ואתה מאושר?

צופה לך גדולות ונצורות..

כינוי נחמד בחרת לך.. כמו סיגריה , או בירה שמנסה להיתחפש למשהו יותר בריא :) לא מצפה לגדולות ונצורות , רק לדעת שיש עוד 2-3 אנשים שאיתם אפשר וירטואלית לשתף בחוויות דומות מאחל גם לך בהצלחה , תודה

יעלילה1

New member
בוקר טוב...../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

זוכרת איך גם לי אמרו שאני נראית כל כך טוב, אחרי שבעלי עזב את הבית. אתה כותב נורא יפה על הפרטים הקטנים האלה של האושר באהבה. למה לא להיות רגשני? זה הכי מרגש. יחסים הם דבר כל כך מסובך.. שאי אפשר לשפוט. והנה שיר על סוף שהוא התחלה: בסוף כמו בהתחלה יש בו שמיים יש בו מים ויש בו אדם, המחפש הנושא עיניים. מחפש אדם לשלב עמו ידיים וביחד לצעור וביחד להפוך את הסוף להתחלה חדשה... שיש בה מעוף. בהצלחה עם התחלה חדשה לכולנו ויום נהדר שיהיה לנו

R a c h e li

New member
הכל יפה ונחמד.....

אבל מי יעשה את הכביסה
ומי יזרוק את הזבל
ומתי יהייה לה זמן ללכת למספרה
ולמה לא שילמתה חשמל.... ולמה אתה אומר לילדים ככה וככה ..... האושר זה לרצות אותה גם מריחה....סתם סתם סתם.......חחחחחח כייף היה לי לקרא.......וגם שאני מחפשת אותו....אבל מקווה שיהייה מגולח....
בוקר טוב עולם.....ולך מיוחדת....

להצליח להכנס לראש של גבר

ולדעת מה הוא מרגיש באמת, לדעת שגם אצל הגבר הלב רוטט לאהבה, כמו אצל האשה. הדרך שבה כתבת את מה שתיארת, ריגשה אותי וכמו שכתב לך כאן מישהו, לא לחכות, לא לצפות, היא תגיע פתאם משום מקום בינתיים קבל שורה של פרחים
שים אותם במים עד שהמיועדת תגיע (מידי פעם תחליף את הפרחים לסוג אחר)

dolfina34

New member
רוצה דבר אחד...

רשמת יפה ומרגש. אבל למדת משהו מפרק א של נישואיך? בתור אחת שהיית נשואה למישהו כמוך, " פשוט עבדתי"....חחחחחחחח כמה מוכר. למדת משהו מזה? למדת שלא הכל מתחיל וניגמר בעבודה שלך? שמערכת יחסים היא לא דבר מובן מעליו? כי בדרך כלל לא משתנים. העבודה תישאר תמיד בראש העדיפות. לא הכל מתחיל וניגמר בכסף. כסף בא כסף הולך. מקווה שתימצא אושר ואהבה ותילמד לתקן את טעויות העבר. מכל ה -
גלית.

י עלה

New member
אז בסיכומו של דבר

אחרי הכל הבנתי שאתה פנוי,נראה טוב,בעל משרה בכירה,גר באיזור שלא כל הנוצץ בו זהב,חברייך הקרובים משחקים במשחקי "תפוס אותי",אינך מעוניין בשלב זה של חייך בילדים,ילדיך הם חלק בילתי נפרד ממך<ובצדק>,מערכות יחסים באשר הן זה לא דבר המובן מאליו, ויש לך כלב מדליק. אם אתה מחפש התאהבות,יש אותה בכל פינה,לפעמים היא חיה בדיוק ל-24 שעות, אם תחפש יותר עמוק ותרצה יותר מזה,עינייך יהיו פקוחות לרווחה ,תוכל לראות את האישה ולא לחשוב שאתה רואה. בהצלחה

חני279

New member
צירפת תמונה של כלב..........

אני מניחה שהיא הניחה שהכלב שלך.............. הכלב נראה עייף משהו, אולי הוא מבטא את מה שאתה מרגיש

י עלה

New member
זה יפה

שזה הדבר היחידי שמשך את תשומת ליבך,סתם תרגיל קטן להיסתכלות ידידי, קראת ולקחת מה שרצית,ככה גם באהבה או התאהבות,לשם כך כתבתי לך על הראייה,ועל השמיעה.ותחשוב על כך.

כן.

אני מאושרת. נכון, לא קל לי. יש ימים קשים. לפעמים אני מתגעגעת לזוגיות. אבל בשורה התחתונה - רווח מול הפסד - רק הרווחתי מהגירושין האלה.

למעלה