וביום הראשון..........

efroch99

New member
את יותר גבוהה מאביגיל?

שנייה, נשרפו לי כמה פיוזים במוח.

sheffys1

New member

ממש לא הרבה, אבל כן. (ובגלל שיש לנו מבנה גוף שונה לחלוטין, בכלל אי אפשר לראות את זה בתמונות...)

efroch99

New member
רק עכשיו שמתי לב

ונכון - הרבה פעמים החצאיות שלך שרון נראות לי >טיפה< ארוכות מדי. ופה זה נראה ממש טוב! אורך מאוד מחמיא.

sheffys1

New member
תודה, מותק

אם כי אני חייבת לומר שאני מעדיפה את אלו שהן ארוכות יותר (לאו דווקא בגלל האישיו שלי עם הרגליים, אני פשוט יותר נמשכת לסגנון הזה...)

efroch99

New member
אנחנו מה זה בראש דומה היום!

אני ניסיתי אאוטפיט ממש דומה (קרדיגן בהיר על שמלה וגרביונים בהירים), אבל לא אהבתי כל כך , אזבסוף החלפתי בחצאית+סוודר. מאוד אהבתי את זה עלייך!

sheffys1

New member
אחד המשפטים האהובים עלי...

great minds think alike
ויש לי הרגשה שלא אהבת את זה פשוט כי את לא רגילה לזה. הייתי מאוד רוצה לראות אותך ככה (אפילו אם לא תלכי עם זה לשומקום - רק תעלי תמונה...). תודה!

efroch99

New member
אבל אני עושה את זה הרבה-

קרדיגן על שמלה. אם תרצי אחפור ואעלה אותן. פשוט הפריטים היום ספציפית שניסיתי לא השתלבו משהו.

sheffys1

New member
התכוונתי שרציתי לראות תמונה

של השילוב שעשית שלא הסתדר לך. אני תוהה אם זה עניין של הרגל של העין, או שיש שם בעיה אחרת...

מ-ו-ש-ל-מ-ת!

עזבי את העובדה שהצטיינת בפרשנות האתגר, כל פריט בתמונה הזו יושב בול, והשילוב מקפיץ את זה בכמה רמות למעלה. שאפו!

Cafe Latte

New member
אני שמה לרוב את הקרקלז על

הבהונות (ואז זה גם בשילובים מגניבים יותר - לק בסיס כחול בהיר, עם קרקל בוהק מעליו). בידיים, לרוב, מבחינתי זה גם לא מדהים. אם אני שמה, זה בד"כ שורד אצלי יומיים (גג) ואני מחליפה לחלק כלשהו (ועל הרגליים זה נשאר הרבה יותר).

sheffys1

New member
באופן כללי - לקים על הרגליים

שורדים אצלי הרבה יותר זמן. הבעיה היא שאין לי סבלנות להתעסק איתם, אז הסיכוי שאני אוסיף שם קרקל הוא אפסי...

למעלה