ואני שואלת ..

עדיין ...חושבת שתחושות שבאות

להרע לאנשים -קראתי להם "חפים מפשע", וכשמעורבים ילדים.... קשה לי להסכים איתך... לא ניראה לי ממש בריא - אפילו המחשבה -שלא לדבר על הביצוע...

אני הייתי מספרת ....

אין כאן במי לפגוע חוץ מלישר הדורים -שהאישה הבוגדת תצא בלי מזונות כי לא מגיע לה -שלילד סוף סוף ירווח וישחרר את הסוד האפל שהאמא ה... גרמה לו -שהבעל יגיע לנחת מכל השקרים וחוסר יושר סביבו -ולך הנקיון והשחרור מכעס והפגיעה שסחבת עד כה אל תתלבטי גשי ושתפי אולי התמזל מזלך ותיצרו החלפת זוגות מי יודע

ב ה י ר

New member
איזו דילמה קשה

כל כך מבינה את הרצון הזה לנקום בהחלט לא מקנאה בך על הכאב הנורא הזה. ההיתי מנסה לחשוב על "חמלה" חמלה לילד האומלל שהגיח לעולם שלא באשמתו וצריך כבר מגיל קטן לסחוב כזה סוד נורא ועול כבד שלא באשמתו. רק בגללו, רק בשבילו, לא הייתי עושה זאת. קוראת אותך ואומרת כוס אמק, על החיים המחורבנים האלו שלא נישאר מידה של מוסר פנימי שהכל כבר לגיטימי, אנשים לא לוקחים אחריות על דרך החיים שלהם עושים רק מה שטוב להם , פועלים על סמך גחמות רגעייות שהתוצאות שלהן כל כך הרסניות וגורליות לאנשים שהם בשר מבשרם...

d a n i e l s 5

New member
מישהו יצטרך לספר את הסיפור....

איכשהו , פעם , באיזשהו שלב, כמה שיותר מוקדם עדיף. לא בשבילך, לא בשבילם.....רק בשביל הילד ! כי אין שום סיבה בעולם להעמיס על ילד סוד שכזה....וואחד סוד ! אין שום סיבה בעולם שהילדים שלך יחיו, יפגשו , יתראו עם אח שלהם בסודיות. סודות טיבעם להתגלות (ככה זה כשיותר מידי אנשים יודעים את הסוד חוץ ממי שצריך לדעת).....השאלה היא איך עושים את הגילוי שיהיה הכי טוב לכולם וישחרר את כולם מהסוד הזה. הגילוי לא צריך לבוא ממך, האחריות על הגילוי היא רק של האבא והאמא של הילד.....שזה הבעל שלך, והאשה שלו . אשכרה תסריט לטלנובלה. את, כל פעם מגיחה לכאן עם סיפור מורכב יותר ויותר, לא פשוט לך בחיים. סתם לסקרנות....האח הנוסף, האח הסודי, גר/חי במדינה האחרת או שהוא כאן בישראל?

Love To love u

New member
אני קוראת פה ..

ומנסה להבין דברים מנסה לקחת תובנות, לקבל ולהפנים דברים מתקשה להאמין שאצטרך להזדהות עם הרבה קשיים שרצים פה עדיין לא מעכלת שאני בתוך זה, שאפ'חד לא יגיד STOP ויעצור את ההתרחשויות, שדברים לעולם לא ישובו להיות כשהיו < וטוב שכך ?? > שהתמימות שלי אבדה ללא שוב. הילד יודע את כל האמת, אין לי או להם בשביל לחדש לו מאומה רק שיכולת ההבנה שלו היא כיכולת של ילד בן 7, למה כבר אפשר לצפות ממנו ?? הילד גר במדינה האחרת < לא בישראל > בעלי לא ראה ולא הכיר אותו ולא בו עד לפני 4 שנים כשעברנו להתגורר במדינתו של בעלי. בעלי היה האכזר כשאיים על האישה האחרת שאם היא לא תספר לילד כי הוא אביו הוא ילך ויספר לבעלה .. נראה כי היא < ואני לא מרחמת עליה > כל כך חששה מאיומו ועשתה כרצונו היא כביכול חששה שהילד ישמע על זה בדרך לא דרך והעדיפה לספר לו. כשאני חושבת על ילד בן 7 שאמור לקרוא לבעלה אבא כשהוא יודע שהוא איננו אביו .. כשאני חושבת על ילד בן 7 שמסתיר סוד כזה מאחיו בן ה12 .. כשאני חושבת .. לא רוצה לומר מה אני מרגישה והאמת ?? נמאס לי כבר לחשוב !!

d a n i e l s 5

New member
ושוב .

