ואם זו אהבה...

מצוטטת

New member
(-:

אין סוף להבלים..... לא אני אמרתי אני רק הבאתי תמילים בשם אומרם ==>>{ש.פייקוב} תכייפו בכיף כיף דשדש לו... אני ממחר ממלת את מקומו

תגידי לי את.......

איך כן היית רוצה שסיפור האהבה הפתלתלה הזאת כן יסתיים? לפי ראות עיניי היא הייתה תמיד מסתיימת בטרגיות כי את הפן הטרגי את הבאת על עצמך את היא זאת שמשתמשת במושגים קשים כמו: "זרק אותי", "הדף אותי" מושגים טראגים הבחור בס"כ קם והלך ממקום שלא היה לו טוב בו.......בייננו מי עוזב מקום שעושה אותו מאושר? ואת ...למרות שכל עולמך (או ברובו) חרב עלייך עכשיו אני מאחל לך שעוד תחווי אהבה גדולה...אהבה שגדולה מהחיים!!

לדעתי בלבד..נשיקה ושולם

ובניית אמון הדדי ומשם תמשיכו. ניראה לי שניכם תקחו פסק זמן קצר אחד מהשני ותעשו שולם שולם לעולם...ולא בפרהסייה..למה ניגמר לי הזמן לכסוס ציפורניים....

mr_lonely

New member
ואם זו אהבה....

כמה חבל שאנו צריכים לעיתים להגיע לעברי פי פחת כדי להבין אמת בסיסית שמונחת מול עיננו, כדי לקרוא כתובת שהייתה כתובה על הקיר כל הזמן כמה טוב שזה נגמר כפי שנגמר זה היה עלול להגמר גרוע הרבה יותר כמה אהבה יש בך שגם לאחר מסע משפיל שכזה גם לאחר פגיעה שכזו זוכרת את להודות לו על חודשים רבים של טוב גם אם הסוף היה טראגי כמה גדלות רוח יש בך שמרי על אהבתך אל תחלקי אותה ללא ראויים לה. שמרי על עצמך והשארי אופטימית ועוד משהו...תיכף

קוראתלו

New member
../images/Emo140.gifריגשת אותי

אשמור גם אשמור אל אהבתי... כי כמו שכתבתי.. יש בי אהבה והיא תנצח.... לא. לא אחלק אותה עוד ללא ראויים לה. לא עוד. ואופטימית? תמיד הייתי. תמיד אשאר. והיום אפילו יותר (במיוחד כשחזרתי לעבודה ללא הצווארון המעצבן
) אופס אפילו יצא בחרוזיישן... תודה!

mr_lonely

New member
../images/Emo23.gif

די לי במסקנות שהגעת אליהם. למרות מה שכתבת בסופו של דבר. אני מקוה שתקחי משהו איתך הלאה . גם אם הצווארון ירד...הזכר שלו ודאי קיים. ותודה רבה לך !

מיסטר לונלי!!!!

אמרת מילים כל כך פשוטות - מילים שהן עבורי כמו מים צוננים על נפש עייפה. נגעת - שם.... תודה

mr_lonely

New member
הרהורים מקצה מצוק ../images/Emo140.gif

מקצה מצוק ========= הכל נראה אחרת כשמביטים מקצה מצוק. האם זו זוית הראייה האחרת ? או שמא התהום שמתחת נפערת... שינוי ===== לצועד ותיק בחולות טובעניים ( תובעניים ), גם מצוק קשה הוא שינוי לטובה לפעמים. או שמא זו אותה הגברת באדרת אחרת. מה שנותר ======== ההנאה של הרגע, התום של המגע, הבזק חיוך שבא לפתע, זה מה שנותר. מה שיש ====== רק זקן וחכם נהנה ושמח בחלקו. הוא כבר לא בוכה על מה שהיה רוצה. בית ספר של החיים ואני עדיין תלמיד.

מקצה המצוק...

זו הזוית המלאה של ה-360...כולל התהום... שנותנת הפרופורציה הנכונה בין הכן ללא... ואופו עובר הגבול ביניהם. אהבתי

מצוטטת

New member
באמצע

באVיר.............. בבינות השמיים והארץ.... מה קרה לדימיון הסוריאליסטי שלך תשחררי לו כבר מהחסקה

mr_lonely

New member
ממש כך ! כל ה: 360 מעלות לרגליך

כולל התהום ! זה בהחלט מכריח לחשוב אם כדאי לעשות את הצעד הקטן קדימה.... אהבתי תגובתך !

למעלה