וביום הראשון..........

לי וולף

New member
זה מקסים!! והשילוב צעיף-גרביונים SO COOL!

ששת22

New member
מקסים, מקסים, מקסים

בד"כ אני מאוד אוהבת מה שאת לובשת אבל אלה דברים שאני אישית לא אלבש (מקווה שהייתי מובנת
) מבחינת נועזות הצבעים בעיקר אני חושבת הפעם ממש ממש אהבתי והייתי שמחה לדעת להתלבש ככה למרות שלא בטוחה שזה יתאים לי מבחינת המבנה. בקיצור כמו שהבנת ביג לייק

sheffys1

New member
תודה רבה

אין שום דבר רע בלאהוב סגנון של מישהו אבל לא להתלבש כמוהו (אני יכולה לומר שאביגיל מתלבשת מהמם בעיני, אבל אני לא חושבת שלהתלבש כמוה יחמיא לי...)

Eurogirl

New member
ניסיון נוסף לחצאית צמודה

לא יודעת אם זה כזה מוצלח, אבל היום נוחות היא מילת המפתח מאחר ולפי סידור העבודה אני עובדת במחלקה הגדולה והקשה שרצים בה מקצה לקצה כל היום עם ערימות בגדים. לכן אני עם טייץ, סוודר גדול (קר, בכל זאת) וחצאית טריקו שבכלל לא מרגישים שלובשים אותה. השיער ביום רע במיוחד, וגם אני ביום עם מצברוח ירוד במיוחד (מכירים את זה שלהצטלם גורם לכם להיות מודעים לכל מיני פגמים שלכם ולאיך שהם נראים במציאות?
)

newKiticat

New member
לגבי הפגמים

אני מכירה את זה אבל גם לומדת מזה - מה עובד ומה לא עובד, וגם זוויות צילום מוצלחות, כך שבצתמונות של אירועים אני לא מזדעזעת... ובאמת, הצילומים שלי השתפרו פלאים (אני עדיין נראית מזעזע, אבל פחות מלפני כמה שנים). ולגבי ההופעה, אני חושבת שהסריג קצת גדול מדי בשביל אורך החצאית. משהו בפרופרציות מתפספס...

Eurogirl

New member
זהו שהבעיה היא

שאני אף פעם לא יודעת אם יש מה ללמוד מזה מבחינת לבוש, כי תמיד יש את האופציה שזווית הצילום עם הטיימר ממש גרועה ואז האשמה לא בי. מצד שני, אם זה לא עניין של זווית צילום (ואין לי איך לדעת את זה) אז יש לי וואחד לקח ללמוד מזה, כי זה אומר, למשל, שאני הרבה יותר שמנה משחשבתי או שהשיער שלי נראה הרבה יותר רע משחשבתי (סתם דוגמאות) וזה מצריך שינוי בתפיסת העצמי. ואז אני כבר מעדיפה פשוט להתנזר מהמצלמה... (סוף חפירה)

efrato1

New member
לדעתי מאוד מאוד מוצלח!

ואם גם נוח לך אז בכלל שיחקת אותה. השיער שלך נראה מצוין. אני לא יודעת על אילו פגמים את מדברת בדיוק
אבל גם אני רואה בעיות עם הלבוש שלי רק אחרי שאני מצטלמת. זה גרם לי לצלם את עצמי בחדרי הלבשה בחנויות בגדים ולהתבונן בבגד גם דרך התמונה ולא רק דרך המראה.

Eurogirl

New member
עדיין לא הבנתי את עניין המראות בחנויות

איך הן באמת גורמות לנו להראות טוב יותר? אני אפילו לא מדברת על "הורדה" במשקל. איך שהוא הכל נראה טוב יותר. אולי זה עניין של תאורה נכונה? ותודה!

Taltul R

New member
אין לי מושג על אילו פגמים את מדברת

כי בעיני את נראית מעולה

את נראיית מקסימה

אני מבינה מה את רוצה מהשיער ויש לי הרגשה שהשיער שלך יותר גלי מאשר מתולתל ואם כן ומתחשק לך טיפים ממני לסידור שלו אז אשמח לעזור.

למעלה