ואם לא תחזרי...

ואם לא תחזרי...

ואם לא תשמרי ואם לא תחזרי ואם לא תזכרי את פני ואם לא תשאלי על דמעת בבתי העומדת דומם בין עיני ואם שחר יבוא וישא את שפתך וירחיק נדודך מגני בבת שחוק על שפתיו הנושקות על שפתך - נשיקה של תוגת שושני תחוקת כיסופי מלבך תמחק ותמחה את דמעת חלוני ועל סף נשמתי לא משכית לשונך, לא עדי, רק ענק יגוני באזרוע ידי לא אוחז במותנך, לא אשא את גופך עדני כנוסע נוכרי בעולם משונה אתהלך - תוגתי לפני וקינה לא אשא, לא אבכה, לא אקרע אך שתיקה תכסה רנני ואם לא תזכרי ואם לא תחקקי ואם לא תעברי על פני...

שמים1

New member
לא תשוב

לקחת תרמיל נדודים בו ארוזים פרחי חיי המיובשים שושנה אדומה , וזר נרקיסים. בצנצנת קטנה לכדת מטר דמעות מעיניי ובקופסא אדומה לכדת חיוך עצוב שקפא לו על שפתותי . לא תשוב הירח יזמר לי בלילה שיר ערש וכוכבים נוגים ישכיבו חלומותי על סדיני משי קרירים . החושך ישא ענבלי געגועי אליך .

מה אם אם לא תחזור?

שבי אחריך שבויה כציפור חסרת מנוח כאסירה שמנסה לברוח אל בין זרועותיך לאבנים ננעצות היו דמעותיי במורד לחיים מוכות חיוורון לא מבחינה... סומאת עיוורון בדמותך הפוסעת פסיעה אחת לפני מגששת באצבעות גרומות אחר לכתך ממני ללא שוב ונפרדתי בליבי מחיוכך האהוב כי אלי לא תחייך עגומות וצבה בטני מחשש וגופי מן הפחד הותש ומה אם לא תחזור?..... ואולי זו לא אני כי זו לבטח אני ובעולם אין עוד מזור

למעלה