וגם אני סרוג בארון.

konito

New member
הומוסקסואליות בהחלט קריאת התעוררות

לגבי הדברים עליהם גדלת ומביא אותך לחשיבה מחודשת.

yosef770

New member
מסכים ביותר

בגלל ההומוסקסואליות והיחס של החברה הדתית אל ההומואים כל אמירה וידע שיש לי זוכה לבחינה וחשיבה מחודשת ובדרך כלל מגיע למסקנה שונה, החברה הדתית לא מושלמת בכלל ואני בתור אחד שנפגע מכל חשוב לי מאוד לא לפגוע באנשים אחרים שגם הם נפגעים מזה, ערבים, שמאלנים, להט"ב, ובכלל כל הגזענות שלפעמים קיימת ביהדות, ואני בתור אדם שנפגע מגזענות לא מסוגל לפגוע באחרים. לפחות משתדל.

הפחד האמיתי

ולמה באמת אני מפחד? מהחברה?מהתגובה של ההורים? מהחשש לאכזב? או אלי זה בכלל בגלל הפחד שלא להיות כמו כולם? לא, אני מפחד ממשהו אחר. לגדול בבית דתי לאומי, כולכם יודעים על מה אני מדבר. על הערכים שאתה מתחנך עליהם, הקהילה שאתה משתייך אליה, הסניף שאתה מבקר בו כל שבת ושלישי. ואנחנו יוצאים שונים. לא אומר טובים יותר או פחות, אבל שונים. מבינים אחד את השני. אז אתה רוצה מישהו כמוך, שיבין אותך באמת. כי החברים הטובים אוהבים אותך, ותומכים בך. אבל אף פעם לא יבינו באמת. אז אתה עוטה מסיכה - אתה המצחיק של החבורה, החכם, כולם באים אליך לקבל עיצה. ואתה, תמיד יש לך עיצה בשביל כולם, אבל נותר רק מבפנים. ואתה יודע שלמצוא אותו - הבחור הזה, שיהיה דתי לאומי, שיצחיק אותך ויבין אותך, ובנוסף שאתה תמצא חן בעיניו - למצוא אותו, זה לא באמת הגיוני. אז אתה מוותר לעצמך, נכנס ל"אטרף", ואומר שעדיף למצוא מישהו מאשר להשאר לבד. אבל אתה נשאר לבד בכל מקרה. אף פעם לא יבינו אותך, ולנצח תהיה שם לבד, באי הבדידות שלך. ומזה אני מפחד .ומזה אני מבועת.

אל תירא

אתה מחפש את המשך חייך במקום צר ומצומצם מאד. אלו מותרות שרק אדם שהוא מרובע ושיגרתי יכול להרשות לעצמו. מכיוון שאתה, בנוסף להיותך דתי ולאומי, גם הומו, רצוי שתרחיב את מעגל חיפוש האושר שלך. אולי יתמזל מזלך וגם במעגל המורחב תמצא את אהובך הדתי הלאומי המצחיק והמבין, אבל סביר יותר שתימצא מישהו אחר, אולי דתי אבל לא לאומי, אולי מצחיק אבל לא דתי. בקיצור, אתה חייב לוותר על הלוקסוס.

למעלה