וביום הראשון..........

אני עדיין תקועה עם שני קילו שמסרבים לרדת

אבל אני מסרבת להתקטנן עם עצמי.

Fun Fair

New member
ואצלי- פיג׳מה חדשה

וברצינות- אחרי סופ״ש שבו החלפתי 3 טריינינגים (פיג׳מה, לטריינינג ״חגיגי״ שאפשר לצאת איתו לטיול עם הכלבה, לטייץ וטוניקה לקבלת אורחים), אני עם טרייניג רביעי
(עדיין בבית, בחופש, ממתינה שהבריקסטונים יהפכו לצירים ש״אפשר לעבוד איתם״
יותר מאוחר, מתוכננת לי ארוחת בוקר עם חברות, אז בטח אעבור למכנסיים שחורים, סריג גולף אפור בהיר ונעלי בובה שחורות וחורפיות.

שאפולי

New member
תגידו (כן אני פונה אליך ברבים)

איפה קניתם טרייניג? אני מחפשת אחד ייצוגי יחסית
כאילו, אני שמה לב למגמת התפדלעות ואם אצטרך לצאת איתו להורים או אפילו לבי"ח לא יהיה לי נוח בסמרטוטים.... המלצות?

Zorikit

New member
משבוע שעבר, מיחזורים

שמלה ורודה וקייצית עם גרביונים עבים ורדרדים (שהפכו לכחלכחלים אחרי שבעבודה החלפתי לחצאית ג'ינס שדהתה עליהם) וסריג בהיר. לק ירוק, האיפור היה ורדרד אבל לא צילממתי. עגילים ושרשרת עם רובי. לא הפסקתי להצטלם עם המעיל והתיק אבל זה מחזור אז גנבתי מהקולאז' הישן.

Cafe Latte

New member
איך את שמה

לק בצורה כ"כ מושלמת? שלי נראה ככה רק אחרי 'תיקונים'.

newKiticat

New member
אין לי מושג למה

אבל במקרה הנוכחי האגס לא עובדות עם השמלה הזו. אולי זה הגרביון ואולי זה האגס, אבל זה לא לגמרי חלק ומתוקתק כמו כל שאר ההופעות שלך בתקופה האחרונה. (ואני חושבת שכבר אמרתי יותר מפעם אחת שאני דווקא אוהבת אגס.
ועכשיו אני אלך לעמוד בפינה... )

Zorikit

New member
אני מאוד אוהבת את השילוב ביניהם

כי אני אוהבת את השילוב של שמלות דקיקות ויפות עם נעליים גסות (אגס או ד"ר מרטינס) או מעיל אופנוענים. אבל זה עניין של טעם, גם בפעם הקודמת הדעות היו חלוקות לגבי השילוב.

newKiticat

New member
גם אני אוהבת את האגס

(אמרתי כבר שאני צריכה לעמוד בפינה, כן?
) אבל אני תוהה אם זה פשוט האורכים או צבע הגרביון או אני לא יודעת... מבחינת הצבעים זה בטח לא מטריד אותי..

Zorikit

New member
וגם את זה מחזרתי

ואפילו לא טרחתי לצלם מחדש. הסריג מרנואר מלפני שנים, ג'ינס של קסטרו, אגס ואיפור מעושן.

efrato1

New member
בוקר טוב לכולן

מיום שישי, בסימן אתגר אקססוריז. חגורה

Zorikit

New member
מקסים!

הייתי הולכת על מגפיים חומות ופותחת כפתור נוסף בשמלה (ושמה גופיה מתחת שלא יהיה חשוף מידי) אבל גם ככה זה יפה :)

efrato1

New member
תודה! המגפיים לגמרי חומות O_O

שימי לב לעקומת הלמידה

efrato1

New member
תודה רבה

זה הכל בזכות האתגר הזה, אני אומרת לך. שכחתי מהשמלה הזו לגמרי, נזכרתי בה פשוט כי ציוותתי אותה לחגורה...

Aניס

New member
נראית מעולה!

אני מאוד אוהבת שמלות ספארי שכאלה (יש לי כמה בסגנון לקייץ).

efrato1

New member
תודה! היא באמת קייצית

לבשתי אותה רק בגלל האתגר, אחרת לעולם לא הייתי חושבת עליה עכשיו. גם אני מתה על שמלות ספארי

למעלה