הילד הזה הוא לא שלך ! הילד כרגע הוא לא הבעיה שלך ! לילד הזה יש מספיק בעיות משלו , ללא העזרה שלך. תאמיני לי......המשפט הזה "אתב בכלל לא אבא שלי , יגיע ועוד איך יגיע מתישהו" אבל הוא לא צריך להגיע ממך. כתבת "נמאס לי כבר לחשוב"...... תפסיקי לחשוב עליו. תחשבי רק עלייך ועל הילדים שלך. תניחי לסיפור הזה, תגיעי לארץ עם הילדים שלך......תתחילי לחיות את חייך החדשים אותם את מתכננת לך ולילדים ש-ל-ך ! בהצלחה לך.

d a n i e l s 5

New member
ושוב .

הילד הזה הוא לא שלך ! הילד כרגע הוא לא הבעיה שלך ! לילד הזה יש מספיק בעיות משלו , ללא העזרה שלך. תאמיני לי......המשפט הזה "אתב בכלל לא אבא שלי , יגיע ועוד איך יגיע מתישהו" אבל הוא לא צריך להגיע ממך. כתבת "נמאס לי כבר לחשוב"...... תפסיקי לחשוב עליו. תחשבי רק עלייך ועל הילדים שלך. תניחי לסיפור הזה, תגיעי לארץ עם הילדים שלך......תתחילי לחיות את חייך החדשים אותם את מתכננת לך ולילדים ש-ל-ך ! בהצלחה לך.

avihuav

New member
יכול רק להצטער עליך ועל

מחשבתיך הזדונית "להעיר את עיניו של בעלה על מעשי אשתו ובעלך". ויודעת מה כתבת שהם חושבים שאת ישראלית טפשה, אולי זה כך כי מה שאת הולכת לעשות הוא דבר מחריד במהותו. הילד לא אשם שיש לו אמה זונה ואבא ביולוגי מניאק, הילד לא אשם שכל העולם יודע ורק אביו החוקי לא יודע, הילד לא יכול לחשוב מה זה בגיל 7 מה זה להיות ממזר, בזמן שהסוד הזה הוא רק בקרבה הקטנה שלו, למזלו גם הוא לא נימצא בישראל ולו רק כדאי שיוכר כממזר, וזה צריך לעמוד בראש מעיניך. הילד לא צריך לסבול מטיפשותם של מי שהביא אותו לעולם קצת מחשבות אוביקטביות למי את הולכת ומדברת ומה ההשלכות שיהיו לזה. האם הילד לא יפגע ממה שאת הולכת לספר לאביו ????, האם את יכולה לצפות את התנהגות האב כתוצאה מכל???. האם את יכולה לדמין מה יעבור על האב אחרי שתספרי לו ומה יהיו ההשלכות על הילד או אישתו ??? האם כל זה שווה את מסע הנקמות שלך ולו רק כדאי שלא תרגישי "טיפשה ישראלית" להרוס חיי ילד בנקמתך ?????????? לימדו אותי בחיי לא להשאיר אדמה חרוכה אחרי כל מצב, ועל אחת כמה וכמה לא להגיע למצב של פגיעה מכוונת בילד שלא עשה לך עוול, זה שהוריו הביולוגים מניאקים, זה לא אומר שבניקמתך בהם את צריכה לפגוע ולו בעקיפין בילד. ובתור ישראלית רק עוד מחשבה קטנה, הילד הזה על אפך ועל חמתך, הוא בשר ודם מפרודיך וילדיך, שגם הצרה שתבוא עליך היא שילדיך גם יחשבו כממזרים וחובת ההוכחה תחול במדינתנו עליהם. לצערי, וכל זה במידה והנקמנות תבוא גם מהצד השני ואנחנו יודעים שזה לא נכון אבל בסיטואציה הזאת אנחנו במדינת חושך, ומספיקה השמועה על כך שעתיד ילדיך יהיה ביסורים בענין הזה. בסופו של דבר זה יוודע להם מי הוא אחיהם אז תחשבי גם על ילדיך, ועל מה עתידם צופן בהודעתיך הפומבית ומה ההשלכות. צר לי עליך אישה צרת אופקים ונקמנית, ימים יגידו כמה את טועה במעשיך, וחבל רק שמי שיסבול בנקמנותיך יהיו הילד הקטן הזה ואולי ילדיך.

