ובכן... כמובטח !!

מיקי 35

New member
ובכן... כמובטח !!

אז ככה... אתמול מרין שאלה אותי לספר לכם מה קרה שהביאני עד הלום... (כאב הלב, הגעגועים... כל זה) אספר את הסיפור אך אשמיט ממנו מספר פרטים וזה מסיבות מובנות (תיכף תבינו) למי שהציץ בכרטיס שלי הבין שאני נשוי... כבר כ- 8 שנים לצערי לא יותר מדי באושר. ביני לבין אישתי במהלך השנים עליות מעטות וירידות רבות, בקיצור... לא הכי טוב שבעולם. לפני כשנתיים תוך כדי שיטוט בחדרי הצ´אט פגשתי בחורה... גם נשואה. התחילה שיחה סתמית... להעביר את הזמן, בטח יודעים איך זה. חשוב להגיד שלא אני ולא היא חשבנו או אפילו חלמנו שאי פעם נבגוד בבני הזוג שלנו. סיפרנו שלא טוב לנו בבית... שפכנו את הלב. משיחה לשיחה החל להתרחש דבר מה... פתאום כל מיני רגשות רדומים התעוררו (האם זו אהבה ? איך זה יכול להיות ? אנחנו לא נפגשנו אפילו ?) עברנו לשיחות טלפון... שיחות ארוכות.. שיחות נפש, חלקן כואבות... חלקן משעשעות... והרגשות החלו לבצבץ מתחת לפני השטח בעוצמה הולכת וגוברת. בסופו של דבר... על אף המשמעויות הברורות... ואחרי די הרבה זמן הגענו לפגישה... קסומה... בלתי נשכחת, שלאחריה באו עוד... נדלקה אש של אהבה מדהימה, המדהימה ביותר שהיתה לי בחיים. אבל מה, היא נשואה, אני נשוי, לה ילדים, לי ילדה (מקסימה שאני מת עליה) לא רצינו לפגוע במסגרות) הסיפור נמשך עד לפני שבוע למעשה... היו עליות וירידות, היו אי הבנות, אבל תמיד האהבה ניצחה. עד ש... קרה דבר שלא יכולנו להתעלם ממנו, (לא יכול לפרט כעת) והחלטנו במשותף לנתק את הקשר כדי לא לפגוע במי שלא צריך להיפגע. מאז... אחרי שכל יום דיברנו 5-6 פעמים... פתאום לא שומעים, לא מדברים... וזה כואב, כל כך כואב. יש דבר אחד שמנחם, שאולי יום אחד בעתיד אפשר יהיה להיות יחד שוב הפעם על אמת מי יודע... אני והיא לא נפגשנו סתם, היה לנו תפקיד למלא אחד בחיי השני. אולי גם לא מילאנו אותו עוד... אולי יש עוד זהו... זה הסיפור שהבטחתי... כולו אמת... כולו מהחיים

mariana

New member
ואווווווווווווו

איזה סיפור. כל מה שאני יכולה להגיד לך ממבט ראשון כל מה שהיה בינך לבין הבחורה בצ´ט זה הידלקות אני מקווה שאת זה אתה יודע, היא פשוט באה להשלים את מה שהיה חסר. שאלה לי אליך האם ניסית לשפר את מעכת היחסים איתך ואם אשתך? האם אתה עדיין אוהב אותה? אתה מוכן להשקיע בזוגיות שלכם? ישנם עוד כל כך הרבה שאלות שבלעדיהם אי אפשר לדעת. אם באמת המשפחה חשובה לך ואתה רוצה לשפר את היחסים בבית, אז אני חושבת שצריך להשאיר את הקשר שהיה לך מהצ´ט בצד כזיכרון טוב, וכמקרה שעורר אותך ולהיסתכל קדימה, כי אם אתה נשאר עם אשתך עדיין יש לזה סיבה טובה. אז אני מצפה להמשך הסיפור. ואני מבקשת שתענה על השאלות

מיקי 35

New member
אז זהו... אני לא יודע

האמת... שרק עכשיו אני יכול לשבת ולחשוב איך אני רוצה להמשיך עכשיו אני יכול לחשוב אם אני רוצה להישאר נשוי או לא... ולשאלתך... כן היינו בטיפול וללא ספק היה שיפור במצב, אבל עכשיו אני נשאר עם עצמי ושואל... מה הלאה ? והאמת, לא יודע מה התשובה

Queen Of Love

New member
../images/Emo63.gif את מה שכתבת..

wow קצת גדול עליי, אבל כואב לי, יחד איתך. תן לי לחשוב על זה קצת.

jess ועוד

New member
אוהו ....

