ובשבת
א אביגיל מהר המלכים New member 14/7/12 #2 האמת שזה סוג של מאתמול אבל לא חשוב מכנסיים של אסף פלג, גופיה ישנה מגול, שרשרת עם חרוזים מוזהבים (ההשחלה היא על דמוי עור שחור אז רואים בעיקר את החרוזים), חגורה שחורה דקה שאני מתחבטת לגביה ונעליים של בלוך. שב"ש!
האמת שזה סוג של מאתמול אבל לא חשוב מכנסיים של אסף פלג, גופיה ישנה מגול, שרשרת עם חרוזים מוזהבים (ההשחלה היא על דמוי עור שחור אז רואים בעיקר את החרוזים), חגורה שחורה דקה שאני מתחבטת לגביה ונעליים של בלוך. שב"ש!
A adika60 New member 15/7/12 #44 יש לו חנות בת"א בפינקס וברחובות ואם תרצי יכולה לברר לך היכן עוד אפשר להשיג גילוי נאות - אסף הוא סוג של משפחה
יש לו חנות בת"א בפינקס וברחובות ואם תרצי יכולה לברר לך היכן עוד אפשר להשיג גילוי נאות - אסף הוא סוג של משפחה
E efroch99 New member 14/7/12 #9 חצאית מידי יד שניה שהוסבה לשמלת סטראפלס. וסט חאקי שהתיעצתי לגביו בעבר בניסיון לשלבו.... גם יד שניה. שרשרת פימו מעשה ידי אימי.
חצאית מידי יד שניה שהוסבה לשמלת סטראפלס. וסט חאקי שהתיעצתי לגביו בעבר בניסיון לשלבו.... גם יד שניה. שרשרת פימו מעשה ידי אימי.
נ ניצת הורד New member 14/7/12 #22 אוהבת מאוד את הצבעים והשילוב ואת כרגיל נראית נהדר, אני לא סגורה בקשר לחגורה , העובדה שהיא קלועה קצת מעמיסה לי על המראה. הייתי מעדיפה חגורה יותר בסיסית.
אוהבת מאוד את הצבעים והשילוב ואת כרגיל נראית נהדר, אני לא סגורה בקשר לחגורה , העובדה שהיא קלועה קצת מעמיסה לי על המראה. הייתי מעדיפה חגורה יותר בסיסית.
V very slightly mad New member 15/7/12 #33 יוצא דופן אולי בגלל הצבעים, אבל זה מה שמייחד את הלוק הזה והופך אותו למאוד נעים1
א אלחוטית מטומקת New member 14/7/12 #19 את חייבת לגלות לי מאיפה החולצות/עליונות האלה שלך!! אני מחפשת בנרות כי אם יש משהו שאני לא אוהב זה לחשוף זרועות ואני לא מוצאת כלום. חלקי עמי את ההשראה (כי נדמה לי שלפחות חלק מהעליונות שלך הן חולצות).
את חייבת לגלות לי מאיפה החולצות/עליונות האלה שלך!! אני מחפשת בנרות כי אם יש משהו שאני לא אוהב זה לחשוף זרועות ואני לא מוצאת כלום. חלקי עמי את ההשראה (כי נדמה לי שלפחות חלק מהעליונות שלך הן חולצות).
E efroch99 New member 15/7/12 #46 זהדווקא באמת וסט/ז'קט קניתי אותה בג'אמפ אם אני לא טועה. ממליצה לך לחפש בחנויות כגון ג'אמפ, קרייזי ליין, גולברי.... ולגבי היד שניה - קדימה, מוזמנת
זהדווקא באמת וסט/ז'קט קניתי אותה בג'אמפ אם אני לא טועה. ממליצה לך לחפש בחנויות כגון ג'אמפ, קרייזי ליין, גולברי.... ולגבי היד שניה - קדימה, מוזמנת