וגם סיכום שבועי

MSF GMs

New member
וגם סיכום שבועי

איה נושיfay!
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif שבוע טוב ../images/Emo39.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שישי - התעצבנתי בגלל: - - התאכזבתי בגלל:- - בכיתי בגלל:- - הדבר שהכי הצחיק אותי: הרבה.. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - - השיר שעדיין מתנגן לי בראש:- - הספר הכי טוב שקראתי:- - הסרט הכי טוב שראיתי: נקמת הפטיש העברי XD - הדבר הכי טעים שאכלתי: קציצות ירק - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: יום שישי - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: או הא הרבה.. ליז, ניר, מאיה גלית ואיריס
- רציתי להגיד תודה ל: ליז ניר מאיה גלית ואיריס
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יתנו לי יותר ימי עבודה השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: כולם.. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כל הקווסטים הנאחסים של נובים [איריס
תודה!] - באיזו רמה אני היום: 27 ו 88 - כמה רמות עליתי: בערך 25 רמות בערך בלוחם - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: כל מפלצת נובית - מכרתי: קקי לNPC - קניתי: ציוד ללוחם - מצאתי: כל מיני קקי =] תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 30 לפחות ו89 - אסיים את הקווסטים:- - אתחדש ב: בגדים לרמה 30 ולהאוי באיזה גלימה חמודה לקוסם - שונות: לכל מי שבברה תעשו בבקשה דיפיםם לsin4sobi ודווחו עליו על רמאות.. זה המתמש של השותף לשעבר שפרץ לי.. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: סופשבוע טוב

Don Nirtin

New member
I don't know you../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי. - התעצבנתי בגלל: משו במסעדה ביום רביעי. - התאכזבתי בגלל:מה זה משנה. :p - בכיתי בגלל: XDDDDDDDDDDDDDDDD - הדבר שהכי הצחיק אותי: זה שהעכבר המוגבל של המחשב בדירה השנייה התחלק ונקרע למוות. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: היה לי רביולי$#@%@#%$@#!!! - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: -- - הספר הכי טוב שקראתי: --- - הסרט הכי טוב שראיתי: --- - הדבר הכי טעים שאכלתי: רביוליייייייי - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: ----- - הדובדבן בקצפת היה: מזה משנה. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ש'. - רציתי להגיד תודה ל: איציק. אתה אחלה בנאדם. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שרק ייגמר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): הקוד של הפאזל של רמה 69. כשיהיה כוח אני מניח. - באיזו רמה אני היום: 69. עדיין. - כמה רמות עליתי: 0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: בוגי מעופף בOPQ. - מכרתי: שטויות לNPC. - קניתי: ---- - מצאתי: בוגי מעופף נחשב? תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 70? - אסיים את הקווסטים: הפאזל'ס קוד. - אתחדש ב: לבל 70? - שונות: איציק פ'. אתה מלך. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: איציק מלך.

אוקיי.

- היום הכי כיפי היה: כל יום אותו דבר. יופש,אלא מה? - התעצבנתי בגלל: כמעט כל דבר אפשרי - התאכזבתי בגלל: הרבה... - בכיתי בגלל: לא בכיתי הרבה זמן... זה ששברתי תיד... אבל לפני המון זמן. - הדבר שהכי הצחיק אותי: " התאוריה על כדורגל: 22 גמדים מטומטמים רצים אחרי גולה ומנסים להכניס אותו לקופסא עם מגן רוטט. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: לה.לה.לה. all day long. - הספר הכי טוב שקראתי: הארי פלונטר? - הסרט הכי טוב שראיתי: הגירסא החדשה למייפל סטורי: קונג פו סקנדה! או תיקים באפלייה. - הדבר הכי טעים שאכלתי: בטוח לא ברוקולי. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: לה.לה.לה all day long - הדובדבן בקצפת היה: אפילו לא הייתה קצפת. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: התוכית שלי, כרגיל. - רציתי להגיד תודה ל: עבדיי הנאמנים. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה יותר מוצלח. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: --- - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):--- - באיזו רמה אני היום:--- - כמה רמות עליתי:--- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:--- - מכרתי:--- - קניתי:--- - מצאתי:--- תחזית לשבוע הבא:-- - אעלה לרמה:-- - אסיים את הקווסטים:-- - אתחדש ב:-- - שונות:--

