וגם? סקר חדש!!!

וגם? סקר חדש!!!

אז זהו, נגמרה לה המשמרת האחרונה, אנחנו בסוף של יום, ומה עכשיו? בואו לענות על הסקר! בקשר לסקר הקודם? נראה שרוב האוכלוסיה שעוברת אצלנו בפורום חושבת שהטקסטים שברי כותב עם אמני רוק אחרים הם הטובים ביותר, מיעוט גדול טוען שהטקסטים שהוא כותב לבד הם הטובים ביותר, חלק נוסף טוענים שהטקסטים שכותב לו פורטיס הם הטובים ביותר והשאר מתחלקים אחד אחד ואחד על שאר האופציות (היי, אני אחד מהאחדים האלה
). אתם מוזמנים, וכדאי מאוד שתעשו כך, לפרט את בחירתכם לסקר החדש בשרשור הזה

אני בעד

אלבום סולו של פורטיס, גם כי בזמן האחרון פשוט התמכרתי לקריירת הסולו שלו (בעיקר דרך איפה הסוסים ושוטר פושע), וגם כי מאוד מאוד אהבתי את שיר של ז'ק ברל, והייתי ממש שמח לשמוע עוד שירים שלו (שהם לא אצבעות דביקות...) חוץ מזה, פורטיס קיבל הרבה הכרה בזכות הסיבוב הזה, אתם אולי רואים את זה פחות, אבל הרבה אנשים שלא הכירו את פורטיס הכירו אותו דרך סאגת על המשמרת.

Drorrrrrr

New member
וכל זה למרות ש"חצי אוטומטי"

היה יחסית נפילה? אין בו הרבה שירים טובים... אני דווקא הייתי שמח לקבל עוד פורטיסחרוף אחד.

אני דווקא יחסית חושב שהוא סבבה

לצערי הרב אני לא מכיר שם את כל השירים, אבל למשל חצי אוטומטי, משחק בקוביה, בלי ראש אין ראש וכמובן הדלת הם שירים מעולים

Elfangor

New member
שלומות :) long time...

האמפ, יצאתי מפה וכשחזרתי לא היה על מה להגיב אז הנה אני מתמיד P: האמפ, אחרי התלבטות קשה בין אלבום לסיבוב הלכתי על הופעות, למרות שאני רוצה לפרט: אני לא רוצה סיבוב של שנה עכשיו, אני רוצה חודשיים של הופעות, שיהיה איזה פעמיים בירושלים בסה"כ, אפשרי פעם ישיבה פעם עמידה אפילו, וככה עם תחילת האביב של 2007 שיתחיל להקליט (נאמר באחת הכתבות שהוא כבר כותב, לא?) לקראת היומולדת שלו שיוציא דיסק חדש עם סיבוב מפציץ ושנה הבאה שיחזור לפורטיס xD

למעלה