וביום חמישי...............

Happy Goth

New member
יפה שכמותך!!

נראית שמלה ממש נוחה ורכה - פשוט מושלמת

lisa s

New member
חמוד מאוד

אני דווקא אהבתי את החגורה ואין לי טענות
והצבע מקסים והולם אותך מאוד

בוקר טוב

היום בבוקר כבר מישהי שאלה אותי "איפה המסיבה", אני כנראה נראית כאילו התלבשתי למסיבה
חככתי בדעתי אם הגופיה הזאת הולמת בשביל העבודה, ואז החלטתי ברוב קולות שכן. כאילו, היא קצת נראית כמו גופיית פאייטים מנצנצת, אבל תכלס זה לא פאייטים אלא מין עיגולים כאלה שנראים כמו צדפים. הבעיה היא שהם נושרים מאד בקלות מהחולצה, מבאס.
מה דעתכן המלומדת בעניין?

גופיה - מייקל קורס דרך איביי
ג'ינס - אסוס
צמיד - JCREW דרך איביי (לפי מחירו כנראה מזוייף
)
טבעת - אסוס
נעליים - ניין ווסט דרך איביי

efrato1

New member
טוב, את מהממת ברמות אחרות!

קראתי אותך אתמול, והיום כשאני קוראת את רשימת הקניות שלך, פרוייקט ההתחדשות שלך בהחלט נשמע רציני.
משהו בסטיילינג קצת
. לדעתי, אם תורידי את החגורה תוציאי את הגופייה מהמכנסיים ואז תתחבי חזרה רק קצה מהקדימה שלה זה יסתדר.

אל תתייחסי למשעממים בעבודה, גם אותי שואלים לאן אני הולכת לבושה ככה ועוד כל מיני תהיות מיותרות.

וכמובן, ברוכה הבאה

יאא תודה!

גם את מהממת, מתה על איך שאת מתלבשת!
נראה לי שהבעיה היא לא בסטיילינג אלא בגוף שלי חסר המותניים ועם הבטן הענקית, שההריונות אגב לא עשו לה שום דבר טוב, אם לומר בעדינות.
אבל ניסיתי את מה שאמרת (מזל שאני בחדר לבד בעבודה
), לא יודעת... הקטע הזה עם להכניס את החולצה רק מקדימה, נראה לי כזה אובר-מתאמץ, זה לא מסתדר לי. ניסיתי גם להוציא את החולצה לגמרי, אבל היא ארוכה מדי וזה לא נראה טוב.

Happy Goth

New member
אל תקשיבי לאף אחד מהעבודה

רק לנו. סתם. גם לנו אל תקשיבי. בטח שלא לי

גם לי יש חולצה עם סוג של "פייטים מנצנצים" וכולם בעבודה אומרים לי דברים בסגנון שאמרו לך. לי זה לא מפריע-אני אוהבת

יש לך סגנון כ"כ יפה ומגניב וייחודי וסקסי

הסטייל מדליק!

באופן אישי אני חושבת שזה פחות מתאים ליום עבודה, אם כי כמובן זה תלוי במקום ובאוירה, ואם החלטת שכן, אז זה כנראה בסדר. התאמה הלא בנויה משני פרמטרים - זה החיצוני וזה הפנימי, וכל אחד מאיתנו נוטה ליחס להם משקלים שונים. אני מודה שאני מייחסת לחיצוני משקל רב יותר, זה לא אומר כמובן שזה נכון. אובייקטיבית, את נראית נהדר!

למעלה