תודה! מאתגר גם לי
A Aניס New member 12/9/12 #10 רביעי שמלת חולצה אהובה מHM שמגיעה עם חגורת החבל הזו (לבשתי כמה פעמים עם חגורות שונות) וסנדלים של BCBG. עם השמלות האלה אני תמיד מרגישה הכי נוח בעולם, תמיד שולפת שאין שום השראה לנסות משהו חדש- בקיצור תמיד עובד לי .
רביעי שמלת חולצה אהובה מHM שמגיעה עם חגורת החבל הזו (לבשתי כמה פעמים עם חגורות שונות) וסנדלים של BCBG. עם השמלות האלה אני תמיד מרגישה הכי נוח בעולם, תמיד שולפת שאין שום השראה לנסות משהו חדש- בקיצור תמיד עובד לי .
ל לי וולף New member 12/9/12 #22 את נראית מדהים! מתה על הנעליים האלו, במיוחד על רגליים כמו שלך והשמלה מנצחת!
מ מרים 882 New member 12/9/12 #14 סופ"ש מתקרב בדרך לבי"ח לביקור היומי החצאית ג'ינס כחול שתואם לנעליים
ל לי וולף New member 12/9/12 #24 הצבע מקסים עליך! יופי של שילוב ואפרופו הרגליים של Aניס... גם לך יש של רגליים
S shmickey New member 12/9/12 #38 אוווו.. כל כך יפה לך חצי חיוך!! עוד טיפה ואולי נקבל חיוך שלם! הצבעים האלה מקסימים עליך ובכלל התלבושת מתוקה!
אוווו.. כל כך יפה לך חצי חיוך!! עוד טיפה ואולי נקבל חיוך שלם! הצבעים האלה מקסימים עליך ובכלל התלבושת מתוקה!
A Aניס New member 13/9/12 #119 איזה יופי החצאית מצויינת, הנעליים פיקס והחולצה עם הצבע הזה שתמיד מאיר אותך. נהדרת!