ואסיים בבדיחה

ש ר ה לה

New member
ואסיים בבדיחה

בחור אחד לוקח בחורה לבילוי רומנטי בחוף הים. בדיוק כשהעניינים מתחילים להתחמם,הבחורה עוצרת פתאום ואומרת: "שמע,אולי הייתי צריכה להזכיר את זה קודם,אבל אני זונה . אם אתה רוצה סיבוב ,זה 200 ₪. הבחור לא מתווכח הוא מוציא שטרות מהכיס,והם עוברים לספ ס ל האחורי. שהם גומרים והבחורה מעשנת את הסיגריה שאחרי,הוא אומר לה:"שנחזור לעיר?" כן בוא נחזור,עונה הזונה. אז תשמעי אומר הבחור " אולי הייתי צריך להזכיר את זה קודם אבל אני נהג מונית אם את צריכה לעיר זה 250 ₪.

../images/Emo6.gifכל אחד והפרנסה שלו../images/Emo6.gif

זוג צעיר חוזר מבילוי בשעה מאוד מאוחרת בלילה והבחור מלווה את הבחורה אל פתח הבית. הוא נשען ביד אחת על הקיר, תוקע מבט מתחנן בבחורה ואומר: "מה בנוגע למציצה קטנה?". "השתגעת?!" עונה הנערה. "בכל זאת, נעשה את זה חפוז" מציע הבחור. "לא בא בחשבון, עוד מישהו יכול לראות אותנו" אומרת הנערה. "אל תהיי חזירה, אני יודע שאת אוהבת לעשות את זה" אומר הבחור. לפתע מופיעה בדלת הכניסה אחותה של הנערה בפיגמה ואומרת: "אבא אמר, או שאת תמצצי לו או שאני אמצוץ לו או שאבא ירד בעצמו וימצוץ לו , רק למען השם, שיוריד את היד מכפתור האינטרקום!!!".!!!".

s f a r a d i t

New member
קבל עוד בדיחה......

שתי נזירות הולכות ברחוב ושני שיקורים אונסים אותן אחרי המעשה אומרת אחת:"אלוהים תסלח להם כי הם לא יודעים מה הם עושים" ואז השנייה עונה לה:" את שלך אולי לא ידע, כי את שלי היה מומחה

למעלה