היה שווה לחכות בהחלט סיפור ששווה לחשוב עליו יש סברה שאומרת אם אני נשוי והיא נשואה אז לשנינו יש מה להפסיד אבל האמת היא שפה מתברר שאתם מפסידים אחד את השני אבל קשה לדעת שיש בבית אישה ילדה/ילדים ושאתה איפה שהוא לא נאמן למקור אני מקווה שתמצא את העמק השווה בין הדברים זה לא שאני מעודדת לבגידה או לחיים כפולים אבל אין מה לעשות לפעמים חיים כפולים מצילים את החיים הראשונים אלו שהיו בהתחלה בבית עם בני הזוג החוקיים.

mariana

New member
אז מה את אומרת בקשר למפגש??

איזה יום את יכולה? אם את יכולה בככל השבוע. אנחנו עושות את זה מהר כדי להספיק לראות אותך

מיקי 35

New member
אמרת משפט חזק...

את יודעת... המשפט הזה "שבגלל הזוגיות בבית הפסדנו אחד את השני" הוא כל כך נכון שזה מדהים... בקיצור... כתבתי גם למעלה, אני לא יודע מה לעשות עכשיו, אבל ברור לי כי אני בצומת חשוב שאני צריך לברר את הרגשות שלי והרצונות שלי, ועדיין הכל מבולבל לי ולא ברור לי

jess ועוד

New member
תראה כל מה שלא תעשה

יהיה הפסד השאלה הפסד של מה חזק מבחינתך ושווה יותר . אבל על השאלה הזו רק אתה תוכל לענות

ניקולי

New member
מיקי היקר!!

עוד לא יצא לי לייעץ לך, עוד לא יצא לנו בכלל לדבר.. אז כמו שהינך יודע אני ניקול*..קראתי את הסיפור שלך, וזה מוכר לי..אומנם לי היתה מערכת יחסים עם מישהו גם המצ´ט אבל לא לשנתיים, חתכנו את הקשר הרבה לפני..מאחר ועברתי שינוי באורך חיי.. רק דבר אחד אומר לך כאן!!וזה בדוק,: מערכת יחסים שנבנת בעיקר בין בני זוג נשואים..ושהינה דועכת במשך הזמן, עדיף לחתוך כמה שיותר מהר..אם אין הווה לא יהיה עתיד ואת זה תיקח לתשומת ליבך.. ותחשוב על זה ניקול*

מיקי 35

New member
היי ניקולי

היי ניקול, שמח להכיר אותך... תודה על המילים החמות לקחתי לתשומת לבי

@@

New member
מיקי יקירי

קצת באיחור, בוקר טוב לך. אני לא נשואה, אבל עברתי כמה וכמה מערכות יחסים בחיי. אני חושבת שאם הלכת וחיפשת קצת בחוץ, אז היי, משהו קורה בבית והמשהו הזה הוא בטח לא טוב. אם זה רק היה ריגושים, או סטוץ אז לא נורא כי בסופו של דבר חוזרים לחיק המשפחה, אבל אצלך זה שונה, אתה התאהבת, ואם זה קרה, אז את רעייתך כבר מזמן הפסקת לאהוב. אומנם סיפור האהבה הסתיים, אבל זה לא אומר שחייך יחזרו לקדמותם. מיקי, אם לא טוב לך עם אשתך, קום ותפרק את הכל, ותתחיל פרק ב´ בחייך. הילדים או יותר נכון הילדה גדלה ופורשת כנפים ומי שנשאר עם כל החבילה זה רק אתה, גם לך מגיע להיות מאושר בחיים. יום נפלא

מיקי 35

New member
ריקי יקירה...

