והלילה - משחק מספר 2!!!

ריי אלן למה אתה לא מתתתתת

דיייייייייי

בהתחלה רציתי להתלונן על זה שלא הגיוני שכל השחקנים של הספרס בשוק טוטאלי, ורק ריי פאקינג אלן לוקח ריבאונד התקפה אחרי ריבאונד התקפה. כאילו, די!!! הוא לא גבוה ולא אתלטי, אין סיבה שהוא ייקח עליכם ריבאונדים!

מיד אחרי זה הוא חודר את ההגנה של הספרס (אמנם, לא יצא מזה משהו בסוף) ועכשיו המהלך המרגיז שיש עליו שני מגינים של הספרס, הוא עושה צעד אחד ואז שניהם הולכים לכיוונים אחרים. אני מסתכל על המסך. "וואו, ריי אלן עם שלשה חופשית" ורק עושה "לאאאאאא". סוויש.

טיאגו BIG NOODLE ספליטר

מה זה הדבר הזה אוף. טיאגו כל כך מאכזב. הספרס יוצאים לפאסט ברייק אחרי שקוואי מביא את הכדור מהרצפה, מוסר לטיאגו שרץ לעבר הסל ללייאפ, בוש רץ לידו ואז לפניו (אולי צריך לקרוא לזה SLOWBREAK כשזה איתו) וטיאגו נותן לייאפ חלוש שנחסם בקלילות. אלוהים בנאדם, תלמד כבר לקפוץ עם קצת זווית כדי שהזריקה שלך לא תהיה צפויה ב100% או שתעשה איזה פייק קטן שיקפיץ אותם באוויר... למה!!!

כמובן שזה הפך למתפרצת של ההיט, 2 נקודות.

התקפה הבאה, הכדור אצל ספליטר לרגע, שוב מאבד אותו בחטיפה ממש לא נחוצה.

מתפרצת של ההיט, 2 נקודות.

נחנקו, ספליטר, נחנקנו!!

Executioner

New member
פארקר לא מועיל לספרס כרגע

ג'ינובילי כן לפחות הוא יכול לנסות לשחק הגנה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
איכס איזה פלופ מגעיל

מצד שני, אם זה מול מאנו זאת מצווה

Executioner

New member
ווייד צריך לקבל קנס של 250K

והשופט צריך לקבל קנס באותה פרופורציה לשכר שלו. הם לא לומדים והשחקנים לא לומדים.

Executioner

New member
בחיי שאני מעדיף שיפספסו שריקות

וינמקו את זה ב"השחקן הוא פלופר, קשה לשרוק לו" מאשר לתת שריקות כאלה הזויות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נו, אז הוא יקבל קנס...ו...?

הדביק למאנו את השלישית וכנראה הושיב אותו עד המחצית וזה בהחלט יכול להשפיע על כל המשחק.
יחטוף קנס שלא מזיז לי את הקצה ויתקרב קצת יותר לאליפות נוספת

Executioner

New member
מצידי שישהו אותו למשחק

אותו וכל פלופר אחר. תופעה מכוערת. מילא למכור פאול אבל מה שווייד עושה במקרה הזה מכוער ותיאטרלי לחלוטין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אבל לא ישעו אותו

מקסימום יעשו לו קצת נו נו נו ויקנסו אותו

N6W LBJ

New member
לברון לא יכול לנוח בשקט על הספסל

הקבוצה לא מתפקדת שהוא לא על המגרש, אין מי שיוביל

Ring Bearer

New member
מי שחלש בספרס זה דווקא לאנרד

לא מוצא את עצמו בהתקפה, ולא הוא זה שעצר את לברון ברבע הראשון. מאוד אנמי, אפילו איטי. היחיד שלא נכנס למשחק בספרס.

דרך אגב זה שההיט במשחק רק מראה כמה שהם בעצם הפייבוריטים פה. משחק רע מאוד שלהם אבל גם ב11 הפרש היה ברור שלספרס אין סיכוי לברוח.

שריקת חרטא לטובת הספרס

בהתחלה לברון פירק את הידיים של טימי, בלי שריקה (לא שורקים כלום הערב על כולם, יש לציין, חוץ מפלופים של וויד אליהם אגיע בהמשך). טימי התבכיין. והתבכיין. והתבכיין. וקיבל טכנית.

עכשיו, אני נגד טכניות על התבכיינות בפלייאוף (והשופטים לא שרקו כמעט כלום כל הפלייאוף, כולל ג'ואי קרופורד, כל הכבוד) ובטח ובטח שבגמר... אבל וואלה, שרקת טכנית, שרקת, וזאת לא הייתה טכנית מופלצת.

מה שמעצבן אותי בNBA זה שהם מרגישים שהם חייבים לעשות שריקת תיקון אחרי שהם עושים שריקה מטומטמת. כן, לשרוק טכנית לטים דאנקן על קצת התבכיינות בפיינלס זה מטומטם. אבל שרקת וזה נגמר. שתי התקפות אח"כ ס"א מקבלת שריקה לטובתה - 3 שניות הגנתיות בצבע של ג'יימס ג'ונס - שריקה נדירה ביותר שברור שנשרקה כדי "להחזיר" לנו את הנקודה. אני נגד השריקות האלה.

בפינת ה"וויד הוא פלופר מגעיל" - מאנו תפס מומנטום, קלע שלשה (ופיפס שלשה) והיה חם, וויד הבין שי שפה פוטנציאל לבעיות, וכשמאנו העביר את היד שלו ליד הפרצוף שלו - אחרי 2 שניות - העיף את הראש אחורה - פאול שלישי למאנו

amber g

New member
השיפוט מתקן הזה באמת מעצבן.

וויד עשה חתיכת פלופ, אבל כשזה נגד הספרס זה די אירוני שהם מתלוננים על פלופים.

N6W LBJ

New member
דאנקן מגזים

לא ראיתי פעם אחת שהוא לא בא בטענות לשופטים זה נמאס כבר

דאנקן עם 6 זריקות עונשין

לברון עם 1 שהגיעה מעבירה טכנית, כל הזריקות של לברון במחצית הראשונה היו בצבע, ככה שאני מבין על מה הוא בוכה חח

רוב המשחק היום היה זריקות מבחוץ

אחרי התגובה שלך הוא חדר קצת וקיבל זריקות

למעלה