לא כזה משעמם אמנם לא אהבתי את החגורה, אבל החצאית מאוד יפה. את עם מגפיים?
C Cafe Latte New member 19/2/12 #38 לא כזה משעמם אמנם לא אהבתי את החגורה, אבל החצאית מאוד יפה. את עם מגפיים?
K kaij New member 19/2/12 #103 תודה החצאית אגב מגולף מלפני 4 שנים, אבל יש להם את הגזרה הזו מדי פעם (יש לי עוד אחת מהם מלפני שנה באותה גזרה) כן, מגפיים, אבל לא בתמונה יש לי בעיה כאמור להצטלם עם נעליים אלא אם כן אני בעבודה - ומן הסתם לא הייתי שם
תודה החצאית אגב מגולף מלפני 4 שנים, אבל יש להם את הגזרה הזו מדי פעם (יש לי עוד אחת מהם מלפני שנה באותה גזרה) כן, מגפיים, אבל לא בתמונה יש לי בעיה כאמור להצטלם עם נעליים אלא אם כן אני בעבודה - ומן הסתם לא הייתי שם
N newKiticat New member 19/2/12 #65 דווקא לא משעמם ויש פה הרבה עניין מבלי להעמיס. שזו אמורה להיות השאיפה בעיניי בכל מקרה.
E efrato1 New member 19/2/12 #74 מה פירוש משעמם? חגורות יהיו כנראה האקססורי שלי לאורך כל האתגר את נראית מצוין, החגורה מאוד מיוחדת.
K kaij New member 19/2/12 #101 תודה יקירתי אני חושבת שהתכוונתי משעמם - כי לא יצאתי מהקומפורט זון שלי שכבתי במיטה ב7 בבוקר וזה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו
תודה יקירתי אני חושבת שהתכוונתי משעמם - כי לא יצאתי מהקומפורט זון שלי שכבתי במיטה ב7 בבוקר וזה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו
S sheffys1 New member 19/2/12 #19 נקמת האקססוריז - יום 1 kaij - גונבת ממך את שם האתגר, מצא חן בעיני! בעצתה של לי ( ) הולכת על הגרביונים. (התמונה עם המעיל יצאה מעוותת - אני צריכה לבקש מהבעל לצלם מנמוך יותר...) והלק - לא קשור לכלום, אבל משמח אותי בכל זאת
נקמת האקססוריז - יום 1 kaij - גונבת ממך את שם האתגר, מצא חן בעיני! בעצתה של לי ( ) הולכת על הגרביונים. (התמונה עם המעיל יצאה מעוותת - אני צריכה לבקש מהבעל לצלם מנמוך יותר...) והלק - לא קשור לכלום, אבל משמח אותי בכל זאת
Z Zorikit New member 19/2/12 #24 יפה! למה את סוגרת כמה כפתורים בודדים בסריג? אני חושבת שלסרוג רק אחד מתחת לחזה או להשאיר פתוח יכול להחמיא יותר.
יפה! למה את סוגרת כמה כפתורים בודדים בסריג? אני חושבת שלסרוג רק אחד מתחת לחזה או להשאיר פתוח יכול להחמיא יותר.
S sheffys1 New member 19/2/12 #31 כי קר לי? סתם... אין לי תשובה באמת. אני אנסה להשאיר פתוח (אחד בדר"כ לא מחזיק את העניין סגור)
C Cafe Latte New member 19/2/12 #41 הטרנץ' שלך מאוד יפה. מאיפה? אני חולמת בבוא היום לקנות את ה-טרנץ' של ברברי....
S sheffys1 New member 19/2/12 #43 בחלומות הלילה שלי גם מופיע ברברי... יש להם מעילים מדהימים הוא מזארה בבנגקוק לפני 3 שנים.
C Cafe Latte New member 19/2/12 #51 הנה, גם הקצר והפשוט הזה http://www.net-a-porter.com/product/176038 הולך מבחינתי