והנה סיפור...

snoopy36

New member
והנה סיפור...

ותצא יום אחד האישה ותיפגוש באהבה... ומקץ תקופה הקימו חופה(מזה שווה...) חיו באושר ובהנאה... והנה בת באה... כעבור מס' שנים, נוספה נוספת לחיננים... היו מאושרים הארבעה, וטוב היה להם ע"פ כל דעה... אך לפתע,צרה צרורה... יחסי האוהבים ניקטעו כרוח סערה... צעקות,ריבים ואף מכות וקללות... כאילו מעולם לא היה ליל כלולות. בקול גדול ניפרדו לדרכם, ברעש ואסון,בימש"פ חרץ גורלם. זה לדרכו וזו לאימה, והילדות....עם האמא. נמשכו המריבות גם אחרי... האיומים,הקללות והרבה סיפורי... מדי פעם דיון על חזקה ומישמורת... מפגשים ברווחה וקבלת ביקורת. אך בכל כזה מיפגש, הוא כאילו שד פגש... היא נינוחה אך מפוחדת... והוא תמיד בצעקה עם חרב מחודדת... היא:עליי שימרו הוא אלים... והוא:הילדים רק אצלי גדלים... היא בשקט וביטחה, והוא בצעקות ובהטחה... אימרו נא לי קוראים יקרים, מי לדעתכם צודק מבין ההורים? הרי השופט כן קבע את שקבע.... ועל פי הנאמר..."על ראש הגנב בוער הכובע...." נכון מסכנות הילדות, והאם בחרדות.... אך האב בשלו נגד כל העולם כולו....

../images/Emo10.gifגם אם האב הזה רוצה להשיג משהו- זו בטח לא

הדרך. נניח והוא באמת ראוי יותר מהאם לגדל את הילדות- איך הוא יכול לצפות שיתנו לו אם הוא מפגין אלימות מילולית וקוצר רוח מול הנוגעים בדבר? גם אם האמא היא מועמדת לפרס האם הגרועה בתבל, ההצגות שלה עושות את ההבדל. ואם האב אכן אלים, למה הוא רוצה את הבנות אליו? האם מנקמנות? מכעס? על חשבון מי? ה

snoopy36

New member
מחקת?

מחקת את הנוספות?אני יכול להבין למה...אך אם כך אז תמחקי גם את הסקר שהצעתי...כבר לא רלוונטי... שיהיה אחלה יום לכככככככככולללללם....

הפסדתי קללות?

איך תמיד אני באה אחרי המכות?
(עכשיו מה אני אעשה עם הפצצה?)

snoopy36

New member
חמודה.למה להיות שלילית?

בקצרה...לאור הסיפור שכתבתי...טען אחד החברים שאני מעורר פרובוקציה מאחר והתכוונתי אליו...ואף טען שאני אינננננננננננננני אני...(אז מי אני ביכלל?
)...ניסיתי להסביר לו בצורה יפה,אני חושב...(נכון מיצה?)שטעות גדולה בידיו וכו'...אז מיצה בכשרונה המדהים...לא רצתה לעורר מתים ומחכה...סחטיין עלייך מיצה! אה,כמעט שכחתי...תודה מיצה...אני באמת משתדל להיות איש טוב...

איזה קטע פתאום מכות כבר לא נשמע

שלילי בעיניך, הא? טוב, אם זה הקטע שלך- תעביר ת'שוט ותתכופף
(צוחקת בטח שצוחקת : )

מאיקי32

New member
../images/Emo90.gifהלו?? ברור שהבנות אצל האמא...

ואם האב כולו כפקעת עצבים, עדיף ורצוי ומן המצוי שהבנות יגדלו אצל אמן, "כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא"

tintong

New member
"כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא"

אל תקציני ... לפחות בסוגריים (ואבא גם)

snoopy36

New member
עוד רבות יתואר ויסופר...

כי המעשה טרם כופר. בעיות וצרות שכאלה, תמיד דומים לבייגלה. עגולים ומסובכים... כמעט לעולם לא מתוקים-רק מלוחים... סירקולציה נון-סטופ... שעדיף לתפוס חרופ... לא ייגמר הסיפור, עד ראש השנה ואולי עד לכיפור... ארוכות התלאות שיעברו השניים... כי כך ניגזר משמיים...

snoopy36

New member
כן כן...הילדות,

הם ללא ספק הסובלות... עם אמא הן נהנות במסיבות ובהצגות, ואצל אבא הן צורחות,בוכות ונוגות. הבה ונקווה בצורה הכי לוגית, שלא תהיה להן יקרה הפסיכולוגית. אז גבירותיי ורבותיי,הרגע הגיע, שתעלו על הכתב את שיש לכם להביע איך לעתכם יסתיים זה הסיפור? הבה נטיל גורלות וייפול הפור...

למעלה