ואני שואלת ..

Love To love u

New member
ואני שואלת ..

לא מגיע לו לדעת את כל האמת ?? < לבעל של המאהבת של בעלי, בקרוב הגרוש שלי > שבמשך 7 שנים הוא מגדל ילד שלא שלו ?? אני ממשיכה הלאה, פתחתי בהליכי גירושין, השכרתי בית, רשמתי את הילדים שלי לגנים חדשים בארץ .. וכולי עם מבט קדימה .. מודה, העבר עוצר אותי מפעם לפעם .. בפעם האחרונה שהייתי בארץ < 4 שנים שאנחנו גרים במדינתו > ביקשתי ממנו מפורשות לא להפגיש בין הילדים שלנו לילד ההוא < שלו > .. היא ידעה < לדבריו > שזאת בקשתי היחידה לפני נסיעתי .. לא הזיז לה במאומה היא קנתה לילדיי בגד ים .. הוא אמר לילדים שלא יספרו לי .. שאם כן 'אמא לא תשוב מישראל אפ'פעם' ! אני והוא נשואים 8 שנים חצי שנה אחרי החתונה הוא עשה איתה ילד < בזמן שאני והוא היינו בטיפולי פוריות להביא ילדים משלנו > .. היא ביקשה ממנו מזכרת והוא הסכים .. לו היתה משאירה זאת באמת למזכרת ומתחפפת מחייו/נו, ניחה .. מאז היא לא הרפתה ממנו .. התקשרה לדווח על הריונה, ביקשה ממנו להגיע להיות שם באיזור לאחר הלידה ... שלחה לו קלטות שלה עם הילד .. היום הילד בן 7 והם סיפרו לו מי האבא האמיתי שלו... הילד כביכול שומר סוד, מזה 4 שנים שהוא רואה את בעלי בחייו בהחבא .. והילד שומר סוד מאחיו, מהאבא שמגדל אותו ומכולם בעצם .. האבא שגידל את הילד לא יודע מאומה אבל מרגיש בהתרחשויות היא זייפה טפסי שיחרור מהלידה כך שיראה לידה מוקדמת < התאריכים לא התאימו שכן לא שכבה עם בעלה באותה התקופה > בפעם אחרת היא טסה לישראל ואמרה לו שהיא אצל אחותה .. כשהוא גילה שהיא לא אצל אחותה היא חזרה הביתה עם טופס שיחרור על אישפוז בבית חולים .. המסכנה פשוט לא רצתה להדאיג את בעלה היקר. והוא נמצא היום במקום בו אני הייתי לא מזמן, מלא בשקרים .. מתחיל לחבר דברים, חלקי פאזלים .. מאז שהילד הזה נולד היא לא ישנה איתו < עם בעלה > אלא עם הילד .. היא כמעט ולא מתייחסת לילד הגדול שלה < שנעשה עם בעלה > לדברי בעלי הבעל חושד בבעלי ואמר לה מפורשות שאם יגלה שיש לה קשר איתו הוא ירוקן עליו מחסנית .. אבל כל זה רק לדברי "התכשיט שלי" .. בת'אכלס אני באמת מאמינה שמגיע לבעלה לדעת את כל האמת כולה לפני חודשיים היא נפרדה ממנו בטענה שהיא לא אוהבת אותו יותר .. והבעל לא מבין מאיפה זה נפל עליו... אמנם זוגיותם הרוסה אבל את כל התיק היא מפילה עליו !! הוא מחפש תשובות בטרוף והיא לעולם לא תיתן לו קצה קצהו של חוט להבין את כל האמת על חייהם .. מה שהיא עשתה לא מביימים היום אפילו בהוליווד !! ואני תוהה למה שלא אפנה לבעלה לספר לו כי הילד אותו הוא מגדל 7 שנים איננו בנו ?? כן, מודה הוא הכאיב לי ברמות שאינני מסוגלת לתאר אפילו וגם היא .. כן, היא גם צד בעניין, היא ידעה מה היא עושה לאורך כל השנים ! והילד .. אומלל ומין הסתם ישאר ככה, אימו היקרה דאגה לזה. דעתכם ??

