וביום חמישי

בהתחשב בגובהי ובאורך הרגליים שלי

אין שום סיכוי שזה יראה מכובד

אבל באמת - מקסים.

kikush4

New member
איזה כיף שיום חמישי הגיע

חצאית ZARA GIRLS
גופיה TINY ROAD
סנדלים CK
תיק FERRE

Aניס

New member
חמישי אצלי

היום לובשת שמלת חולצה שחורה מ-HM שכבר העליתי בעבר (וזכתה לכינוי שמלת כומר מאפרתו
)
חגורה קלועה חומה וסנדלי וודג' בשילוב של עור עם עקב שעם מאלדו.

הבן שלי עשה לי קודם התקף לב קטן- הוא קיבל מפתח לראשונה היום וחזר לבד מבית הספר, וכמובן ששכח להתקשר ולא ענה לטלפונים (בערך 30 שיחות בחיי) כי כבר רץ למחשב ולא שמע. רצתי בפניקה מהעבודה, מזל שהילד בסדר
, רק קצת אסטרו (מעניין למי הוא דומה
)

לי וולף

New member

מזל שנגמר בשלום.... ושהיו לך אחלה נעליים בשביל לרוץ בנוחות הביתה

את נראית מקסים ואם יורשה לי - לא ברור לי איך פספסתי שאת אמא אבל זה קרה. את משדרת קלילות שאני לא מוצאת אצל הרבה אמהות
(מבלי לפגוע באף אמא!! קשה לי להסביר את הכוונה, וזה מתייחס לבגדים במיוחד)

Aניס

New member
מעניין מה שאת אומרת (
-חשיפה)

אני אמא כבר 9 שנים לילדים מיוחדים- אבל כאלה באמת. הגדול ילד מחונן, התקבל לאחרונה לתכנית יוקרתית של משרד החינוך, והתאומים שלי בני 4.5, ילדים אוטיסטים.
במהלך השנים התלבשתי בעיקר נוח-ג'ינסים ונעליים שטוחות, אבל בשנתיים האחרונות חל אצלי מהפך. התחלתי להרשות לעצמי לעלות על עקבים ולהעיז הרבה יותר בלבוש- אם כי תעוזה שלי אולי סולידית לאחרת.
אצלי האופנה הפכה למשכך כאבים-עיסוק שנותן לי הנאה ומעט שכחה מהצרות.
שולחת לפני שמתחרטת...

sheffys1

New member

כבר כתבתי 3 תגובות ומחקתי אותן כי לא הצלחתי להתנסח כמו שאני רוצה...

ממש מרגש אותי לקרוא שנתת להנאה שלך דרור. אני חושבת שחשוב מאוד להכניס לחיינו דברים שמסבים לנו הנאה. זה שאנחנו נהנים ממשהו שנחשב שטחי כמו אפנה וביגוד, לא אומר שאנחנו שטחיים.

מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שרציתי.

דלעת

New member
לאמא מיוחדת מאוד

אני מבינה שמדובר בילדים בעלי צרכים מיוחדים, אבל גם לך, בתור אמא לילדים מיוחדים, יש צרכים מיוחדים. אל תשכחי את עצמך לעולם. גם לך מגיע שיהיה טוב וכיף, ככל האפשר.

כל הכבוד לך על החשיפה, ואני מחזקת ומחבקת אותך.

למעלה