ואצלכם?

מקסים 45

Well-known member
אני רוצה לספר על מחלה לא מדוברת, כזו שאנשים מעדיפים להחביא. מחלה ללא יחסי ציבור. תיסמונת המנשא"ן (Manshan - בהגייה המיקצועית) = המוצרים הנערמים שאינם נרשמים. בכל בית כמעט התיסמונת הזו קיימת. אז על מה מדובר? ישנם מוצרים שלעולם לא נרשמו ברשימת הקניות, מהסיבה המאוד הגיונית, הם אף פעם לא חסרו. בכל משפחה אלו מוצרים אחרים - כל משפחה והערמה שלה. אבל.... שימו ❤ זה הפויינט של התיסמונת: כשאתה משוטט בסופר, המוצר פתאום קורץ לך וכאילו אומר: "אחי, מה נסגר? אתה לא חושש שאני אחסר? לא נרשמתי כי שכחת, מה עדיף להצטער שקנית או להתחרט שלא קנית? אני אינני מתכלה, מקסימום יהיה לך שניים, זוז רגע אני קופץ לעגלה" וכך במרוצת הזמן, אתה מגלה שהפכת לאגרן של קייסמים, מברשות שיניים, מקלות אוזניים, מרכי שיער, קצפי גילוח ועוד עשרות מוצרים נערמים. זהו, חשפתי, עשיתי אווטינג . הבושה שלי מתגמדת אל מול העזרה שבטוח הענקתי לאחרים להוציא את זה החוצה.
FB_IMG_1607368958506.jpg

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני רוצה לספר על מחלה לא מדוברת, כזו שאנשים מעדיפים להחביא. מחלה ללא יחסי ציבור. תיסמונת המנשא"ן (Manshan - בהגייה המיקצועית) = המוצרים הנערמים שאינם נרשמים. בכל בית כמעט התיסמונת הזו קיימת. אז על מה מדובר? ישנם מוצרים שלעולם לא נרשמו ברשימת הקניות, מהסיבה המאוד הגיונית, הם אף פעם לא חסרו. בכל משפחה אלו מוצרים אחרים - כל משפחה והערמה שלה. אבל.... שימו ❤ זה הפויינט של התיסמונת: כשאתה משוטט בסופר, המוצר פתאום קורץ לך וכאילו אומר: "אחי, מה נסגר? אתה לא חושש שאני אחסר? לא נרשמתי כי שכחת, מה עדיף להצטער שקנית או להתחרט שלא קנית? אני אינני מתכלה, מקסימום יהיה לך שניים, זוז רגע אני קופץ לעגלה" וכך במרוצת הזמן, אתה מגלה שהפכת לאגרן של קייסמים, מברשות שיניים, מקלות אוזניים, מרכי שיער, קצפי גילוח ועוד עשרות מוצרים נערמים. זהו, חשפתי, עשיתי אווטינג . הבושה שלי מתגמדת אל מול העזרה שבטוח הענקתי לאחרים להוציא את זה החוצה.
צפה בקובץ המצורף 8344
אני ואשתי.... סתאאאאם :-D

אשתי יש לה תכונה נהדרת.
היא אף פעם לא זוכרת מה יש לנו במלאי
הפטיש שלה זה דיאודורנטים.
תמיד כשאנחנו עם העגלה של הקניות אז היא שמה שניים ככה בפינה השנייה של העגלה, אבל בשקט כדי שאני לא ארגיש.
כשאני אומר לה שיש לה עשרות כאלה בבית, היא תמיד אומרת: "מה פתאום? זה נגמר".
ובאמת כשאני מגיע הביתה ומחטט בארון הבשמים והתמרוקים שלה אני לא רואה אף דיאודורנט.
עד שיום אחד פתחתי את הדלת הכי גבוהה של הארון במקלחת ואיך שפתחתי נפלו עלי איזה 70 בקבוקונים של דיאודורנטים. :-D
עכשיו ברוך ה' אני עושה קניות דרך האינטרנט והדיאודורנטיקה נפתרה.
אם מישהו מעוניין כאן לרכוש דיאודורנט בכל מיני צבעים... אז בבקשה.
לא להתנפל, יש מספיק לכולם. :-D

אפרת10512

Well-known member
ממש לא קורה לי, וזאת כי אני רושמת לעצמי כל מוצר שנגמר, ואז אני משלימה מלאי כך שיהיה לי תמיד בבית . כשמוצר מסויים נגמר או עומד להגמר.

Harrington

Well-known member
מנהל
בדיוק ברגעים אלה ממש... נאלץ לפרק כמה קרטונים שעומדים כאן עם כל מיני דברים בפנים. מוצא מכשיר שזמן רב שקלתי לקנות, אבל ממש לא זוכר שקניתי. הוא באריזה המקורית, נראה חדש-דנדש. הופתעתי :).

למעלה