ובדיחה על פולנים

66Amiram

New member
ובדיחה על פולנים

פולני אחד פוגש את חברו הפולני ברחוב, כולו חבול ושרוט. שואל אותו הפולני הראשון: "הי יוז'יק, מה קרה לך?". עונה לו חברו: "אל תשאל, אתמול קברתי את חמותי!". שואל אותו הפולני הראשון: "אז מאיפה כל השריטות והמכות האלה?". עונה לו חברו: "מה אתה חושב ...בהתחלה היא לא כל כך הסכימה !".

ben 911

New member
כל עוד זה על פולנים זה בסדר.../images/Emo6.gif

כשהוא יתחיל לספר על מרוקאים..
אני אתחיל להתעצבן.

ואני רציתי להתבדח על מרוקאים,

אבל חליל וחסה שאעצבן אותך,,כי אני אוהבתותך יותר צוחק,

66Amiram

New member
במיוחד בשביל בן

שני מרוקאים הולכים ביער, פתאום הם רואים אריה. אחד מרים אבן זורק על האריה ומיד מטפס על עץ. המרוקאי השני נשאר למטה, והראשון מתפלא ושואל אותו: "למה אתה לא עולה על העץ ? האריה יטרוף אותך." השני עונה: "מה, אני זרקתי את האבן?" דתי אחד אכל תפוח ושכח לברך עליו. כשנזכר בזה היו לו נקיפות מצפון ולכן הלך לרב לשאול אותו איך לכפר על כך. הרב ענה לו שלמחרת בבוקר יתן 50 ש"ח צדקה לאדם הראשון שיראה ברחוב. למחרת הדתי קם ויצא מן הבית והאדם הראשון שראה ברחוב הייתה, לא עלינו, פרוצה. מחוסר ברירה הוא הגיש לה את 50 השקלים. אמרה לו העלמה, אני מצטערת אבל התעריף הוא 200 ש"ח. ענה לה הדתי : אבל הרב אמר לי 50 ש"ח. ענתה הבחורה:נכון, אבל הרב הוא קבוע אז יש לו הנחה.

66Amiram

New member
ועוד אחת לבן

מרוקאי מגיע למכון לעשיית טאטו. ומבקש לצייר שטר של 100$ על ה*** ... שואל אותו המוכר למה הוא רוצה לצייר שטר של 100 $ על הזיין ????: והוא עונה לו , שיש 3 סיבות : 1.בגלל שאני אוהב לראות בבוקר את ה-$ עולה . 2.בגלל שבצהריים אני אוהב לשחק עם הכסף. 3.וכשאשתי מבקשת ממני כסף - שתדע לאן לגשת.

66Amiram

New member
ועוד אחד לבן בגלל הסיפור שלו על התימניה :

תימניה מבוגרת שעבדה כעוזרת בית גילתה יום אחד קונדום משומש בחדר השינה. "מה זה?" שאלה התימניה את הגברת. ענתה לה "מה, אצלכם לא מקיימים יחסי מין?". "מקיימים, בטח שמקיימים", ענתה התימניה "אבל לא עד שמתקלף העור..."

../images/Emo6.gif .....הצחוק טוב לבריאות

בעל תימני [של פעם
]נכנס הביתה ורואה את אשתו עם גבר במיטה ואומר לה:יפה מאוד...עוד מעט תתחילי לעשן סיגריה.

עוד אחת על תימנים...

זוג תימנים הולכים ללונה פארק...מרים מבקשת מיחיא[נא לקרוא בהיגוי תימני] :"בחייאת יחיא תן לי לעלות על הגלגל הזה הגבוה" יחיא:" לא !!!! מרים:" למה"? יחיא:" מרים אמרתי לך לא, לא, לא,,, מרים:" אבל למה???אתה מפחד שאני ייפול?" יחיא: מה פתאום"? מרים:" אז למה"? יחיא:" אם את תעלי למעלה.....יראו לך את התתתחתונים" ואחר כך הוא אומר לה"" יאללה מרים אם תתנהגי יפה..אני אקח אותך לגלדרייה ...לראות איך אוכלים גלידה"

עוד בדיחמה לשבת,

הרבנית האלמנה ------------------ רב אחד נפטר והקהילה מחליטה לאחר תקופה מסוימת שהאלמנה צריכה להתחתן שוב. היות שמדובר בעירה קטנה המועמד היחיד הוא הקצב אף על פי שהיתה רגילה לחיות עם איש לומד. היא מסכימה. לאחר החתונה, ביום שישי בלילה לאחר המקווה הבעל החדש אומר לרבנית: "אמא שלי תמיד אמרה שלפני תחילת השבת מצווה לקיים יחסים לפני שהולכים לבית הכנסת". והם מקיימים יחסים. בחזרה מבית הכנסת הוא אומר לה: "על פי אבא שלי מצווה לקיים יחסים לפני שמדליקים נרות". והם מקיימים יחסים. כשהיגיע שעת השינה הוא אומר לה: "סבא שלי אמר לי שתמיד צריכים לקיים יחסים בליל שבת". והם שוב מקיימים יחסים. בסוף הולכים לישון וכשמתעוררים בבוקר הוא אומר לה: "דודה שלי אומרת שיהודי דתי תמיד מתחיל את השבת כשמקיים יחסים". והם שוב מקיימים. לבסוף ביום ראשון היא הולכת לשוק ופוגשת ידידה ששואלת אותה. נו? "איך בעלך החדש" ? טוב היא אומרת אינטלקטואל הוא לא. אבל הוא בא ממשפחה נהדרת!!

../images/Emo6.gif

[מקווה שלא אקלקל את הבדיחה
] בחורה יוצאת לפגישה ואמא שלה נותנת לה הנחיות איך להתנהג והכי חשוב שתיזהר שלא יעלה עליה. אחרי הפגישה אמא שלה שואלת:נו.איך עברה הפגישה? הבת עונה:אמא,שמעתי בקולך ונזהרתי ....לא נתתי לו לעלות עלי..................אני עליתי עליו.

ben 911

New member
../images/Emo6.gifבדיחה כשרה לשבת

אחד הרבנים הראשיים טייל ברחוב כאשר לפתע הבחין באברך שלו נכנס למסעדה סינית בצד השני של הרחוב. הרב חצה את הרחוב במהירות ולחרדתו הרבה, כשהציץ דרך החלון, ראה את האברך מזמין מנת בשר חזיר ולקינוח שרימפס ואוכל הכל בתאווה רבה . לבסוף פרץ הרב לתוך המסעדה וקרא לאברך - " איך אתה יכול לאכול את התועבה הזאת ? " האברך המופתע שאל את הרב- " תאמר לי כבוד הרב, אתה ראית אותי מזמין את האוכל ? ראית שמגישים לי אותו ?" " ודאי ! " , עונה הרב . " וראית באמת איך שאני אוכל אותו ? " ממשיך האברך , " ודאי ! ", ענה הרב , " ראיתי אותך כל הזמן ! " " אם כך, מה הבעיה ? " אמר האברך בשלווה - "הכל נעשה בהשגחת הרבנות הראשית !

למעלה