ואתה מאושר?

mars4

New member
סליחה אבל לא "קונה" את זה

מערכת יחסים לא עולה על שירטון בגלל "עבודה" זה שיטחי וחיפוש אחר סיבה מקלה. יכול להיות שהעבודה במקרה הזה היא סימפטום ומקום בריחה. אפשר לעבוד שעות וימים ועדין להמשיך לרגש, להפתיע, למצא "זמן איכות" , לפצות את עצמכם בחופשות וכו'. סה"כ העבודה , ובהנחה ששכרה בצידה, אמורה להקל על החיים ולאפשר רמת חיים כזו שתשדרג את הזמן שאנחנו ביחד עם בנות זוגנוץ יש בחלק מהתגובות כאן גם מידה לא מבוטלת של צביעות. מצד אחד , כמעט כל אחת שאני מכיר, חשוב לה שהפרטנר שלה יהיה "מבוסס" על מנת לקיים רמת חיים גובה ולאפשר לממש "פנטזיות אבל לא מוכנות להקריב כלום למען המטרה. מי שלא ירש או זכה בפיס, כסף בא מעבודה קשה... ולמי שלמדה שגם גברים מחפשים אהבה... תתחדשו!

"אוקסנה" מחפשת גבר עם מעמד

אבל לא כל הנשים מחפשות גבר מבוסס שיגשים להן את הפנטזיות, לא שהן ישללו אחד כזה אם יכירו, אבל רוצה להאמין שאשה מחפשת קודם כל את המשלים שלה ואחר כך את הממון שלו. לא חשבתי לרגע שגבר לא מחפש אהבה, אבל לא בכל יום קוראים שיתוף כזה כן ואמיתי מגבר.

mars4

New member
בשום מקום ממה שכתבתי לא יכולה

לעלות התזה שאישה מחפשת קודם כל גבר בעל ממון שיגשים לה את הפנטזיות. ובטח שזה לא בא לפצות על חסכים אחרים. רחמיי על אישה שיוצאת עם גבר רק בגלל כספו. מסכנה בכלוב של זהב. אבל בל ניתמם, מעמדו של האדם, עיסוקו, וכיסו מעידים גם (אם כי בהחלט לא תמיד, בבחינת לכל כלל ...) על צדדים מסוימים באופיו (לטוב ולרע) ובאישיותו. הדבר נכון גם לגבי נשים כמובן., כל אחת או אחד מחפש את המנוחה והנחלה ועבודה קבועה, מספקת ומכניסה , עושה את החיים לקלים ומספקים הרבה יותר. נכון, יש כאלה שיכולים לחיות רק על אהבה ואין לי כלום נגד. נסיים באימרה של חכם סיני ידוע: עדיף להיות בריא ועשיר מחולה ועני!

ד ו ל ה

New member
יש הבדל מהותי ותהומי

בין עבודה קבועה מספקת ומכניסה שמפרנסת בכבוד את בעליה ובין וורקוהוליזם (בערך כמו ההבדל בין מישהו שיוצא פעמיים בשבוע לשתות עם חברים בפאב לבין אלכוהוליטס) דולה (וואו, זו נקודה רגישה לאללה כנראה...)

mars4

New member
נו דולה... תודה באמת...

שגילית לנו שכל התמכרות או הגזמה היא בעיתית. בכלל כל מה שנגמר ב זים (אלכוהוליזם,נרקסיזים, אובססיזים, הדוניזם,...) הוא לא פלטפורמה נוחה להתחיל מערכת יחסים...

גבר עם מעמד../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif....

הנסיקה ככל הנראה משתלמת. ישר הדמיון מוביל אותי לסיטואציה מעוררת צחוק פרועעעעעעעע.

תודה, מעדיפה את המעמד השני.

נראה לי שעם המעמד הראשון עשוייה להיות בעייה בסוג של תקשורת. בכלל.......מהו מעמד? מי קבע, מתי ואיך ומהם הקריטריונים לעניין?

