ואת זה

ro99

New member
The Israeli Gilbert & George? ../images/Emo8.gif

I think I've already put a link to a news item about this a while back. Personally, call me old fashioned, but I am bored to death with artists who use themselves as the centre of their creative efforts. I find this unimaginative form of self-referential art very self-obsessive and empty. All artists use themselves anyway, but in more sophisticated ways and without the huge ego trip that seems to go with this kind of art nowadays. Anyway, if your art is so heavily based on you and your life and who you are, after one creation, you end up repeating yourself endlessly. It's all been done before, only much better - most of the message rests on shock value and once you've done it once, everything else is derivative. Now they're just derivative. And the sentiment and ideas behind all this are beyond childish. It's very crowded out there - everyone and their dog is doing it right now. As someone who loves modern art and culture, it is becoming increasingly rare for me to be moved by new material. Good original art is still being created, but you have to sift through so much to be able to see it. And the same goes for new ideas. People rely too much on shock value and on themselves as a living work of art. Which is their right, but they'll forgive me if I'm not impressed. And the reason this is all in English is that finding the Hebrew to say all this so that it comes out in exactly the way I meant it is not really possible for me anymore. My apologies

odedee

New member
כן, את כנראה צודקת

שיער צבוע לבלונד ועם קוצים כבר לא ממש מעביר מסר מתוחכם. האמת שלא הבנתי אם הם מחפשים מאהב ערבי כדי לחיות בשלישיה, או שזה משהו יותר מצומצם בכיוון של לעשות מיצג אמנותי. ואם הם באמת בחיפוש רומנטי אני לא בטוח שאני אוהב את זה שהם מחפשים דווקא ערבי. לא שזה רע שהבחור יהיה ערבי, אבל אם כל מה שהם רוצים זה מאהב, זה שהם רוצים רק ערבי נראה כמו חיפוש כותרות נטו. ממש כמו שזוג גרמני שמחפש יהודי כצלע שלישית יהיה, בסיכוי גבוה, מאמץ ליחסי ציבור. ואם את חושבת שהאנגלית שלך מוצדקת איכשהו ע"י התירוצים בסוף, אינך אלא טועה

odedee

New member
פחחחח

אם את מחפשת זוג גברים יהודים להגשמת מיצג אמנותי רומנטי, יש לי מישהם בשבילך. פנייה במסרים בלבד.

odedee

New member
הם אמנים... אז אולי מהאמנות שלהם?

בכל מקרה, לא חושב שהם מתפרנסים מליווי

eig

New member
ברור מאומנות אבל איך?

כלומר, שני החברה האלה, נניח שיתחילו לנהל מערכת יחסים פתוחה עם ערבי (ויפה להם לתרץ את זה לעצמםן בשם השלום... יש גבול כמה דברים אפשר לעשות בשם השלום די לתירוץ הזה !) בכל אופן, מי לעזעזל צריך לשלם להם על זה? את מי זה מעניין?

TrigATUSA

New member
תרגיעו

מוטי וגיל הם אמנים הפועלים כבר שנים רבות ומוכרים בעולם בארץ, (למרבה הצער כפי הנראה לא בפורום הזה) באומנות שלהם האומן הוא חלק מהיצירה. לפני מספר שנים במסגרת עבודה שלהם הם חיו במוזיאון במשך שנה לעיני הקהל היצירה שלהם היא קווירית במובהק, רדיקלית ופורצת גבולות. יש הרבה פוליטיקה ואירוניה ביצירה שלהם Unfortunately, it is lost on some

odedee

New member
נדמה לי שלפחות רו ואני

כן מכירים אותם, מה שלא עושה את הסרטון הזה שלהם יותר ברור, בהתחשב בזה שהוא מגיע (אלינו) בלי קונטקסט ידוע. בכל מקרה, מאחר שאתה כנראה מכיר אותם יותר מאתנו, אולי תסביר מה לדעתך כוונת המשורר בסרט הזה?

ro99

New member
אני רגועה לגמרי ../images/Emo6.gif

הסברתי טוב טוב בהודעה שלי מדוע אני לא מתרגשת ממה שהם עושים. אני לא רק שמכירה אותם (לא יותר מדי לעומק, כי זה ממש לא עושה לי משהו), אלא מכירה הרבה אנשים שעשו את כל מה שהם עושים הרבה לפניהם, ואפילו יותר טוב (כי זה לפחות היה מקורי בפעם הראשונה שעשו זאת). זה שיצירה היא קווירית במובהק לא עושה אותה טובה. אם אתה רוצה, אני יכולה להפנות אותך ליוצרים קווירים אחרים עם יצירות הרבה יותר מורכבות שמשעממים אותי לא פחות...

ArchiTomer

New member
אני מסכים עם בית שמאי

די בילתי נסבלים שני אלה. לפני כשלוש שנים הם התחתנו על מרפסת העירייה פה (ברוטרדם), אירוע לא ברור במדינה שאין בה בעיה עם נישואין חד מיניים (איזה אמירה אומנותית יש בזוג הומואים לבושים בצורה מגוחכת על מרפסת העירייה?! לא ברור). את שבוע ירח הדבש הם בילו (בלי לצאת) במיטה שהם הציבו בלובי של בית העירייה ובה הם גם הזדיינו עם כל מי שהיה מעוניין. אחלה אמירה, פורצת גבוליות ממש... ולטעמי, גם לא מוסיפה לנו כקהילה! ועל זה נאמר פחחחחחחחחחחח...........

odedee

New member
רק עכשיו ראיתי את האתר שלהם...

והבנתי שמוטי זה מוטי פורת וגיל זה גיל נאדר, שראיתי פעם סרט שהוא עשה (זה היה בערך על יציאה מהארון מול המשפחה שלו ועזיבה של החברה שלו, או משו כזה). אני זוכר שאז זה היה נראה לי מעניין, אבל האמת שזה היה מזמן ואני לא זוכר כלום

ronnl

New member
סרט על יציאה מהארון כן וגם תערוכה

תערוכה משפחתית וזה היה בסביבות 97 אם אינני טועה כן שני אלה מוכרים וידועים גיל למי שלא זוכר היה מנכ"ל האגודה תקופה אבל שוב דרך הסרטון הזה הם מחפשים מישהו לשלישיה מה זה קשור לאומנות בדיוק?

למעלה