ובכן...

cafe au lait

New member
ובכן...

נושא הPast simple והPast progressive איך מחליטים באיזה זמן להשתמש? ולמה זה ככה? מי יכול לענות ויש לו כח? תודה :)

Peace 0n Earth

New member
למה זה ככה? אוהו...

באנגלית לא שואלים למה..אם תתחיל/י לשאול למה לא תצא/י מזה.. ופה יש את כל החוקים שצריך בשביל לדעת להחליט במה להשתמש * Past Continuous = Past progressive למקרה שלא ידעת.. *

Peace 0n Earth

New member
../images/Emo8.gif

פשוט.. אני נמנמתי קצת בבגרות באנגלית.. אז לומדים מנסיון מזל שלא היה חסר לי זמן..

snooPPiT

New member
לפני הבגרות...

במחשבים, הלכתי לישון ב3 וזה לא עזר לציון שלי בכלל
תוצאה: מועד ב השנה

cafe au lait

New member
חחחח אני תמיד

משתדלת לפני מבחינם לישון לפחות 8 שעות מה שכמובן לא הולך לי חחחחחחחחחחחחח

snooPPiT

New member
עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים

אני יודעת, הייתה בגרות נורא קלה אני סתם הייתי מטומטמת =/

Athaclena

New member
זה כלום

יש לי ידיד שהלך לישון באמצע טסט. כשהוא נהג... הוא נכשל כמובן (וטען להגנתו שהוא היה מאוד מאוד עייף)

Athaclena

New member
איך אתה יודע שזה אותו אחד?

סתם מעוניינת לדעת. הרי סביר להניח שהוא לא היחיד אי פעם שהלך לישון באמצע טסט... אבל נכון, זה תמיד עולם קטן וכל פעם זה מוכיח את עצמו מחדש. הכי מוזר היה כשהלכתי לאיזו חתונה וציפיתי להכיר רק את חבר שלי. אבל הראשון שהכרתי שם היה מילואימניק אחד מהמדור שלי שעובד עם אבא של החתן... ואז חבר שלי בא, ובאמצע החתונה ראיתי גם מישהו מהבסיס ואשתו גם הכירה אותי מהתחנת אוטובוס איכשהו. בקיצור היה מאוד מוזר.

איך *את* יודעת....

גם אני התבלבלתי עם ניטשה פעם... מה לעשות שהניק מעלה מיד אסוציאציות גבריות?
בכל מקרה, Talk about small worlds.... ב98 הייתי בספרד בטיול של שבוע... ארץ יפיפיה... בכל מקרה, במלון שלנו פגשתי את ר'ייצל, בחורה אנגליה (מבירמינגהם - היכן שזה לא יהיה) שהייתה צעירה ממני בשנה וטיילה גם היא עם ההורים... במהלך השבוע הזה יצא לנו לדבר די הרבה ונעשינו ידידים... אבל כשנפרדנו איש אישה לדרכה.... התברר לי שהיא לא נוגעת באינטרנט ואי לכך ובהתאם לזאת נתקשה לשמור על קשר
Years have passed ולהקה בריטית בשם Mis-teeq שובה את ליבי (או לפחות את האוזניים שלי) מה שגורר אותי אל האתר הרשמי שלהן ובתוכו אל הפורומים... והנה אני נתקל בגולשת שקוראת לעצמה Rachel the Misteeq Wannabe ובפרטים שלה, בסקשן של איפה היא גרה, כתוב: Between Yer Mama's legs (Bermingham)... כמובן שצירוף המקרים הזה מקפיץ אל זכרוני את רייצ'ל מספרד ואני מתחיל לחקור... "היית פעם בספרד?" "כן" "באיזור הקוסטה דל סול?" "נכון" "ב1998?" "מאיפה אתה יודע את כל זה?" "במלון קוסטה אזול בטורמולינוס פגשת איזה ישראלי אחד, זוכרת?" "לא יכול להיות! אתה???" אז כן... זה אכן עולם קטן מאוד

Athaclena

New member
קטעים...

אופס, סליחה ניטשה... אוף איתך! בירמינגהם זה בין לונדון למנצ'סטר, שתי ערים מוכרות יחסית. ואבא שלי בא משם, והייתי שם פעם או פעמיים אבל אני לא זוכרת מזה כלום. הכי הכי הכי מטורף היה פעם שההורים של סבתא שלי נסעו לטייל בצרפת לפני שנים רבות, והתארחו אצל זוג נחמד שם. עברו שנים רבות, ואבא שלי התחתן עם אמא שלי. בחתונה איכשהו התגלה שהזוג המארח אלה ההורים של בעלה של אחות של אמא שלי. או בצורה המקובלת: אמא שלי? אחותה? בעלה? ההורים שלו? אז זה הם. והזוג המטייל היה מצד אבא שלי. אז אם הבנתם את כל זה, אתם יכולים להתפעל עכשיו. אני אישית עדיין תוהה איך לכל הרוחות הם גילו את זה... וזה עובד יותר טוב אצל דתיים, בגלל "חוק דתיים שלובים"

Athaclena

New member
חוק דתיים שלובים

כל דתי מכיר כל דתי אחר דרך מישהו. פחות או יותר. זה פשוט קורה יותר כי זה ציבור קטן יותר... דוגמא קטנה סתם ככה: נכנסתי לבית כנסת בפתח תקוה בפעם הראשונה, והיתה שם מישהי מהכיתה שלי שעכשיו גרה שם. חוץ מזה היא לומדת בבר-אילן ואחד המתרגלים שלה הוא אחד שאני מכירה מהבסיס. עוד אחד מהבית כנסת גם מכיר את המתרגל ההוא, הם היו ביחד איפהשהו. וגם אח שלו הוא חבר של בעלי מההסדר. ובעלי כשנכנס לבית הכנסת פגש מישהו שהיה איתו בטירונות... גם הייתי באיזו חתונה וציפיתי להכיר רק את הצד של החתן אבל היתה שם אחת מהכיתה שלי ועוד אחת שבקושי הכרתי מבני-עקיבא שהכירו את הכלה מהמדרשיה או משהו. זה יצא להן טוב כי מצאתי להן טרמפ הביתה...

זה הוכח מדעית, החוק הזה?

או אפילו יותר טוב, זו מוסכמה חברתית? (מצטער אני מצטט פה את עצמי:
Jade: You could live on these roots for days. And the best thing is that where you find one of these, you'll find at least twenty others. Kala: That so? Is that a scientific fact? Jade(Shaking her head): Even better. It's a cultural convention​

למעלה