Love To love u

New member
מישהו יכול להסביר לי

איך אני בדיוק פוגעת בילד אם אני חושפת את האמת ?? אני שואלת ברצינות ולא בציניות הילד יודע את הכל ושומר הכל בבטן, איך הוא יכול להפגע יותר ממצבו העגום היום ?? לגבי ממזר ונעליים הילד לא יהודי היות והאמא לא יהודיה, כך שממזר הוא לא ממש אבל הגדרות באמת לא משנות מאומה.. לא מבינה את הצרה שאני מביאה על ילדיי, איך הם בדיוק נחשבים לממזרים ?? הם יהודיים < מ2 הצדדים > ונולדו בתוך מסגרת הנישואין, מה אני אמורה להוכיח בדיוק ?? שעשיתי הפריית מבחנה עם האבא שלהם לאחר נישואינו ?? שלא ידעתי שבעלי עשה ילד עם אישה אחת בזמן שהוא הזריק לי הורמונים ?? נו בחייאת בסופו של דבר ילדיי ידעו הכל, את כל האמת כולה, לרגע לא חשבתי ואינני חושבת אחרת אבל הם לא ידעו על זה רגע לפני שאני ארגיש שהם מוכנים לידיעה הזו < ועד שהפרשייה לא תהא סודית עוד, את ילדיי לא אערב בחבורת חסמבה זו > עד אז הילדים האלה לא יפגשו ולו במקרה שוב. ואחרון את החלטת שמחר אני הולכת לעשות זאת, ציינתי ואציין שוב שאלה תהיות ומחשבות שחולפות בראשי, לגיטימי או שלא.. לא יודעת ובוודאי שלא בטוחה מה נכון ומה לא, רחוק מזה יש בי את הרצון < מודה, רצון עז מאד > אומץ זה סיפור אחר לגמרי.

רק עיניין המזונות שלך עוצר אותך

כלומר עם תספרי לאב (שאינו האב הביולוגי..על בגידת אשתו..והילד יגאל מלנצור סוד נורא כזה בבטן- את למעשה עלולה להפסיד את מזונותייך...וזה רק בגלל עיניין טכני ..בגלל שזו מדינה אחרת והוא יכול פשוט לא לשלם ואת לא תקבלי מזונות..כלומר...יש כאן סחיטה.) אז מה יש לנו כאן? ילד עם סוד נורא בבטן אב..שהילד שלו לא ילדו הביולוגי..אך הוא מגדל אותו כבנו, חייו מתפרקים ולא יודע אפילו מדוע. מזונות שישלם על ילד שלא שלו ביולוגית..אך שלו נפשית.(אם אהבה לא מתווכחים ) יש לנו אותך. אם תספרי. לא תקבלי.-סחיטה. במקרה הנ"ל..המזנות=נזיד העדשים מול האמת שתשחרר את הבעל הנבגד ואת הילד מאומללות שבידיעה ובשמירת הסוד. אחלה דילמה יש לך. תגידי..אין חוק וסדר נגד סחיטה?

Love To love u

New member
הוא לא סחט אותי ..

לפחות לא עד כה .. למען האמת הדבר העיקרי שעוצר אותי < בהנחה שגם אם אספר ילדינו ישארו גם ילדיו והוא לא יחליט להתנקם בהם בגלל החלטתי > הוא בעצם האי יכולת שלי לצפות את התנהגות האב לכשיגלה שהוא מגדל 7 שנים ילד שלא שלו .. < ובקרוב עומד לשלם עליו מזונות > אני יכולה לדמיין לעצמי סוף טרגי הרבה יותר מהמצב בו אנחנו נתונים כעת על כן "ורק" בגלל זה נמנעתי עד כה מנגיעה בסיפור הזה בעוד חודש וקצת אני וילדיי כבר לא נהיה פה .. האיום שהאב יגלה את האמת תמיד ישאר < איתי או בלעדיי > מבחינתי כל עוד האמת לא תצא לאור לא אסכים לשלוח את ילדיי לאביהם < דבר שהוא ביקש > לא אסכים שהם יהיו מעורבים בסוד האפל הנ"ל.