Love To love u

New member
אני לא חיידק

אני בנאדם ואני תוהה בקול, זה הכל אגב, כשזה נוגע לילדיי זה הופך לענייני כאשר הוא מפגיש בין הילדים האלה זה נוגע אלי לו הילד יפלוט לילדיי שהם אחים זה עינייני וכמה שביקשתי שלא יחשוף את ילדינו לזה .. העובדות מוכיחות שהוא משקר ועובד על הראש של ילדיי בצורה מניפולטיבית. שאספר איך בני בכה כשגילה שהבנות סיפרו לי שהם נפגשו איתו על חוף הים במכוון ?? הילד בכה כי חשש שאלך ולא אשוב אליו לעולם למה אין להם גבולות ?? ועד איפה ועד מתי אצליח לשתוק ?? כמה עוד ארמס ואשב בשקט כאילו לא מדובר בחיי ובילדיי ?? דמייני את עצמך במקומי לשפוט את מחשבותיי

לא היתה כוונה לפגוע

והנה, אני מתנצלת קבל עם ופורום, אבל בימים האחרונים אנחנו מוצפים בהודעות נקמה למיניהן. פשוט, לא רואה בנקמה הרבה טעם. ואגב, רק לסבר לך את האוזן, גם לאקס שלי יש ילדה ממישהי אחרת.... אמנם לא נשואה והוא חי איתה כיום. יכלתי כשגיליתי להחליט שאני פועלת בנקמנות אבל זה היה פוגע רק בי ובילדים אז עזבתי. ואת, הוא עוד מעט האקס שלך, אתם לא חיים יחד יותר, תפעלי למען זה שיהיה קשר טוב בינו לבין הילדים ותעזבי את הנקמות בצד.

Rinattt

New member
יוווווווווו איזו טלנובלה...

Love To love u

New member
זמן רב

נלחמתי לגלות ולדעת את כל האמת !! "למזלי" האמת של חיי נחשפה הגבר המסכן לא יגיע לדעתי ולו לחצי ממה שאני יודעת עליו ועל חייו מין הסתם הם יתגרשו בקרוב והוא ישלם מזונות על ילד שלא שלו הוא יוסיף לבלות עם הילד שלא שלו .. הוא יחשוב שנישואיו הסתיימו כי "סתם" נגמרה האהבה בינהם הוא יוסיף וירגיש אשם בזמן שאין ולא היה לו יד ורגל במתרחש לו מישהו היה מציע לי את כל האמת לפני חודשיים .. בטירוף בו הייתי שרויה אז .. הייתי מקבלת אותה ומודה עליה בכל ליבי. היא והוא < בעלי > כנראה חושבים שאני ישראלית דפוקה שלא מסוגלת לדבר את שפתם < לא אנגלית אגב > ולהגיע לשומקום .. אחרת אין לי הסבר איך הם רומסים אותי השכם וערב מבלי לחשוב על כלום מלבד על עצמם. איך יתכן שהם עשו בי ובחיי כרצונם ואני לא אשמיע את קולי ?? ולמה לעזאלזל לא מגיע לבנאדם לדעת איזה חלאות מין לא אנושיים נמצאים סביבו ?? הדבר היחיד שמנע ממני עד היום לא לפנות לבעלה עם האמת < אליה אגב, הוא מתקרב בעצמו אבל להערכתי לעולם לא יחשוף את כל האמת כולה, אלא חלקים ממנה > הינו אותו חשש שהוא יצא מדעתו ואולי רק אולי יעשה מעשה בלתי הפיך .. והרי אני עוד זקוקה למזונות לילדיי < אגואיסטית ?? ואללה נכון, פעם אחת בחיי שיש לי מחשבות כאלה שלא כוללים את בעלי היקר >

כתבת הרבה...

ואני אולי לא הבנתי... דאגה למזונות ילדייך מניעה אותך לספר לבעלה? לא הבנתי איך זה יוצא...אבל אם אמרת. בטוחה שזה המניע? בטוחה?

Love To love u

New member
נהפוך הוא

דאגתי למזונות לילדיי היא שמניעה אותי עד היום לא לחשוף את כל האמת.

אמממ....

מה קרה? את לא מסוגלת לדאוג לילדים שלך לבד? אל תתני לגרוש וחצי להניע אותך, תניעי את החיים שלך לבד, מבלי להשען על אחרים. קשה לי שלא להיות ארסית איתך, אני מתאפקת, אבל המירמור שבך זועק שמות, את הולכת להרוס לאחרים את החיים, די בכך שהחיים שלך הרוסים ואת לא מתמודדת ועושה הרושם שאת גם לא מתכוונת לבנות אותם נכון לפי צורת המחשבה שלך.

ילד בן 7..

