והם נעלמים אחד אחד

n o g a1

New member
רוצה להגיד לך מספר דברים

את , מיכל ... מדהימה אותי. יש בך יכולת נדירה להתמודד עם המחלה שלך בפתיחות יוצאת דופן. היכולת שלך לדבר , להוציא , לאוורר את תחושתיך , לדבר על רגשותייך , להשתמש בהומור כאמצעי מרפא - כל אלו הם מקורות לעוצמה אישית אדירה. הכוחות שלך עשויים להותיר אנשים מסויימים במבוכה , במפגש חושפני עם הפחדים הכי חבואים שלהם. כל אחד מאיתנו חווה נטישת חברים עקב גירושים . גירושים גרמו לאנשים שחשבנו אותם לקרובים לפחד , לתחושת "הדבקות". אלו היו אנשים שחשבנו אותם לקרובים. במעגל החיים החדש , אנו מחפשים אנשים מאותו סטטוס , לא רק למציאת זוגיות (במקרה זה , ברור) גם לצורכי חברות מתוך המצאות בעולם משותף , שם - מצבינו אינו מאיים על אף אחד. להבדיל אלפי הבדלות מדובר כעת לא בגירושים אלא במחלה . הדמיון בהתנהגות מאד בולט , רק ששם - מאד קל להסביר מצד אחד ומצד שני - גם אנחנו במידה כלשהי איבדנו עניין. היכולות שלך , הכוחות שבך עוד יגרמו לך להרבה חיוכים

רציתי לומר לך גם.

אני לא חוויתי נטישה עקב גירושים..כי דווקא מעניין. כל אותם חברים שהיו לי שהייתי נשואה..עדיין נשואים..ועדיין החברים הכי טובים שלי. והם בארץ. זה הכרות של 20 שנה. שאר החברים..נשואים גם..חברי ילדות מהקבוץ. אלו לא נוטשים. אלו לידי. אלו הם חברים שתמיד בשעת צרה לידי. בשעת שמחה לידי. יש חברים שתמיד תמיד יהיו שם. גם אם לא ראיתי אותם המון זמן. ויש חברים שהיו קרובים ..והם מתאדים להם..אחד אחד. וזה מה שיש לי כרגע. לא יודעת למה משדרת שאני חזקה. אולי אני כן. אבל לא מרגישה ככה. עושה הכל על מנת לשרוד. גם שהתגרשתי ..ונפלתי וקמתי שוב ..ושוב נפלתי..תמיד עשיתי מה שיכולתי לקום..עם המון המון טעויות. מלאן ת'אלאפים טעויות! אז מה עכשיו? עכשיו מה שנשאר לי..זה לשרוד את זה. לנצח את זה..לעבוד ולהמשיך לפרנס..כי אם אין אני לי? אז מי לי..? ואללה זה עדיין עומד באינו החתימה שלי.עכשיו זה לגמרי לגמרי אמיתי. לגבי מציאת זוגיות אני ממש בדילמות כאן. קראתי את מה שהוצע כאן. מכירה אנשים חדשים כמעט כל יום..זה מדהים. לא מעט מבקשים טלפון. ואני לא יודעת מה לעשות. אני ממש במבוכה מכל הקטע. זה לא הזמן. למרות שבראש זה היה.סה לה וי.ותודה נוגה.

מיכלי יקרה

על תתני לשום דבר לצער או להוריד לך אנרגיות, לא "חברים" ולא שום דבר אחר שיכול כרגע לנסות לקחת ממך כוחות שאת צריכה לצורך חיזוק עצמי ולמלחמה הקשה העומדת בפניך... מי שהחליט ללכת שילך לדרכו. את היי חזקה ונחושה ועל תתני לשום דבר להוריד ממך את האנרגיות. לא מגיבה לאחרונה שקועה בבועה שלי ועסוקה בבני שעשה נסיון התאבדות נוסף לאחרונה, מהמקום החלש הזה יכולה רק לומר לך שהחברים הכי טובים מתגלים כשאנחנו חלשים וזקוקים להם הכי הרבה. חמודה שלי היי חזקה שולחת לך אנרגיות וכוחות ומקווה שהוא שומע תפילותיך

מה תודה? מה? מה?