של לפני נסיעה ../images/Emo10.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שני וראשון היו ימים כ"כ כיפיים =) - התעצבנתי בגלל: שכל החנויות מוכרות בגדים לאנורקסיות ורשמית אני שונאת לקנות בגדים. - התאכזבתי בגלל: איזה ספרדי טמבל
סתם, כנ"ל ! - בכיתי בגלל: לא בכיתי - הדבר שהכי הצחיק אותי: "הוא בא לעשות טוק טוק טוק כזה, את יודעת, ואז נהיה לו פרצוף מתביישן והוא לא עשה טוק טוק טוק" - הרגשתי טוב עם עצמי כי: זה באמת משנה?
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Fixing A Hole של הביטלס - הספר הכי טוב שקראתי: אני, כריסטיאנה פ. - הסרט הכי טוב שראיתי: ראיתי קונג פו פנדה ומאמא מיה ושניהם חמודים בטירוף! - הדבר הכי טעים שאכלתי: רביולי
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: Love is old, love is new Love is all, love is you לא הכי מתאר אבל פשוט.. יפה. - הדובדבן בקצפת היה: לשבת לאייס קפה עם השמנמן שלי אחרי שלא נפגשנו מאז סוף הלימודים. בהחלט. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: זה לא ברור? :) - רציתי להגיד תודה ל: לא יודעת אם יש לי על מה - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שתהיה קייטנה מוצלחת, ונאמר אמן. שלא יהיו חניכים מציקים ושלאנשים בצוות יהיה מושג מה הם עושים. לא צריכה יותר מזה! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא ממש שיחקתי.. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא עשיתי - באיזו רמה אני היום: 49 - כמה רמות עליתי: 0? - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: כל מה שהרגתי היה דברים בMCPQ וכמה תנינים בביוב -.- - מכרתי: אני חושבת שכלום. - קניתי: Blood Slain +7. או שזה היה שבוע שעבר, הלכה לי התחושת זמן לפני חודש. - מצאתי: נראה לי שכלום. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 50 - אסיים את הקווסטים: לא יודעת .. - אתחדש ב: בגדים לרמה 50. אם למישהו יש אני קונה [גנבת] - שונות: שונות וזה. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני קמה מחר ב7, אז לילה טוב ונדבר ביום שישי
[שכחתי אם זה הקיצור של הסמיילי עם הפרח ואין לי כוח לבדוק, אז ניחשתי. בכ"א, דמיינו אחד אם זה לא
]

ווינגז

New member
וסיכום שבוע

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: האמת היא שלא היו לי ימים כיפיים במיוחד השבוע
- התעצבנתי בגלל: הרופאה ואבא.
- התאכזבתי בגלל: יום העיון - בכיתי בגלל: לחץ ביום העיון, עצבים בגלל הרופאה וכאבים כי כאבים. - הדבר שהכי הצחיק אותי: שיחות עם חברים ביחידה. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: החזקתי מעמד בלי לבכות כל יום העיון, עמדתי על שלי מול הרופאה. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Tears - Rush - הספר הכי טוב שקראתי: עדיין "פונטנלה" - הסרט הכי טוב שראיתי: דווקא ראיתי כל מיני דברים, היחיד שאני זוכרת את השם שלו הוא "מיסתורין בבית ממול" או משהו כזה. - הדבר הכי טעים שאכלתי: בורקס
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
Thought I knew myself so well All the dolls I had Took my leather off the shelf Your apocalypse was fab For a girl who couldn't choose between The shower or the bath Hey, Jupiter - Tori Amos​
- הדובדבן בקצפת היה: בעיקר לסיים עם השבוע הזה. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: החברים ביחידה, יעל ושיחות של שטות, ספיר
- רציתי להגיד תודה ל: ספיר ויעל - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה טוב, יהיה טוב, כן (לפעמים, אני, נשבר) השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: ראשון לדעתי, עם ספיר בזומבים (גם היום היה כיף, אבל ארוך וסיזיפי יחסית). - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא עשיתי קווסטים.
- באיזו רמה אני היום: 60 - כמה רמות עליתי: אחת - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Zombies - מכרתי: כל מיני דרופים (בגדים וכאלה, לחנות) - קניתי: שיקויים לחברים, חברים בגילדה ולעצמי - מצאתי: דרופים והרבה, רק DEX Crystal Ores לא. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 61? אם יהיה זמן. - אסיים את הקווסטים: חלק מהאלו לרמה 60? - אתחדש ב: Who knows? - שונות: ווווי, החלפתי קידומת, I feel so old.