אז

הדבר היחיד שמנע ממני עד היום לא לפנות לבעלה עם האמת < אליה אגב, הוא מתקרב בעצמו אבל להערכתי לעולם לא יחשוף את כל האמת כולה, אלא חלקים ממנה > הינו אותו חשש שהוא יצא מדעתו ואולי רק אולי יעשה מעשה בלתי הפיך .. והרי אני עוד זקוקה למזונות לילדיי < אגואיסטית ?? ואללה נכון, פעם אחת בחיי שיש לי מחשבות כאלה שלא כוללים את בעלי היקר > אלו הדברים שלך למעלה. לאחר עיון רב וקריאה בשנית.. עדיין חושבת שהמזונות הם נזיד העדשים שלך. יחד עם זאת הילד יגדל אומלל עם הידע שלו לגבי אביו .. וואחד בעייה. לדעתי את לא צריכה לעשות כלום. הילד לבד יספר לאביו שהוא לא ביולוגי. זה יצא.. למה לך להיות המסנג'ר? למה לך להכנס לפלונטר כזה. בסופו של דבר הסוד יתגלה.

avihuav

New member
כנראה שאת באמת מה

שהיגדרת את עצמך ישראלית טיפשה ועל אחת כמה וכמה בתשובתך את מראה את תמימותיך או כבר אי אפשר לדעת טיפשותך. "ילדי נולדו בתוך מסגרת נישואין" ומה עם הילד שאת מנסה להראות שכל העולם ידע שהוא ממזר הוא לא נולד בתוך נישואין הוא נולד מחוץ לנישואין ???????????? הוא נולד בתוך נישואים רק שהאבא הוא לא האב הנכון ואת זה בניקמתיך הנך מנסה לבוא ולהראות לכל העולם מי מה מו. לגבי ילדיך רק את תהיי אחראית בבוא הזמן, על הצרות שיכולים לבוא עליהם בארצנו השחורה עם כל השחורים שיש להם ולו צל של ספק ביהדותם או אם הם לא ממזרים, לא שיש לי ספק במה שכתבת ואמרת עליהם, אך בואי נלך על התסריט הבא ..... חזרת לארץ בעלך היום גרושיך בעתיד, חי בחול, הודעת לבעלה של המאהבת שהוא אינו אבי בנו אלה בעלך, הנקמה תהיה לבוא ולומר עליך ועל ילדיך את אותה צרה שהיפלת עליו, חבות ההוכחה היא עליך, אין מי שיבוא לעזרת ילדיך בנידון ולו גם בעלך שיכול בשניה להטיל את הספק בבדיקה קטנה, אך לא עושה זאת, שוב מצב היפותתי אך יכול לקרום עור וגידים . מה תעשי ???????????? יותר מכך כל מה שמענין אותך זה לסגור את חייך בניכר ולו רק לקבל מזונות מבעלך, לחזור לפה. מה כל כך מטריד אותך הנושא הזה שכל העולם צריך לדעת מי הילד ומי אביו, למה לסבך את כל העולם בצרותיך ולהכניס את כולם בקלחת שלך, ילדיך ידעו בסופו של דבר את האמת, דיינו הילד יגדל וידע מי מה ואת הפרטים על מי הוא דיינו תחיי את חייך ובגלל שאת היום בזבל זה לא אומר שכולם צריכים להיות שם, המטרה לא מקדשת את האמצעים, סיימי את חייך שם, קבלי ללא קשר את מה שאת רוצה מבעלך, תחזרי לפה, ולו רק לא לפגוע בילד או בילדיך, ציינת שזה רק רצון עז ולא אומץ, אז שיהיה לך את האומץ לנצור את הידיעה מהאבא, שיהיה לך את האומץ להתרכז בצרכי ילדיך ושלך עם בעלך, לסגור את הדברים על הצד הטוב ביותר בשבילכם, וששאר הדברים לא יעיבו עליך, ולקדוח את הקדרה יותר ויותר עמוק שאולה. מקוה שאת האומץ הזה תפני למקומות יותר טובים מאשר מה שרצונך מת לעשות.