לכי תפוצציי למישהו את האגן והאגו... אחר כך תבואי לחייך לנו פה... {תביאי מרשם מילולי מפורט...
}

נטישה א'אנושית

הוא שנטש בגלל סיבתו לא שונה מאחרים שנטשו בגלל סיבותיהם גם את נטשת בגלל בחירותיך אבל מה שהשתנה שהבטחון הוא שנטש בלעדיו, כל נטישה נמדדת אחרת. תקופה רגישה לך - בהצלחה

נטישה של חברים זה אנושי

אכן זה כך. אני מבינה את זה..אך זה לא עושה את זה פחות כואב. אני גם יודעת שאלו שישארו לצידי הם אלו הגיבורים האמיתיים שנותנים מהאנרגיות שלהם שמוכנים להיות שם למען אחרים. חשבתי היום שאצא מזה אני..אני אלך לתרום הרבה מזמני הפנוי בבית החולים..זה כאילו בא להאיר לי את העיניים ..לפתוח את הלב כלפי חוץ..לבדוק איך אני אוכל לתרום..אז חושבת שזו תהייה אג'נדה חדשה בשבילי. עכשיו רק לומדת את לחיות עם הנטישה ולקבל אותה בהבנה. תודה אני אצליח..אין לי שום ספק.

ערסlight

New member
זמן אמת

יש רגעים בחיים שאנחנו מגדירים כזמן חרום. כמו שזורקים למים מזוודות עם זהב מהסירה שעומדת לטבוע. גם את תתחילי להפטר ממשקל עודף. זה זמן לפרגן לעצמך להיות אנוכית, חלשה, פגיעה וחרדתית ולא להתבייש בזה. תהי פיל בחנות חרסינה. זה אומר שתעשי מה שבא לך... תקללי, תבכי, תכעסי, תתחנני, תסגרי חשבונות... זה לא זמן פאסון. מי שמציע לך אצילות- לא מבין כלום. תגידי לכל אחד מה יש לך בבטן. מה הם יעשו עם זה לא ממש משנה אבל לך זה בטוח יעזור. זה זמן לפרוק את עצמך לדעת. אני מאמין שאם תעשי את זה, תוכלי להבריא בסבירות גדולה בהרבה ובכל מקרה... במבט לאחור תגלי שהיתה לך תקופה שרק תצטערי שלא עשית את זה קודם על הדרך גם תגלי דברים שלא העזת להאמין שהם קיימים.. יאללה באלאגן.

ערסי לא עשיתי לך מספיק באלאגאן?

רוצה עוד? מחר ..אחרי שמכה את המומחה מספק שניים.. אדע מתי פותחים לי מתי מתחילים לפמפם רעל את תוך הוריד הלכתי היום לספרית שלי עשינו תוכנית לשיער..לריסים..לגבות.. כובעים ומטפחות.. עשינו תוכנית לצילומי פוזות.. ועכשיו אני אצע למסע שבו יש לי ידע..יהיה לי כוח..ואמשיך להציק לך בפורום. דיל?.

:}}

איתך זה כמו לכרות ברית עם השטן בכבודו ובעצמו... הדיל שלך במקסימום יכלול הצלפות פה ושם....עם ירידות פתע שטבועות בך. אתה לא תשתנה. בדיוק כמו שאני לא אשתנה. זה משהו מובנה... ואין קשר לספקולציות שלך או של אחרים לעבר הסכיזופרני... משום מה כולם כאן, עברו לפאזה על בסיס אנאליסטים דור שלישי של זיגמונד פרוייד או ניטשה..מקסימום מסיקים שכתיבה אסרטיבית, הבעה עצמית, גובלת בעבר כהה ואפל....מיסתוריות של סטירות וסאטיריות. אהבתי את הספקולציות ומהיכן שהן מגיעות... :}}}.. {בדיוק מהכוון שמרגיש ככה...זה שמנסה להאניש את התיסול שלו על אחרים} ח"ח על הדיל...

קטי30

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

יקרתי נתנו לך כאן הרבה עצות ותושיות מה שאני יכולה להגיד לך זה שבתבונה שלך ומההסתכלות שלך את בחרת לעשות את זה בצורה הכי נכונה לך הנה עוד משהוא שעשית עם ה
שלך לכי אחר ליבך בניגוד ל"חברים" הוא בדרך כלל לא מאכזב. המון כוח מיכלי

הלכתי לקבוצת תמיכה.

וזה היה מזעזע...לא הולכת יותר. בעד שום הון שבעולם. כלום לא ישכנע אותי לשבת שם ולראות אותן..את הכאב..את הסבל. אבל גם את הנצחון..נשמע אבסורד..אבל לא יכולתי..זה זיעזע אותי לגמרי.. המשחק עם האיפור..עם המטפחות..המדריכה שבאה לעזור לשים פיאות.. זה הפך את הדמיון למציאות. סליחה דניאל..הלכתי ולא יכולתי. לגבי החברים. אלמד לקבל את מה שיתנו בלי לשפוט, אנסה לא להתאכזב או לכאוב..אנסה להבין את הקושי שלהם בלהתמודד עם מה שמפחיד אותם. וניראה מחר. בעזרת השם יגיד..זה לא נורא..זה בסדר. זה שלב התחלה. לא קרה כלום. עושים בום טרח. מוציאים ..נגמר הסיפור. ממש חושבת אולי זה הכל?

