ובתגובה לסקר הבנות...

galgal15

New member
ובתגובה לסקר הבנות...

מי הכי כוסית לפי דעתכם? לדעתי ג´ואי שולטת אבל לא במרחק גדול לפני אודרי...ג´ן דיי בפיגור אחריהן מה אתם אומרים?

איך אפשר לשכוח את גראמס??../images/Emo105.gif

סילחו לי אבל את ג´ואי,דוסון צ´רלי (נו..טוב) ופייסי אפשר להזיז הצידה ולפנות מקום לגראמס כי היא *ה*דמות!!!!!! מי לא מסכים מי???!!! חחחחח
(נראה לכם שאני (!!) יזיז את פייסי (!!) לצד...קצת כבוד.....חח

LillipooT

New member
דפינטלי ג´ואי .. ../images/Emo60.gif

ג´ואי ממש יפה לדעתי..אחר כך אודרי..אחר כך ג´ן.. כמו שכולן אמרו. ובקשר לגראמס - לדעתי היא מוסיפה לסדרה! היא ממש חמודה..וכולם באים אליה ומדברים איתה. איזו סבתא קולית! חחח...

בר 16

New member
דיי זה כזה ברור..

ג´ואי!! אחר כך- אודרי וג´ן- וכמובן גראמס!! ככה אני חושבת- על טעם ועל ריח (תודה לאל אנחנו לא מריחות אותן -ככה שאי אפשר לדרג אותן לפי ריח- מי המסריחה ביותר מי הכי מבושמת-חחח.. טוב לעיקרון..) על טעם ועל ריח אין מה להתווכח!! (יש לי חיה חדשה-
חשבתי לקרוא לה עדנה- כדי לי?!)

בלי יותר מדי קשר....../images/Emo105.gif

כדי לא לפתוח שרשור נוספת (ולחטוף מכות מ-לי *חחח סתם!*) אם אתן\ם יכולים\ות (די זה מתסכל כל ה \) להסתכל בכרטיס שלי ולהסתכל על הציטוט ולהגיד לי מאיפה זה!! ראיתי את זה באתר של "דוסון" וממש אהבתי את הציטוט ומאז אני שוברת את הראש בנסיון להבין מאיפה (איזה פרק,תקופה משו..) יש לי השערות לגבי איפה זה יכול להיות קשור אבל..... מקווה שתעזרו לי... (הרי אתם מבינים גדולים בסדרה!!)

בר 16

New member
אני חושבת שאני יודעת!!

אודרי לגו´אי- בעונה הנוכחית! בהקשר לכך שגו´אי היה עצובה שדוסון לא בא.. (אני חושבת- אני לא בטוחה..)

בר 16

New member
כן! את מכה אותנו!

לאא.... בבקשה.. לא... דיי.. לא אל תכי אותי.. (חחח... סתםםם!)

הציטוט הוא...

משהו שפייסי אמר. אני כמעט בטוחה שזה לדאג בפרק האחרון של העונה השלישית לפני שהוא נסע.

בר 16

New member
תודה.. גם אני חושבת כך!

אמממ... "עדנה הפרה.." אהבתי! (יש לי ילדה בשכבה ששמה עדנה- חחח..)

בר 16

New member
טוב- אני הולכת לחרוש לי..

אוהבת אותכם!! (אני לא רוצה ללמוד!!! אוףףףף!!
אבל אני חייבת..
) אתם יודעים.. בגרויות- אם אני לא אזכור את החומר- הלך עלי!- אני טסה החודש הבא- ואני לא אזכור שם דבר כי החופשה שלי אני לא הולכת ללמוד..) טוב מה זה מעניין אותכם?! יאללה- לילה טוף.. חלומות פזזזז...

אני חושבת

שג´ואי הכי מתוקה אח"כ ג´ן ואודרי די הרבה אחריהן, יש לה יופי גס ובוטה מדי.... אני חושבת שגראמס כשהייתה צעירה בטח הייתה ממש יפה.

יותר מדי..... בטוחה בעצמה

מצח קצר מדי... יותר מדי פרצופים... אין לה בדיחות מצחיקות.

Dawson girl

New member
את צוחקת????

אודרי לא מצחיקה? ממש... הפרצופים שלה ממש מגניבים... טוב אם את לא אוהבת אז לא.... חבל.

למעלה