ומאתמול ברקע -המחלקה האורטופדית..
S shmickey New member 12/9/12 #39 לא חשבתי שאי פעם אומר את זה אבל אני ממש אוהבת את השרוולון!! (ואני ידועה כשונאת שרוולונים) בכלל שילוב הצבעים נהדר! אוהבת את החצאית הבהירה, פחות אוהבת את השפשופים שלה
לא חשבתי שאי פעם אומר את זה אבל אני ממש אוהבת את השרוולון!! (ואני ידועה כשונאת שרוולונים) בכלל שילוב הצבעים נהדר! אוהבת את החצאית הבהירה, פחות אוהבת את השפשופים שלה
מ מרים 882 New member 12/9/12 #48 תודה,אתמול נקנתה חצאית בהירה ללא שפשופים תעשה את דרכה היום לתופרת .....
M michali278 New member 12/9/12 #55 אני חושבת בגלל שהשרוולון נראה כמו בולרו הוא לא נראה פשוט מדי לא נשפך כזה. נשמר FIT כזה אכן תוספת נפלאה לאאטופיט יפה!
אני חושבת בגלל שהשרוולון נראה כמו בולרו הוא לא נראה פשוט מדי לא נשפך כזה. נשמר FIT כזה אכן תוספת נפלאה לאאטופיט יפה!
מ מרים 882 New member 12/9/12 #62 תודה.ראיתי אתמול שמלת פסים מהממת בזיפ וחשבתי ישר לצוות אותה לבולרו הזה. אני אנסה להוציא קצת שופינג מאבא'לה
תודה.ראיתי אתמול שמלת פסים מהממת בזיפ וחשבתי ישר לצוות אותה לבולרו הזה. אני אנסה להוציא קצת שופינג מאבא'לה
@ @יעל@ New member 12/9/12 #67 אז אין לי מושג מה ההבדל. בכל מקרה זה התרגום המילוני. גם זה מה שאיביי מכיר.
M michali278 New member 12/9/12 #79 אז בולרו היה פחות שרוולי וקצת יותר פנסי(?) לא כל טריקו והסמרטטת אלה ממש משהו שהוא כמעט ג'קט אבל קצר זה של מרים לגמרי מתכתב יותר עם הרעיון הזה יותר מאשר מהשרוולונים הפושטיים יחסית.
אז בולרו היה פחות שרוולי וקצת יותר פנסי(?) לא כל טריקו והסמרטטת אלה ממש משהו שהוא כמעט ג'קט אבל קצר זה של מרים לגמרי מתכתב יותר עם הרעיון הזה יותר מאשר מהשרוולונים הפושטיים יחסית.