ואני שואלת ..

שלי 9

New member
ערסי..אחד המשפטים היותר חזקים

שכתבת; "זה מצחיק שרובנו מגלים אימפוטנציה בלנהל את חיינו אבל יש לנו איזו אמת אלוהית על הסביבה שלנו." כמה חכם, ככה עצוב,.

the b r i d e

New member
איי איי איי

עזבי את בעלה. יש כאן בסיפור 5 נפשות (או 7 אם תספרי את ילדייך) שסובלות. למה להגדיל את המספר הזה??

פתאום חסה על לבעלה...?

לא מתפקידך לסדר עוולות עולם... אל תיכנסי לזה בכלל.. מיתגרשת? תידאגי לך ולילדייך...תשקיעי שם את האנרגיות

Love To love u

New member
פתאום ??

פתאום הכל נפל עלי < מבינה שקשה לראות את מה שאני עוברת > עד היום בעלה לא היה קיים מבחינתי זה לא שידעתי ושתקתי. עם וללא כל קשר אדאג לילדיי, זה הדבר הכי בטוח בכל הסיפור העגום הזה.

אבל זה לא משנה

אין ספק שנפל עליך תיק רציני, אבל את חייבת להבין שצריך לעשות הפרדה בין הנקמה האישית שלך לבין הילדים. ילדים לא צריכים להיות מעורבים בזה בכלל, הם לא קשורים למה שהאבא עשה, למה צריך לספר לילד סוד כזה כבד ועוד בגיל כל כך צעיר? החלטת להתגרש? את בטוחה בצעדים שלך לסיים את הקשר? אם ענית כן על 2 השאלות האלה, קומי תארזי תחזרי לארץ ותתחילי בהליך גירושין מסודר כשטובת הילד שלך לפני הכל, שזה אומר מזונות בעיקר. כל השאר, לא קשור ולא יהיה קשור להתנהלות שלך. נכון שהאגו שלך נפגע, את צודקת שיש כאן מעשה רמאות אחד גדול, אבל את זה תפתרי מול האבא או שלא תפתרי, אבל לילדים אין מקום לסיפור הזה. את עכשיו צריכה להיות מרוכזת באיך לעשות את הנפילה הזאת (גירושין,עזיבת הארץ ההיא, תחילת חיים חדשים ללא האבא) לנפילה רכה וכמה שיותר בטוחה לבן שלך וגם לך, אבל בעיקר לבן. שיהיה לך בהצלחה

ב מ ב ו ש

New member
את, בתור אמא, על הילד השני חשבת??

חושבת עליך, על ילדיך, על בעלך, על בעלה, עליה ורק על הילד המסכן, לא חושבת. ואם אבא שלו יחסל את אמא שלו? אז מה? ואם זה רק נדמה לך?? מה לילד בן 7 וכל הטלנובלה הזו שארבע מבוגרים מתעקשים להכניס אותו אליה. ילד בן 7!!! תזכרי את עצמך בגיל 7. אז בעלך כנראה אהבל. אבל הביא ילדים לעולם. אז קחו אחריות. ואם אם הוא אהבל וקשה לו, בתור אישה, בתור אמא, בתור אדם, תעזרי לו, ולו בשביל ילדייך. אדם בעולם.

Love To love u

New member
הוא הילד הראשון:)

ובטח שחשבתי עליו .. בתגובתי לUSA כתבתי שבדיוק מרצח החשש שלי ולכן נמנעתי עד היום מלהתקרב לסיפור הזה .. האם זה אומר שאסור לי לחטוא ולו במחשבותיי ?? גמני אדם.

ערסlight

New member
חטא המחשבה

המחשבות זה משהו לא נשלט. אמנם קראתי שיש כמה חכמי זן שיכולים לכוון את המחשבה ואפילו לנתק אותה[!] במחשבה... אפשר הכל. אפשר מין קבוצתי עם רבנים, סטוץ עם הרב כדורי, אפשר להרוג את הבעל [יחד עם אמא שלו], אפשר פדופיליה ונקרופיליה, אפילו אפשר שיהיה שלום וצדק, שיורידו את המשכורות בחב' החשמל ושנדביר את האיידס והחמאס. [אם יש סתירות... זה גם בסדר] כל עוד את לא עושה נזק נוכח לסביבתך... תעשי חיים.

r o n35a

New member
לספר

ולעצור אתמחול השדים המטורף הזה. צריך לספר את האמת לבעלה ולתת לו את האפשרות לבחור האם להמשיך לתמוך בילד שאינו שלו. צריך להפסיק את הרמיה הזאת. גם המצב עבור הילד בלתי אפשרי- לחיות במשפחה כאשר הוא שותף בעל כורחו במרמה והנטל הנפשי עליו רב. לספר

מחשבות...