sapir aloud555

New member
כותרת.

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שבת - התעצבנתי בגלל: אחי, ושנשברו לי המשקפיים. <_< - התאכזבתי בגלל: - - בכיתי בגלל: לא בכיתי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: האוגרים שלי, והפרק של סוליטר. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Davedays - Can't wait to see you. (לול) - הספר הכי טוב שקראתי: התחלתי לקרוא הארי פוטר השבת, קראתי את 1-2. בתקווה לקרוא 3-4 שבת הבאה. - הסרט הכי טוב שראיתי: באטמן מתחיל - הדבר הכי טעים שאכלתי: קציצות. D: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: Are you kidding me? she's like only 9. (לא מה שהרגשתי, אבל זה Epic) - הדובדבן בקצפת היה: שבת~ - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ג'ון, יעל~ - רציתי להגיד תודה ל: יעל D: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: משקפיים חדשים, פליז. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא זוכרת איזה יום זה היה. x: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כמה בלודי~ - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: גובלינים, זומבים

לבנדר א

New member
שאלון באיחור ובסימן ../images/Emo174.gif

השבוע בחיים: חיים? איזה חיים?
- היום הכי כיפי היה: שישי. ראיתי 3 סרטים ברצף וישנתי 16 שעות, בערך.
- התעצבנתי בגלל: שהיה לי חם וקוצים וכבד.
- התאכזבתי בגלל: שציפיתי ליותר. אבל בזה אפשר להאשים רק אותי.
- בכיתי בגלל: גברים לא בוכים.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: לא זוכרת.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: דיברתי עם אנשים שגרמו לי להרגיש טוב עם עצמי.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: כלום.
- הספר הכי טוב שקראתי: קראתי רק שיר של אש ושל קרח, אבל זה באמת ספר טוב.
- הסרט הכי טוב שראיתי: אמילי.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: וואי וואי וואי. טחינה עם חצילים, פירה עם בטטה, דלורית ובצל, פיתות עם בצל ובצק ממולא פירה. הכול בארוחה אחת. יאמ.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: לא קופץ לי כלום.
- הדובדבן בקצפת היה: הצחוקים.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: כל החברים שפגשתי. כפרות.
- רציתי להגיד תודה ל: יעל, שאמרה שהיא מרגישה חשובה כשנתתי לה את המסן שלי! תקנאו, תקנאו.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: כל המשפחה תצא לשבוע מהבית. מוהאהאהא.
השבוע במשחק: משחק? איזה משחק?
- היום הכי כיפי:
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לעלות לרמה 70.
- באיזו רמה אני היום: 69.
- כמה רמות עליתי: 0.
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
- מכרתי: ...
- קניתי: ...
- מצאתי: ...
תחזית לשבוע הבא: יהיה חם, אני מניחה.
- אעלה לרמה: 70! ושיזהר מי שינסה לעמוד בדרכי.
- אסיים את הקווסטים: שו קווסטים, ברמה שלי אין כלום. :(
- אתחדש ב: בגדים לרמה 70? אני באמת צריכה להשיג כאלה בהזדמנות.
- שונות: מתחשק לי שיתחשק לי לשחק מייפל. XD או להכין ארוחת בוקר. או לעשות משהו בכלל.
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: תיהנו! ושתלך לעזאזל הגאווה הארורה שלכם, או אנשים רעים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
כמה שאני גאה בעצמי על שגיליתי מה זה מדגישומטיק אחרי 3 שנים בתפוז.
לכולם!

spongbob

New member
../images/Emo110.gif עכשיו אחרי שגילית מה זה מדגישומטיק..