Love To love u

New member
אתה מחייך אותי ..

ובמצבי כעת זה המון. ילדיי נעשו בישראל ונולדו בישראל יכולת ההוכחה בידי אמיתית מעל לכל ספק, שכן הם נעשו ע"י הטכנולוגיה המתקדמת של ימנו IVF מעולם לא עלתה שאלת האבהות שלהם, זו גם לא יכולה לעלות לצערי לא הצלחתי להביא ילדים תוך כדי זיון והנאה.. אז לא מבינה לאן אתה מוביל כשאתה דוחף את ילדיי לכל מיני תסריטים פרועים .. מאלה יש לי מספיק, כאלה שלא אני יצרתי, זוכר ?? אגב, עוד דבר בנושא לא נעשתה שם בדיקת אבהות כלומר בעלי טוען שהוא האבא, זהו עלי "לקנות" את זה ?? פחחחחחח אולי אני טיפשה ואולי תמימה ואולי מפגרת ואם זה עוזר לך אהיה גם מטומטמת תרגיש חופשי לכנות אותי בכל כינוי שעולה בראשך ונראה לך מתאים. ורק בדבר אחד אתה כנראה צודק אני חוטאת במחשבותיי אני מואשמת בשפלות ואולי אני כזאת ואולי הכל מגיע לי ואללה, יתכן.

מזכיר לי נזיד של עדשים..יעקב ועשיו

קראתי וקראתי שוב. קצת נידהמת מחייך והמאכריותה של המציאות בה ילד בן 7 צריך לשמור סוד. היה רצוי שיוכל לדבר על הסוד הזה. יש לך פלונטר אמיתי. מחד לא יכולה לומר כלום כדי שמזונותייך לא יפגעו על ידי הבעל הבוגדני שלך. ומאידך לשמור סוד מבעלה של אהובת בעלך המגדל את הילד של בעלך שהוא חצי אח של ילדייך... תשמעי זה סיבוך אמיתי דילמה מוסרית אמיתית ות'אמת? מזכיר לי נזיד של עדשים..יעקב ועשיו..

ערסlight

New member
האמת

מעבר לטלנובלה... השאלה שלך היא תוצאה של אגו פגוע שלוקח אותך רחוק מדי. מה את? אלוהים? ממילא אין אמת מוחלטת אלא רק זו שבעיני המסתכל. זה מצחיק שרובנו מגלים אימפוטנציה בלנהל את חיינו אבל יש לנו איזו אמת אלוהית על הסביבה שלנו. רצון לנקמה הוא מעשה נפסד גם בעיני הנוקמים. אבל אפשר לסדר את זה, מציעים תירוץ כאילו "יש מטרה טובה" [כשרוצים... כל שטות יכולה להיות מטרה טובה] ואז... קל יותר. זה מדהים שכל גירסאות הנקמה שהיו פה לאחרונה... לא באמת שונות זו מזו. אותו אגו שדורש שיקום ואותו חוסר נכונות לקחת אחריות על העיוורון, ההתכחשות, האטימות, הראיה מעוותת של המציאות ושאיפה לגלגל את זה על מישהו אחר. [זה לא אני זה הוא] מילא, אם זה היה עוזר לנפגע. זו דווקא הייתה יכולה להיות סיבה מוצדקת. אבל, אחרי רגע של הקלה, מה יהיה אז? הסיפוק הריגעי יחלוף ורק הסירחון ישאר.

במקרה הזה..זה שונה.

כבר לא יודעת אם זו "נקמה"..או גאולה. יש אדם שלא מבין איך חייו התפרקו לו..מואשם על לא עוול בכפו. יש ילדון צעיר עם סוד נורא שמור בבטן. (הסוד שמור אצל הילד בגלל מזונות..המאהבת רוצה מזונות..הניבגדת רוצה מזונות ..לכן ילד צעיר צריך לשמור סוד?ועוד כזה סוד..ואללה) הסיפור פה ממש משונה..אכזרי במיוחד.

למעלה