ועם סוד שכלכך גדול עליו...לא יודעת איך יכול ילד בן 7 להחזיק "סוד " כזה.. ואם זאת לא טלנובלה..ואם זאת מציאות<אכזרית> אבל מציאות.. לפעמים תוהה.. עד כמה אפשר לשחק בעולמם של הילדים..

תגידי מה נסגר איתך ?

באופן אישי אני נגד נקמות, זה מכניס המון רוע לחיים של הנוקם ... אבל אם לרגע אני עוזב את כל הבלה בלה בלה שיש פה בפורום ושם את עצמי שם במקום אותו אומלל... הייתי מאוד רוצה שמישהו יבוא ויספר לי מה הולך מאחורי גבי . אבל זה אני וחלילה אני לא מייעץ לך לעשות דבר, תחליטי לבד. אגב עם כל הכבוד לך באיזה זכות את רוצה למנוע מילדיך לפגוש את אחיהם למחצה ??? את מאלו שרבות עם הגרוש על חשבון הילדים! לפי דעתי כל כולך פועלת ממניעי נקמה אינטרסנטיים .

Love To love u

New member
ילדיי בני 6

עומדים בפני תהליכך גירושין+ עזיבת המדינה בה חיו 4 שנים ונעקרים למדינתי .. לא חושבת שיהיה נכון לשתף אותם בשלב זה בסירחון. לא כתבתי שלעולם אסתיר מהם את האמת פשוט מאמינה שכרגע להוסיף להם את העובדה הזאת זה טו מאץ'. ולא רבתי עם בעלי, את מה שציינתי פה גם אמרתי לו וביקשתי ממנו זמן, כשארגיש שהילדים מוכנים לזה הם ידעו מזה, כרגע הם עוברים כל כך הרבה שלהוסיף להם נראה לי מיותר, הם קטנים מידי ולא בשלים לכל כך הרבה התרחשויות .. לכן אנחנו הוריהם ועלינו להחליט עבורם גם תיק אימוץ לא נפתח בגיל 6 מאותם הסיבות לכל דבר הזמן שלו.

ב ו ע ו ת

New member
הגיע הזמן לפתוח "משרד נקמות"

יש לי תחושה שתהיה המון קלינטורה. לי באופן אישי לא מסתר המשפט הנ"ל: "לא מגיע לו לדעת את כל האמת ?? < לבעל של המאהבת של בעלי, בקרוב הגרוש שלי > שבמשך 7 שנים הוא מגדל ילד שלא שלו?" עם המשפט הזה: "אני ממשיכה הלאה, וכולי עם מבט קדימה..." עשי לעצמך טובה גדולה ואל תתערבי. הילד המשותף של המאהבת ושל בעלך לא אשם בגחמות שלך ושל ההורים שלו, בעלה לא אשם וגם הילדים שלך לא אשמים, את הרי תשקיעי כל כך הרבה אנרגיה שיכולת לתת להם ובנקמות מטופשות שיובילו אותך לשום מקום.

Love To love u

New member
זה שאני ממשיכה הלאה

לא נתון לתהיות בכלל, זאת עובדה, עשיתי המון בחודשים האחרונים שמוכיח את כוונתי ורצוני הנ"ל .. אני לא אמורה להוכיח זאת לאפ'חד פרט לעצמי. כאחת שהיתה עד לא מזמן במקום של האומלל ההוא אני תוהה אם לא מגיע לו לדעת את כל האמת כולה, לה אני כמהתי, לה הוא כמהה < גם זאת עובדה אגב > והילד אכן לא אשם בדבר העובדה היא שהוא יודע מהכל ולא ממני, הרי לא יתחדש לו דבר בעלה בוודאי שלא אשם, הרצון הוא להקל עליו לא להכביד עליו .. כנסי לנעליו .. לגדל ילד שלא שלך < והילד יודע זאת > שנים .. לשלם מזונות על ילד שלא שלך .. ושות' .. וילדיי אין עניין בכל הסיפור הזה. אגב אני באריזת הבית כעת .. עוד חודש וחצי חוזרת למדינתי כך שכל אנרגיה שאשקיע כעת היא זמנית וחולפת .. בעוד חודש וחצי לחלוטין אפתח בחיים חדשים ולא אהיה פה להריח את הסרחון.

אא ניר

New member
תחושת הנקם היא טבעית, נורמלית,

בריאה. הכיבוש שלה הוא טבעי, נורמלי, בריא.

תחושת הנקם היא בריאה..?

ממש לא....בעיקר עם על הדרך אתה תיפגע בעוד כמה "חפים מפשע.."

למעלה