ב ה י ר

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo130.gif

רגע...את בטח התכוונת לזויות 90 מעלות ובשביל פעלולים 180 מעלות..

מי אמר שרק עבודה היתה הסיבה.

יש הרבה סיבות. וכמוך , היה מצב שכבר לא היה ניתן לחיות יחד. כן, אני גאה בכך שאני יכול לפרנס את ילדי וזאת לא כי זכיתי בפיס, לא להתחמק מתשלומים , ולדאוג להם ולאימם לקורת גג ועוד. וכמובן לראות אותם כמה שיותר. לא היתה כוונה "למכור" למישהי או למישהו משהו , אני שלם עם עצמי. פשוט היה בי צורך לפרוק וירטואלית את אשר חשתי . מאחל לך הרבה אושר

mars4

New member
לא התכוונתי לפגוע או משהו

ויש המון דברים שכתבת שאני מאד מזדהה איתם (כמעט הכל) וצר לי אם הצד השני לא הבין את מה שהתכוונתי. אני עדין סובר שניתן לתמרן בין עבודה קשה, מרובת שעות, העדרויות וכו' לבין קיום מערכת יחסים זוגית ומושלמת.וזאת בתנאי שהמערכת בריאה ובעלת בסיס איתן. ולהפך, אני ממש בצד שלך בענין של לעבוד קשה, לפרנס בכבוד ולהעניק לאם ילדך וילדך מכל טוב שרק אפשר. אז באמת, רק אושר ובריאות!

למה שאפגע? עמדתך ברורה ונכונה

רק שזה לא היה המצב אצלי. אינני וורקוהליק , וגם לא אלכוהוליסט (אולי.. קצת שותה יותר מידי בזמן האחרון...:) ) תודה על הברכה , וגם לך אושר צרוף

ד ו ל ה

New member
../images/Emo31.gif

מצטערת לאכזב אותך אבל מערכות יחסים רבות עולות על שרטון ומסתיימות בגלל התמכרות לעבודה
ולהתמכרות הזו לא תמיד יש קשר לבריחה מבעיה בזוגיות, בדרך כלל שורשיה עמוקים הרבה יותר והיא מעין "נדוניה" שמביאים איתנו לקשר הזוגי. זו גם הסיבה שהדפוס הזה בדרך כלל גם יחזור על עצמו בזוגיות הבאה של אותם מכורים, אלא אם עשו עבודה רצינית מאוד וכמעט בלתי אפשרית על עצמם. כמו כן, לא מאמינה ב"זמן איכות". לא עם ילדים ולא עם בן זוג. זמן איכות הוא רק פירורים מהעוגה, ומי שלא מסתפק בפירורים לא מוכן לקנות את זה. שנים הסתפקתי בפירורים מזמנו, לא עוד... דולה (שהייתה נשואה לוורקוהוליק מהסוג הקשה ביותר, והחליטה שמגיע לה יותר מזה...)

ערסlight

New member
השטיח ב"הריון".

הייתי בסרט הזה. דווקא מהצד שעבד... כמו כל התמכרות, זו בריחה. אני לא טוען שאין אנשים שהם כאלה עוד לפני שבחרנו. [אבל בחרנו... התאים לנו!] אבל אם ההתמכרות קרתה אחרכך, האחריות היא לא רק על מי שבורח, אלא גם על זה שנשאר עם הפירורים. בכל מקרה, יש פה מקום לבדיקה הדדית ולא רק למנות אשם ולרחוץ בנקיון כפיים.

ד ו ל ה

New member
מסכימה עם כל מילה שכתבת כאן

ולא שמעת ולא תשמע ממני האשמה כלשהי, אלא רק תאור מצב שגם לי היה חלק בו (כמו שאמרת אני בחרתי, וידעתי במה אני בוחרת) עד שלא התאים לי עוד והחלטתי לבחור אחרת דולה

למעלה