לך אצבעות בכל דרך בה תבחרי

שלוק29

New member
אמר מי שאמר

שהרופא הכי טוב לאהבה הוא הזמן... אני חושב שהקשר הוירטואלי לסוגיו מזיק לך מאד ואצלך המציאות חזקה יותר מכל דמיון... תעשי רק מה שטוב בשבילך שבת שלום נסיכה!

לא יפתי...

את אמורה לחיות! לחיות מכל הלב והנשמה לתפוס את החיים בכל החושים להרגיש לבכות לכעוס לצחוק לעשות לא לחכות שהזמן יעבור... פשוט לתת לחיים להוביל אותך!

למעלה