לפעמים הסרטים שאנחנו מרצים בראש הם הדרך להתמודדות עם קשיים כאלה ואחרים, אמרו כבר לפני וזו גם דעתי... הילד הזה הוא שלה ושל האקס...זה הסרט שלהם... למה לך להיות שחקנית בסרט שכזה....מחשבות הם בסדר.... הילד הזה יש לו אמא ואבא ועוד אבא זה הסרט שלהם... תמשיכי הלאה זה שלהם לא שלך!!!

ואוו

את יותר מדיי עסוקה בה, בזוגיות שלה, בהתנהלות שלה, מאשר בחיים שלך. מה האמוק הזה? קבעת קביעה מחרידה, שהילד אומלל וימשיך להיות, כאן אני בטוחה, ורק כי את באיזור, ואת, תהרסי לו הכל, בגלל הוובססיביות שלך. תאמיני שיש לאחרים זכות לחיות, תעזבי אותם בשקט. תלמדי להרפות.

Love To love u

New member
קביעתך

כי מדובר "באמוק" מחייכת אותי מאד "כאן את בטוחה" ?? אינך מכירה אותי בשיט למען העיניים עם הריסים היפות של כל השופטים למינהם אכתוב שוב אלה מחשבות ותהיות שהעזתי להעלותם בקול האומץ לעשות דבר כזה ממני והלאה .. בזה סיימתי.

דעתי לאבית..

את בחרת לחיות בזוגיות פתוחה אז שלמי את המחיר! המחיר כבד אבל את יכולה להאשים רק את עצמך בכך.. אם והיית בוחרת בנישואין נורמטיבים אזי אולי מצבך היה שונה כעת.. למה לך לפנות לבעלה? למה? את חיה הרי בזוגיות פתוחה, את מסכימה לבעלך מאהבת מה קרה פתאום? ושמים מעלה תהיות היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו?

Love To love u

New member
שום יהפוך נשמה טובה

שמחכה לרקוד על קברות צדיקים אני חיה בנשואים פתוחים בשנה האחרונה בלבד הסיפור הוא סיפור שקר על חיי שנרקם 10 שנים מסתבר שהזוגיות הפתוחה שהגעתי אליה .. הגעתי אליה מהמקום הנכון < לדעתי ובדעתי אחזיק > אך בעלי היקר הגיע לזה מסיבותיו הוא. יודעת מה קסם ?? כמה עלוב לאחל ולו לאוייבייך צרות כאלה כמה צפוי ממך. שבוע נפלא לך

לנקום בטח לנקום

אני הייתי עושה מבעלך והזונה ההיא קציצות!!! את לא צריכה להיות צדיקה ולא להתחשב ברגשות של אף אחד! בעלך ניסה לעשות חוכמות? הזונה ההיא חושבת שהיא חכמה גדולה????קדימה לפעול!למה שרק את תידפקי?שגם הזונה תידפק.. פעם איזה שרמוטה ניסתה להתחיל עם בעלי במסווה של "ידידות" הולכת ומתהדקת את יודעת מה עשיתי? הזמנתי את ה"ידידה " ובעלה לארוחת ערב אצלנו בבית ובאמצע הארוחה סיפרתי כאילו בהומור לבעלה על מה שקורה בין בעלי לאישתו הבעל חטף הלם כי כנראה הבין כמה דברים.. האישה החליפה צבעים..וכמעט מתה במקום אותי אף אחד לא היה יכול להאשים כי היי מאיפה לי לדעת שזה נושא רגיש ושאישתך שיקרה לך ולא ידעת מלכחתחילה.. הידידה ההיא נעלמה מחיינו לנצח.. תלמדי גם את.. שבוע טוב וקדימה לעבודה!

חחחח..מה קרה עוף?

לקחת מנוחה מהלימודים? לא הסרטת את זה במצלמה ניסתרת? היית מקבלת פרס מפיספוסים....

מיכלי ../images/Emo140.gif

מה נישמע? שבוע טוב.. כן לוקחת קצת חופש מהספרים..יוצאת לראות מה קורה בעולם.. ולגבי ה"ידידה" ובעלי..היה תענוג גדול לנקום הרגשתי גדולה מהחיים והיא אכלה את הכובע..חחח באמת חבל שלא שלחתי את זה לפיספוסים ככה השרמוטה היתה כבר מחוקה לגמרי..חחח אין מה לעשות אני קשוחה ותוקפת חזק לא נותנת לאף אחד להיכנס לי לחיים ולחרב אותם חח איזה כיף שאת פה..

n o g a1

New member
את יודעת מה הכי נורא באוייבים?

לא בהכרח הצורך לנקום. אלא העובדה שאם הזמן אנו הופכים להיות כמוהם.

למעלה