L o v e M e1

New member
את יודעת, לפעמים דוקא בהפוכה

אנשים שחווים איזושהיא טראומה או מחלה, הם אלה שבוחרים להתרחק מהמקורבים להם ומתקרבים ויוצרים קשר עם מי שחווה חוויה קרובה לשלהם,דוקא כי שם הם מוצאים יותר הבנה יותר את החיבוק והמילים הנכונות, את השיתוף והאינפורמציה להם הם זקוקים. יכול להיות שהנוטשים יחזרו כשהשוק הראשוני יעבור להם, יכול להיות שהם יקבלו חיזוקים ממך ויראו שאת רק רוצה ובצדק להיות מחובקת ומוקפת, וגם אם חלקם לא, אז לא כואב חבל אבל יהיו אחרים.

../images/Emo140.gifחברים..

מה שמשונה לי ..זה הנטישה תוך כמה...8 ימים מאז שאני באמת יודעת? אנשים קרובים אלי..לא תגידי הכרתי רק שבוע..או כמו זה "הנעלם/נאלם" שרק שולח לי אימליים..הוא יש לו סיבה טובה. אנשים שמכירה..אנשים שמפחדים לראות אותי בזמן לא טוב. חושבת שבזמן הזה אגלה את אלו שחזקים באופיים. את אלו שיודעים להתמודד אני יודעת שאחרי שכל זה יגמר..הם יחזרו. הם יהיו שוב איתי. כרגע הם מאלו שיעלמו ברקע ורק ישאלו מידי פעם חברים משותפים מה קורה איתי..מקווה שלפחות ישארו בקשר טלפוני. יש את החברים שתמיד נשארים גם בקשיים הכי הכי גדולים. והם אלו שממש ממש נותנים לי את הכוח לא להתפרק כאן לגורמים..דרך כולל הפורום הזה.. תודה על המילים. וקאט סטיבנס שר את השיר שלי..

מגשימה1

New member
אני לא מבינה למה אנשים מתנהגים ככה

זה די מוזר , ממה הם פוחדים ? אבל זו בעיה שלהם עם עצמם , זה בטוח לא משהוא נגדך , הם כנראה חלשים , הם פוחדים אולי שהם לא יהיו מסוגלים להתמודד או לראות אותך במצב שתהיי בו , הם לא יודעים בדיוק אפילו איזה מצב , אז אולי מהלא ידוע הם פוחדים . יש לי איזו חברה שהיתה חולה פעמיים ובפעם הראשונה עשו לה רק הקרנות ובפעם השניה כימותראפיה , היא כבר החלימה מזמן , אבל הפעם השניה היתה לפני 15 שנים בערך , לא היה סרטן השד משהוא אחר , אבל היא היתה בחורה בת 25 עם קרחת , אז תקופה מסוימת היא שמה פאה וכשצמח לה טיפה השיער היא הסתובבה ככה . והיא אמרה שהיה מאוד קשה למשפחה שלה אפילו להיות איתה ואפילו לאחותה היה קשה לבוא איתה לטיפולים . אבל לעומת זאת חברה טובה שלה באה איתה לטיפולים והיא אפילו התידדה שם עם בנות שהיו חולות והן נשארו חברות טובות . לפעמים יוצא משהוא טוב אפילו ממצבים לא נעימים בכלל . למעשה חברה שלה שהיא הכירה בבית-חולים לימים התחתנה עם הרופא שלה , אבל לא באותה התקופה , היא חזרה לשם כמה שנים אחרי בתור אחות חדר ניתוח . אני בטוחה שלמרות כל הקשיים גם לך יקרו כמה דברים טובים ואני ממשיכה להזכיר אותך בתפילות שלי . החלמה מהירה ומלאה!

חברים

היו פה מלא שירשורים על חברים. מה זה חברים. מיכלי עכשיו לומדת..תלמד..ותראה מה זה חברים. גם לא מאשימה את אותם חברים שרוצים להתנתק עכשיו. כל אחד אם הפחדים שלו. וכל אחד עם היכולת שלו להתמודד עם משהו לא ידוע. מאוכזבת..אך ממש לא כועסת. מבינה שזה מעגל החיים. מבינה שזה מה שיש..וצריך לעשות את הטוב ביותר מכל סיטוציה. נידמה לי אומרים מעז יצא מתוק... וככה זה יהיה. מבטיחה קודם כל לעצמי בעוד שנה לזכור שזה היה..ולא חוזר. ומבקשת ממשהו כאן לזכור איתי..שבעוד שנה נצחק על כל הסיפור הזה. ושוב..המסר שלי. לכו כולכן להבדק. לא להזניח בשום צורה. גם אם אתן מפחדות.

למעלה