והלילה - משחק מספר 2!!!

אה ?

מחצית ראשונה לברון היה רק בצבע, לא בשום מקום אחר, ועדיין לא קיבל שום זריקת עונשין.

זרק הרבה פחות

יכול היה לקבל עוד פאול שניים אני לא אומר שלא... אבל כל המשחק השופטים לא שרקו כלום, לא היה פה משהו מיוחד. רוב הזריקות שלו הערב היו מבחוץ ולכן לא מפתיע שלא היה עונשין

אני מדבר רק על המחצית הראשונה

לברון לא יכל לקבל "עוד" פאול או שניים, כי הוא לא קיבל אפילו את הראשונה.

סתם לשם השוואה, דאנקן זרק 12 פעמים בצבע, לברון זרק 9 פעמים בצבע, הרבה פחות זה לא...

ואנחנו מתווכחים פה על מים כי זה לא ממש משנה ואני ממש לא חושב שזה מה שהכריע או היה מכריע את המשחק.

N6W LBJ

New member
הייתי אומר 1-1 והספרס בצרות

יותר מאשר שמיאמי יפסידו
2-0 הם עשו את העבודה אבל רואים בשני המשחקים מי תשים ידה על העליונה
זה לא חבורת הילדות מאוקלהומה או התינוקות מפורטלנד שבאים לשמש תפאורה במגרש הבייתי של הספרס.

כרגע שיוויון במחצית, אם כי ההיט במומנטום

אין לדעת מה יקרה אחרי המחצית. אל תשכח שהספסל של מיאמי קצר יותר, וויד נראה חלש היום, והם מסתמכים בכבדות על לברון שנראה קצת עיייף. נראה כמה כוח יהיה לו ברבע 4.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה רץ מהר מידי

אני חושב שהספרס בצרות ואם הייתי צריך להמר בשלב הזה, כנראה שהייתי הולך על ההיט אבל יחד עם זאת צריך לזכור שהספרס קבוצה מאוד מאוד מנוסה כך שלא הייתי ממהר לצאת בהצהרות שעלולות להתפוצץ לי בפנים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין בכל טקסס אף אחד

שמוכן לגאול אותנו מהריי אלן הזה?

N6W LBJ

New member
קינג ג׳יימס איזה סטרואידים!!!

איפה הוא הזריק סטוריאידים בטיים האוט שהוא תפר 3 התקפות רצופות סלים?

לברון הזה בלתי נסבל!

מה? שמונה ברצף בשביל שנוביל - עלי.
כאילו הוא יכול לנצח את המשחק מתי שרק בא לו. מרגיז!

כרגע התקווה היחידה שיתעייף ברבע IV

ויפסיק לקלוע ג'אמפרים בכזאת קלילות כאילו הוא לבד במגרש אימונים. קלע עכשיו איזה 3 ג'אמפרים רצופים, האחרון שלשה.

בתקווה ברבע האחרון הרגליים שלו יהיו עייפות מזה שהוא היחיד במיאמי שמתפקד והוא יתחיל לפספס כמו חברו ראשארד לואיס.

בינתיים קוואי מוחבא על לואיס כי הדביקו לו עוד עבירה שטותית קודם במסגרת הפנקסנות פאולים של השופטים הערב.

הוא יורד לשתי דקות מנוחה והספרס סוגרים

ירד בפלוס 7 נדמה לי, ובסוף הרבע הספרס בפלוס 1.
לא נראה לי שהם יקבלו הרבה דקות כאלה ברבע הרביעי, ומיאמי לא שיחקו את ההגנה המטורפת שלהם ברבע האחרון.
לצערי התקווה היחידה היא שהוא שוב יתכווץ... להתעייף? לא יקרה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
השחקן הטוב בעולם בהפרש ניכר

יסלחו לי האוהדים אבל לברון לא רואה את דוראנט ממטר.

N6W LBJ

New member

גם גם בקטגוריה שדוראנט טוב ממנו שזה הקליע לברון בפליאוף מתעלה עליו גם בזה

Anfield

New member
רק מזכיר דבר אחד, הפער ביניהם 4 שנים

ואנחנו זוכרים מה אמרו על לברון לפני 4 שנים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים לחלוטין

בדיוק כמו לברון, כך גם דוראנט צריך לעבור תהליך התבגרות מסויים ואני די משוכנע שזה יקרה (במידה ולא זאת תהיה אכזבה ענקית לטעמי)

כרגע הפער ביינהם גדול מאוד בדיוק כמו שהפער בין לברון לקובי היה גדול לפני 4 שנים.

אנחנו גם זוכרים מה הוא עשה לפני 4 שנים...

אני לא חושב שלדוראנט יש את האופי כדי לעשות מהלך כזה, אני חייב להודות שבמצב שנוצר, אני אהיה מאד גאה בו אם הוא יצליח לבדו להקים ביג ת'רי משלו בקבוצה אחרת או באוקסי.
אבל אני נמצא תחת הרושם שהוא הולך להמשיך באוקסי ושהם ימשיכו להתקמצן עליו.

Anfield

New member
אני חושב שהאופי הצנוע שלו מטעה, הוא יעזוב את

אוקלהומה בעוד שנתיים לאחר שלא יצליח לקחת אליפות ובקבוצה החדשה שלו עם קצת יותר עזרה כבר יהיו לו פחות תירוצים לאצבע מחוסרת הטבעת.

לא נראה לי שזה יספיק

הוא עדיין יצטרך לנצח את כל הקבוצות האחרות, להיות השחקן הכי טוב זה לא מספיק. הוא יצטרך טריו. אין הרבה קבוצות שיכולות לבנות טריו - אבל אם יש שלושה שחקנים רעבים, הם ימצאו קבוצה.
אתה רואה את דוראנט תופר את זה כמו לברון?

למעלה