ואם כבר

TEENAGER1

New member
ואם כבר../images/Emo110.gif

אז כבר שדח"ם לשרשר להודעה הראשית דולי אחת לשרשור לכתוב מאיפה הבייס וזהו יום טוב^^

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifראשונה

לפינת " דולי במספרים" אני אתקן שאחזור מהמלון ביום שבת , בייס של רקיע
כי נדבקתי אליו!! השראה לשיער משיער של שני

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמלון?

קול^^ לאן את נוסעת? ממ תגובה בונה.. אני חושבת
קודם כל, זאת דולי ממש חמודה:] אני אוהבת את מה שיצא לך לעשות במספרים
ואת ההצללות החמודות שלך^^ חיחיחי אהבתי את מה שעשית בחצאית^^
*הביטי נא בקובץ שבצד
* טוב אל תסתכלי שם
אני לא מצליחה להעלות את הקובץ, אני אצליח, בסוף
סרט בשיער
[בתקווה שזה באמת סרט בשיער ואני לא אהבלה גמורה
] קודם כל הצורה שלו.. סרט הוא בדרכלל בצורה של פס, ועוד כשהוא נמתח על הראש אז הוא אפילו דיי ישר. חוץ מהצורה, ההצללה שלו היא חביבה ופרוותית כזאת^^ [תנסי לעשות לה נגיד גרב או חותלת פרוותית עם הצללה כזאת^^ אבל סרט בשיער הוא לא צמרירי
הוא מבד נמתח כזה, לא?
לייקרה? אני מדברת שטויות
. אוקיי אז בקיצור, תעיפי מבט קליל בטיוט'טון החמודון שעשיתי לסרט, ותנסי להצליל עם אותו העיקרון
בהצלחה:]
חולצה
בחולצה חסר לדעתי הרבה צל וגם טיפת אור לא תזיק
סימנתי לך באדום את המקומות שחסר בהם צל, ובירוק את המקומות שאפשר להוסיף להם אור.
בשביל לעשות את הצל, אני מציעה לך להשתמש בשילוב של שני הצבעים הכהים בפלטה [שמתי לך אותם ליד] ואת יכולה כמובן להציץ בדוגמא המתוגברת מאוד שניסיתי לעשות לך ליד
יש שם עוד גוון בפלטה האפורה, בהיר.. אז אני מציעה להבהיר אותו, אפילו ללבן לגמרי.. זה יעזור מאוד..:] או, אם כבר את עושה לפי הפסים הירקרים היפים שלי, אז את יכולה לעשות לבן לגמרי, בתור צבע הבא בפלטה.. ואז לא תצטרכי להבהיר..P: חוץ מזה, ההצללה באמת בסדר^^:]
חצאית
כמו שאמרתי, אהבתי את ההצללה המקורית בחצאיתD: אבל חשבתי, משום מה
, שהתכוונת לעשות את החצאית הזאת, החמודה עם הריבועים האלו.. אז ניסיתי לעזור לך, בטיוט' לא מובן בגרוש שאין לי מושג מה עשיתי שם בעצמי. אבל בהצלחה
וכמה הערות אחרונות:
הצללות מתחת לחצאית ולחולצה יוסיפו
כדי לעשות הדפס שיראה אמיתי את צריכה גם להצליל את ההדפס עצמו.. אם בחצאית יש איזשהו פס בהיר שהלב בדיוק עומד עליו, תבהירי גם את הלב
דטס איט, אני חושבת
מקווה שעזרתי, ושתתכני ותשתפרי
אופיר^^ [מה אני מאושרת, מה?
]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifעוד הערה, והתמונה:]

בחצאית, באחרון הוצאתי שלושה פיקסלים מהלמטה כדי לתת לזה תחושה של משהו|חבול\ לאיודעת
אז מתחת לזה, עם חץ מסומן בשחור מאיפה הוצאתי את הנקודות
את לא חייבת להוציא גם, פשוט לדעתי זה יותר חביב^^

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifתודה

*מתקנת* הייתי במלון בים המלח=] מעולה !

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifממשיכה לתקן../images/Emo11.gif ../images/Emo9.gif

Winter Blue1

New member
אפיצ'ו

לפי התחפושת שלי ערכית אוזניים שלי לא מרוצה ממש... תגובות בונות? בבקשה

Kurokawa

New member
הו. חמודה [=

ממליצה להוסיף צל כהה בחצאית, למעלה~ ובחלק האחורי של החצאית. החולצה ממש מתוקה, רק אולי טיפה לשנות גוונים כי זה גוון ממש קרוב לקשירה, אותי זה טיפה מטריד. ממ... היא טיפה ריקה..

ינקיפנק

New member
יאי! סגדת לי!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

היא ממש יפה, רק עשיתי לך תגובונת קטנה... החולצה: הפלים שעשית לא באו משו מקום, לכ את צריכה להראות מאיפה הם באים, למשל הבד מתקפל באזור הכתך, או החזה או משו.. איפה שעשיתי אפור, תכהיי, זה יעשה אפקט של עומק בקפל. צמידים או חתיכות בד: ההצללה בצמידים קצת מבולגנת, תבהירי באמצע כי לסדרר את זה. וכל השאר בקובץ...

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifכבר הגבתי לך 2 פעמים

ב-2 שדחמי"ם וכנראה שאת לא מתייחסת
אז לא צריך:0

גוויניבר../images/Emo97.gif

לאגמורה. היא נחמדה, אבל, אני לא מצליחה להצליל את השיער
... מישו מוכן לעזור לי???

Kurokawa

New member
הנעליים יצאו ממש טוב!

לא ממש מבינה מה הולך בחולצה..מצטערת.. =S מציעה לך להסתכל על תמונה של חולצה או משהו, לראות איך היא מוחנחת על הגוף.. להסתכל איפה אזורי הצל והאור..ולהעזר בזה בשביל להצליל.. החצאית..מקובעת מידי..גם כן, מציעה לך להסתכל בתמונה של חצאית או משהו. לעשות אותה יותר חופשיה אולי..

../images/Emo221.gif

בחולצה תעשי את הפסים הכההים יותר בהירים. והצצלה לא כל כך טובה.. אני אראה לך במדריך שאני אכין לך עשכיו

../images/Emo221.gif

אני מציאה לך לעשות את קווי המיתאר בשני גוונים כמו שהראתי לך בדוגמא (שאני מצרפת עכשיו)

בלעכ../images/Emo7.gif../images/Emo97.gif

תיקנתי את החולצה והצללתי את השיער. הגעתי למסקנה שאני לא יודעת לצייר שיער מה לעשות

shooroo

New member
בא לי לשים.

יאללה שיהיה את זאתי, ישנה. כי היא מצחיקה אותי ויש לה בגדי ארתור. בייס של עירית [:

למעלה