לגמרי!!!
S sheffys1 New member 19/2/12 #70 ממש לא הרבה, אבל כן. (ובגלל שיש לנו מבנה גוף שונה לחלוטין, בכלל אי אפשר לראות את זה בתמונות...)
E efroch99 New member 19/2/12 #67 רק עכשיו שמתי לב ונכון - הרבה פעמים החצאיות שלך שרון נראות לי >טיפה< ארוכות מדי. ופה זה נראה ממש טוב! אורך מאוד מחמיא.
רק עכשיו שמתי לב ונכון - הרבה פעמים החצאיות שלך שרון נראות לי >טיפה< ארוכות מדי. ופה זה נראה ממש טוב! אורך מאוד מחמיא.
S sheffys1 New member 19/2/12 #72 תודה, מותק אם כי אני חייבת לומר שאני מעדיפה את אלו שהן ארוכות יותר (לאו דווקא בגלל האישיו שלי עם הרגליים, אני פשוט יותר נמשכת לסגנון הזה...)
תודה, מותק אם כי אני חייבת לומר שאני מעדיפה את אלו שהן ארוכות יותר (לאו דווקא בגלל האישיו שלי עם הרגליים, אני פשוט יותר נמשכת לסגנון הזה...)
E efroch99 New member 19/2/12 #26 אנחנו מה זה בראש דומה היום! אני ניסיתי אאוטפיט ממש דומה (קרדיגן בהיר על שמלה וגרביונים בהירים), אבל לא אהבתי כל כך , אזבסוף החלפתי בחצאית+סוודר. מאוד אהבתי את זה עלייך!
אנחנו מה זה בראש דומה היום! אני ניסיתי אאוטפיט ממש דומה (קרדיגן בהיר על שמלה וגרביונים בהירים), אבל לא אהבתי כל כך , אזבסוף החלפתי בחצאית+סוודר. מאוד אהבתי את זה עלייך!
S sheffys1 New member 19/2/12 #32 אחד המשפטים האהובים עלי... great minds think alike ויש לי הרגשה שלא אהבת את זה פשוט כי את לא רגילה לזה. הייתי מאוד רוצה לראות אותך ככה (אפילו אם לא תלכי עם זה לשומקום - רק תעלי תמונה...). תודה!
אחד המשפטים האהובים עלי... great minds think alike ויש לי הרגשה שלא אהבת את זה פשוט כי את לא רגילה לזה. הייתי מאוד רוצה לראות אותך ככה (אפילו אם לא תלכי עם זה לשומקום - רק תעלי תמונה...). תודה!
E efroch99 New member 19/2/12 #35 אבל אני עושה את זה הרבה- קרדיגן על שמלה. אם תרצי אחפור ואעלה אותן. פשוט הפריטים היום ספציפית שניסיתי לא השתלבו משהו.
אבל אני עושה את זה הרבה- קרדיגן על שמלה. אם תרצי אחפור ואעלה אותן. פשוט הפריטים היום ספציפית שניסיתי לא השתלבו משהו.
S sheffys1 New member 20/2/12 #151 התכוונתי שרציתי לראות תמונה של השילוב שעשית שלא הסתדר לך. אני תוהה אם זה עניין של הרגל של העין, או שיש שם בעיה אחרת...
התכוונתי שרציתי לראות תמונה של השילוב שעשית שלא הסתדר לך. אני תוהה אם זה עניין של הרגל של העין, או שיש שם בעיה אחרת...
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 19/2/12 #28 מ-ו-ש-ל-מ-ת! עזבי את העובדה שהצטיינת בפרשנות האתגר, כל פריט בתמונה הזו יושב בול, והשילוב מקפיץ את זה בכמה רמות למעלה. שאפו!
מ-ו-ש-ל-מ-ת! עזבי את העובדה שהצטיינת בפרשנות האתגר, כל פריט בתמונה הזו יושב בול, והשילוב מקפיץ את זה בכמה רמות למעלה. שאפו!
C Cafe Latte New member 19/2/12 #47 אני שמה לרוב את הקרקלז על הבהונות (ואז זה גם בשילובים מגניבים יותר - לק בסיס כחול בהיר, עם קרקל בוהק מעליו). בידיים, לרוב, מבחינתי זה גם לא מדהים. אם אני שמה, זה בד"כ שורד אצלי יומיים (גג) ואני מחליפה לחלק כלשהו (ועל הרגליים זה נשאר הרבה יותר).
אני שמה לרוב את הקרקלז על הבהונות (ואז זה גם בשילובים מגניבים יותר - לק בסיס כחול בהיר, עם קרקל בוהק מעליו). בידיים, לרוב, מבחינתי זה גם לא מדהים. אם אני שמה, זה בד"כ שורד אצלי יומיים (גג) ואני מחליפה לחלק כלשהו (ועל הרגליים זה נשאר הרבה יותר).
S sheffys1 New member 19/2/12 #50 באופן כללי - לקים על הרגליים שורדים אצלי הרבה יותר זמן. הבעיה היא שאין לי סבלנות להתעסק איתם, אז הסיכוי שאני אוסיף שם קרקל הוא אפסי...
באופן כללי - לקים על הרגליים שורדים אצלי הרבה יותר זמן. הבעיה היא שאין לי סבלנות להתעסק איתם, אז הסיכוי שאני אוסיף שם קרקל הוא אפסי...