ואם כבר המלצות...

ואם כבר המלצות...

רציתי להמליץ על חנות בכפר סבא, ויצמן פינת סוקולוב- חנות המפעל של דיסקרט. מחירים נמוכים ביותר ודברים מדהימים, עשיתי שם שתי קניות לאחרונה ויצאתי עם שלל גדול במחירים לא גבוהים בכלל. בנוסף הייתי השבוע בג'אמפ יש להם מבצע 1+1 ויצאתי עם דברים מדהימים, לא האמנתי שיש בגדים כאלו לבחורות במידה שלי, יצאתי הכי מרוצה בעולם. בקיצור ממליצה לכולן...

נטקין 21

New member
היי, היה נעים להכיר אותך בבזאר!

אולי את יודעת אם לדיסקרט יש עוד חנויות מפעל? כי בד"כ המחירים שלהם גבוהים נורא, ואם את מכירה חנויות יותר דרומה (נגיד - רחובות, אני לא מצפה שתהיה חנות בב"ש) אני ממש אשמח. שיהיה לך שבוע נפלא, נטע

ע ג ו ל ה

New member
חנויות באזורים אחרים...

אני מכירה את החנות שלהם בגבעת שמואל, אני בכלל לא בטוחה שמדובר בחנות מפעל, אבל שאלת על אזורים יותר דרומיים ככה שזה לא ממש משנה... אני מצרפת לך את קישור לאתר שלהם, יש שם רשימת סניפים ואני מציעה לך פשוט להתקשר ולשאול (יש רשימת חנויות, תלחצי על החץ משמאל לרשימה ואז על "חנויות נוספות").

Revi 22 Tal

New member
עד איזה מידה דיסקרט מחזיקים?

כי בקישור רואים בגדים חושפי בטן וכו'.. לא משהו שיכול להתאים לי .

ע ג ו ל ה

New member
קצת מסובך

אף פעם לא ממש יצא לראות את הבגדים שהם מציגים באתר... מה שכן אני יכולה לומר - דיסקרט מזוהה כאופנה לנשים דתיות כי יש להם בגדים עם שרוולים 3/4 אבל לא רק ותמיד אפשר למצוא שם משהו נחמד ליום יום לא מבוגר מדי או שמרני. לגבי המידות - אני לא כ"כ זוכרת איך זה עובד אצלם, נדמה לי שלא לכל הדגמים שלם יש בכלל מידות (בדקתי כמה חולצות שיש לי ועל אף אחת אין ציון של מידה). אני חושבת שזה מעין וואן סייז ולי הן התאימו גם כשהייתי במידה 50 וגם ב- 44... הסבר די מסורבל, אני יודעת, אבל לא הייתי שם כבר חצי שנה בערך והאמת שזה פשוט ככה אצלם. השורה התחתונה היא, אם את שואלת אותי (ואני בת 23) - לא חושבת שהייתי נוסעת במיוחד לשם, אבל אם עוברים ליד שווה בהחלט להכנס.

למעלה