אפשר הסבר ?

לבנדר א

New member
../images/Emo3.gif בבקשה

http://www.tpeople.co.il/on/mo/ אתה מדביק בשדה הריק את השאלון ולוחץ "עשה מודגש" וזה עושה הדגש-סדגש בכל תחילת וסוף שורה, ככה שבעצם הכול מודגש. ואז כל מה שאתה צריך לעשות זה להוסיף את התשובות שלך. יש גם אפשרות להוספת אייקון בכל תחילת שורה, כמו שעשיתי: אתה פשוט כותב אותו כולל ה|ים) בשדה האייקון, ולוחץ "שים אייקון". עוד לא גיליתי מה הF7, הF8 וה"הדבק\העתק מהלוח" עושים.
מישהו?

MR Lordi

New member
עונה באיחור../images/Emo70.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: רביעי. פלאפון חדש
- התעצבנתי בגלל: - - התאכזבתי בגלל: - - בכיתי בגלל: - - הדבר שהכי הצחיק אותי: לא יודע
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: פלאפון חדש
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Through The Fire And Flames - הספר הכי טוב שקראתי: --- - הסרט הכי טוב שראיתי: אל תתעסק עם הזוהן. (ראיתי אותו 3 וחצי פעמים) - הדבר הכי טעים שאכלתי: משהו טעים עם מלא שוקולד ונוגט
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: הפלאפון
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אין... - רציתי להגיד תודה ל: עצמי (?) - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לא יודע. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא משחק....פרשתי. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - - באיזו רמה אני היום:- - כמה רמות עליתי:- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:- - מכרתי:- - קניתי:- - מצאתי:- תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:- - אסיים את הקווסטים:- - אתחדש ב:- - שונות:- - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: Guitar Hero בפלאפון זה קל
התמונה של הפלאפון שלי. (אין מקשים בעברית.....ואני גם לא רוצה להחליף...זה לא משנה לי.)

P o o f i

New member
../images/Emo19.gif

- היום הכי כיפי היה: לא זוכרת - התעצבנתי בגלל: חברים - התאכזבתי בגלל: חברים - בכיתי בגלל: שנשברתי. הרגשתי שהייתי צריכה לפרוק משהו באיזשהי דרך. - הדבר שהכי הצחיק אותי: כשהלכתי עם חברים לקולנוע, היה רגע מותח כזה שכל מי שראה את הסרט שתק עד שחברה שלי צעקה משהו על הגבות של השחקן. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא ממש - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: I hate everything about you- three days grace - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי - הסרט הכי טוב שראיתי: השבוע? האביר האפל למרות שלא הבנתי כלום והמשכתי לשאול חברים מי אלה האנשים שם. צריך לראות את הסרטים הקודמים כדי להבין משהו, אבל הסרט חביב. - הדבר הכי טעים שאכלתי: תפוחי אדמה - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: Every roommate kept awake By every sigh and scream we make All the feelings that I get But I still don't miss you yet Only when I stop to think about it I hate everything about you Why do I love you - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אחותי - רציתי להגיד תודה ל: זה שהמציא את הפופקורן? - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה הרבה יותר טוב. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: ראשון, נראה לי. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): קווסט לרמה 90, הרגתי כרישים במשך שעה (ומתתי) בשביל איזשהו חפץ מטופש, וכל מה שקיבלתי היה 70K EXP. - באיזו רמה אני היום: 91 - כמה רמות עליתי: 3 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Skeles בLeafre.
- מכרתי: כל מיני חפצים שמצאתי. - קניתי: שיקויים. - מצאתי: חפצים ומגילה עלובה שלא שווה כלום. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 93 אולי. - אסיים את הקווסטים: אולי את זה שצריך להרוג פיאנוס בשביל חפץ אחד למשימה. - אתחדש ב: שרביט לרמה 95? אני מחפשת אחד. - שונות: ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב על עבודה רביעית של קוסמי אש, כל כך בא לי להגיע לרמה 120 עכשיו. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: עוגייה למי שקרא את זה.

למעלה