וביום חמישי...............

אני ע י י פ ה.

לא ישנתי רוב הלילה, הקטנה שלי שוב לא מרגישה טוב

לובשת גופיה ישנה של מנגו, חצאית של בננה רפבליק ואת סנדלי הפודרה שלי מניין ווסט (בלי לק, למרבה הצער. אתמול הסרתי את הישן וגיליתי שיש לי פצע קטן בבסיס אחת הציפורניים, ולא רציתי למרוח לק חדש כל עוד זה לא החלים). עונדת עגילי גולדפילד עם לבבות ורדרדים של נטע לבנה, שבעלי קנה לי

lessa7

New member
ממש ממש מקסים! אהבתי מאד את השילוב ובכלל אני

מתה על שילובי תחרות! מקווה שהקטנה תרגיש יותר טוב!

SimplyMe1

New member
בכול פעם שמישהי מעלה לכאן תמונה עם חצאית

שחורה קצרה, זה מזכיר לי שיש לי חצאית בלון שחורה בת 3 או משהו כזה, שתלויה בארון ללא שימוש ודורשת קיצור.
אז תודה(!) על התזכורת, אקפוץ לחייט לפני העבודה

Happy Goth

New member
לא רואים עליך-נראית רעננה

עשית טוב שלא מרחת לק בגלל הפצע.
אני מכורה לסדרה the office ושם אחת הבחורות אומרת שאישה לעולם לא תקנה לעצמה תכשיט עם לבבות, תמיד גברים קונים לבבות לנשים. האם זה נכון לגביך?

בכלל לא. את שרשרת הלבבות האהובה שלי קניתי

לעצמי בכייף, כמו גם שרשרת עם לב אדום ממגנוליה, טבעת עם לב אדום ממגנוליה ובטח עוד כמה תכשיטי לבבות לאורך השנים

החלמה מהירה לקטנה

זה באמת גיל כזה שעושה רושם שהם כל הזמן חולים

בכל מקרה את נראית נפלא, מאוד רעננה, קייצית וקלילה. ואות הצטיינות לך ובעלך
- הוא שיחק אותה כשקנה, ואת שיחקת אותה כשנתת לו סיבה טובה

mgirl

New member
באמת שלא רואים!

הסנדלים האלו מעולות - והן נראות עלייך מצוין! אני לא מצליחה להביא את עצמי ללבוש צבעים כאלו - אני מרגישה שאני בהירה מדי בשבילם ואני נראית 'יחפה'... אבל עלייך זה עובד.

pixie lul

New member
הגופיה הזו תמיד עובדת נפלא

מקווה שהקטנה התאוששה ושתשלימו שעות שינה.

לי וולף

New member
מאוד יפה!

הסנדלים מקסימים וכל הלוק נפלא.
מקווה שתנוחי קצת בסופ,ש....

מקסים

את נראית רעננה מאוד וחתיכה כרגיל.
לרגע הקישוט הזה (מה זה באמת?) על כתף שמאל שלך נראה לי כמו קצה של צמה... אבל השיער שלך בכלל מאחור

את נראיית רעננה לגמרי

הגופיה הזו ממש מוצלחת.
מתחשק לי לשדרג איזו גופיה פשוטה עם כמה סרטי חרה .
רפואה שלמה לילדונת

Capelli Neri

New member
בשמלת מעטפת פרחונית

מהקלאסיקות שיש לי בארון, נקנתה כבר לפני שבע שנים. מצרפת לזה נעלים אדומות, אבל לא כל כך מבחירה - יש לי עוד מלא נעליים בארון אבל צריך לבדוק את מצבן.

הולכת בפעם האחרונה, אני מקווה, לאוניברסיטה, לפגישה עם המנחה שלי להעברת חומר וקבצים, אחרי שהיא שלחה לי מייל גועלי במיוחד.
מה שכיף זה שאני כבר לא מתרגשת ממנה, רק רוצה לסיים את הפגישה כדי להמשיך בחיי.

הפגישה תעבור ואת "תנקי שולחן"

במובן המטאפורי ותהיי פנויה רגשית באמת להתחיל מחדש.
זה בדיוק הזמן הנכון עם החתונה הממשמשת ובאה.

שיהיה בהצלחה היום יקירה

Capelli Neri

New member
יצאתי בוכה

מבחינה מעשית היה מצוין כי באמת הכנתי מעולה דוחות וקבצים של כל העבודה שעשיתי בשנים (!) האחרונות והעברתי אותה באופן מסודר למנחה, לראש המעבדה ולקולגה שעבדה אתי.

מבחינה רגשית היה נוראי. לא הייתי לחוצה או מפוחדת והכל התחיל די טוב, אבל המנחה שלי פשוט מגעילה ואת הפגישה הקדים גם מייל מאוד דוחה על כמה ההתנהלות שלי איומה ולא-בסדר (גם אם זה נכון, אני כבר לא חייבת לה כלום אז זה עיתוי גרוע, ופאק - שמרת את זה בבטן עד עכשיו?). במהלך הפגישה היא כל הזמן דילגה בין בדיחות לא-מצחיקות לבין נזיפות על ההתנהלות שלי ועל כמה דפקתי אותם בזה שאני עוזבת (דוגמא - כמובן שאת תהיי ברשימת המחברים כשנפרסם את מה שעבדת עליו, אבל בacknowledgments נכתוב שאנחנו כועסים עליך). וגם היא אמרה שיש לי חובה מוסרית לפרסם את התזה שלי (שו?), שאני דופקת להם ברז רציני, ושהיא קיבלה מייל מזועזע מהמנחה הלא-פורמלי שלי כי לא הודעתי לו כראוי על הפסקת לימודיי ושזה מאיר אותה באור גרוע (בפועל אמנם לא פניתי אליו כי רציתי להודיע לו פנים מול פנים ולא יכולתי להגיע כשהוא נמצא, אבל שלחתי לו מייל עם התנצלות והסבר, והוא החזיר לי מייל מאוד אוהב ונדיב שבסופו "יש אנשים שלא מסוגלים להבין החלטות כאלה" והרמז היה מאוד ברור...). לא הגבתי אליה, כי באמת לא היה מה לומר מבלי להגרר למשהו מכוער, אבל גם לא התרגשתי או נלחצתי - אלא שבסוף כשיצאתי פרצתי בדמעות, כי רבאק, גם לי יש רגשות ויחס כזה הוא פשוט מגעיל וילדותי.

אני אומרת - שתרקב, וחברה שלי מוסיפה - ושימצאו מאובן שלה בעוד 15 מליון שנים ושיחשבו שמדובר בזן של צפרדע.

ההקלה לא בדיוק הגיעה, אבל זה כי היא כבר כאן הרבה זמן.

למעלה