והמאמן החדש הוא...

RAFI THE NIGGER

New member
גוטמן חתם

בהצלחה לו.. אני בעד ההחתמה. כי זה ברור שהוא יעשה שינויים

ירדן717

New member
יש מאמן - אלי גוטמן

המאמן שהתפטר ביום ראשון מלימסול לא חיכה הרבה זמן עד החתימה הבאה שלו הפועל תל אביב תקבל את אלי גוטמן לאחר שנה שלא אימן בארץ מאז מכבי נתניה הפועל תצא לדרך חדשה איתו? משחקו הראשון יהיה נגד קבוצתו לשעבר נתניה ביום שבת אגב 20 שקל כרטיס למנויים

אבן 11

New member
אהלן רפי

יש לך את השם הכי יפה בעולם- כי הוא גם השם...........שלי!

אבן 11

New member
אין ספק- תל אביב תצא מהמשבר.

קיבלתם אחלה מאמן. הוא הצליח בכל הקבוצות שאימן בארץ. יש לו תואר אליפות בחיפה, ותאר של מחזיקת הגביע בבאר שבע. בהצלחה!

yairnatty

New member
אלי גוט-מה ?

הוא פוטר מנתניה בגלל שהקבוצה הזו שיחקה כדורגל מגעיל , לפני שנתיים וחצי הוא נבעט מהפועל באר שבע שלאחרי זה היא ירדה ליגה. לא בטוח שהוא ישאיר את הפועל בליגה.

יהיה בסדר../images/Emo140.gif

תאמינו לי. לא יכול ליהיות יותר גרוע. המצב של הקבוצה נורא. נחכה לינואר להעברות. אולי ישתנה משהו. נו. אופטימית כרגיל חג שמח נר שני..אל תשכחו לאכול סופגניה עם ריבה אדומה

RAFI THE NIGGER

New member
חחח כן שם סקסי ומסעיר.

אבל בכל מקרה הייתי מעדיף שיקראו לי אוגבונה

just adiki

New member
מצויין לפי דעתי../images/Emo45.gif

אני חושבת שהבחירה בגוטמן כמאמן היא טובה מאוד. אבוקסיס עוד לא סיים קורס מאמנים ומה שבטוח ההתאחדות לא היו נותנים לו להמשיך להיות "עוזר מאמן". הרי רואים שאבוקסיס הוא האפקטיבי מבין השניים, במשחקים הוא עומד צועק, הוא אמור להשאר על הספסל. בסה"כ אני חושבת שזאת בחירה טובה, אבוקסיס גם שיחק תחת גוטמן בבי"תר ירושלים וגוטמן אמר מראש שאין לו בעיה לעבוד לצד אבוקסיס. טוב שאבוקסיס יתבשל קצת לפני שהוא ישר יקח על עצמו קבוצה גדולה כמו הפועל, קבוצות גדולות במשבר זה הרבה כאב ראש. נראה שגוטמן מאוד רצה לבוא להפועל ואני מעריכה את זה מאוד
, זה כבר נותן הרגשה טובה. ואין שהוא מדבר על הקהל שלנו "אוהדי הפועל הם ארץ ישראל היפה". אני חייבת להודות שתחילה לא התלהבתי מהרעיון כי מעולם לא ממש אהבתי את גוטמן [הייתי בטוחה שתמיד שהוא מן פוקר פייס שלא יודע לחייך
ואחרי שראיתי תמונות שלו מחייך אז כבר לא היתה לי בעיה איתו
]. שיהיו לו המון בהצלחה ולנו

למעלה