נגעת בנקודה כואבת... היה לי לא טוב עם אישתי... אפילו מאוד לא טוב ואז בא הקשר הזה... והחיה אותי והשלים לי את החסר ובינתיים קרו דברים גם בבית, ואישתי השתדלה מאוד מאוד, אני חייב להודות עד עכשיו לא יכולתי להגיד אם לא טוב לי איתה כי יש לי מישהי אחרת או כי אני באמת לא אוהב אותה יותר עכשיו אני יכול לבחון את הרגשות שלי האמת... יש רגעים (רוב הרגעים הם כאלה) שאני חושב שאני לא אוהב את אישתי מצד שני... היא האמא של הילדה שלי והיא תמיד תהיה, אז גם אני לא אדיש אליה. עד היום בחיים שלי נהגתי כך שלא אפגע באחרים, ועשיתי לא מעט טעויות כדי לא לפגוע באחרים. בסופו של דבר גם פגעתי באחרים... ובעיקר אני נפגעתי יותר מכולם היום אני אומר, שאני צריך סוף סוף לעשות מה שטוב בשבילי בלי לחשוב אם אני פוגע באחרים או לא. אני חייב להסתכל על עצמי בעיניים ולהפסיק לשקר לעצמי. עדיין אני לא יודע את התשובות, אבל אני מקווה שיגיעו

@@

New member
מיקי

אני יודעת שנגעתי לך בנקודה כואבת, אבל זאת האמת. חומד, לפגוע באנשים? אנחנו תמיד נפגע, בלי כוונה כמובן, אבל אין מה לעשות, בשביל מה אנחנו חיים? בשביל מה אנחנו עובדים קשה? אנחנו רוצים שיהיה לנו טוב בחיים. היחסים שלך עם רעייתך תמיד יהיו ולעולם לא יתנתקו כי היא הביאה לך את המתנה הכי גדולה, היא הביאה לך
שזאת הילדה שלך. אבל מה עם כל השאר? למה לך אסור לחוות אהבה? למה לך אסור להיות אוהב ונאהב? הכל ביידים שלך יקירי, קח את הזמן שלך ותחשוב טוב לפני כל צעד, לפה ולפה. אבל מה שתחליט אני איתך, כי אלו החיים שלך ורק אתה יודע מה יהיה טוב לך. אני מאחלת לך את כל האושר בעולם, שאלוהים יאיר את דרכך. אוה
ת

shiraz2

New member
מיקי!

סיפור מדהים, הוא מביא לי המון המון תקווה שאהבה אמיתית, כנה והדדית בהחלט עדיין קיימת. אז נכון שנכון לעכשיו, האהבה עוד, (והעוד מודגש..) לא ניצחה, אבל אני מאמינה שמה שצריך לקרות יקרה. אני לא יודעת מה הסיבה שניתקתם את הקשר, אבל אני באמת חושבת שאתם תמצאו את הדרך אחד לשני, למרות הכל, למרות הילדים, למרות כל מה שתצטרכו לוותר עליו. כי אם אין אהבה אמיתית, אז מה הטעם לחיים? אני מקווה שתהיה מרוצה בכל מצב, אם זה עם האישה, או אם האהובה.. מאחלת לך את כל הטוב שקיים, את כל האהבה.... לא הספקנו להכיר עדיין... אני שירז, מאוהבת ומאוכזבת לבינתיים. מקווה שיצא לנו לדבר עוד הרבה, שלך תמיד תמיד, שירז

מיקי 35

New member
תודה מתוקה

איזה דברים יפים כתבת לי בהחלט כאלה שנותנים כח ותקווה תודה

ronen1981

New member
מה אני יגיד...........

יש לי בעיתיות גדולה בסיפורך שכן בגדת באישתך....... ואני לפחות לא רואה עצמי מגיע מלחתכילה לסיטואציה שלך שכן אני אתחתן רק מאהבה ואני אדאג לכך שהיא תבער ותתקיים כל עוד אני חיי. אבל לסיטואציה שלך אני לא מבין אם היא אהבה האמיתי שלך לא עדיף להתרגש ולהתחתן איתה?

למעלה