סיום ההתערטלות
אנשים!! פרופרוציות בבקשה!! לא נסחפתם קצת? סיפור טראגי (איך שימוש במונחים הדף וזרק מתקשר לטראגי? כולה עובדות!)רבה עם עצמה...נו באמת...האנשים שמכירים אותי יודעים בדיוק כמה אושר ושלמות ושמחת חיים יש בי.לא מתכוונת לרגע לשטוח את מהותי ולהצטדק על כך..בטח ובטח לא כאן..כולה סיפור על אהבה שנגמרה. כמו שאהבות לפעמים נגמרות. אהבה שהסתיימה בצורה מכפירה ומבישה (ולא בהכרח מצידי... מי שנהג כפי שבחר לנהוג הוא הוא שצריך להתבייש...יהיו סיבותיו אשר יהיו...לא מצטערת ומתביישת לרגע באקט הפגנת הרצון מצידי לשקם והידיעה שטעיתי.וביקשתי את סליחתו.להיפך. גאה בעצמי. בואו נודה על האמת. בודדים האנשים שמודים בטעויותיהם ואף פועלים לאי הישנותם בעתיד.מפנימים. גם אני הייתי אחת כזו. נכון. הדברים נכתבו בבוקר שאחרי. כשאני עדיין בסערת רגשות מליל אמש. אולי זה נשמע מוקצן.אולי זה נשמע מתבכיין. ומתקרבן. (דרמה קווין מישהי כתבה...מודה שיש לי את זה לפעמים...) אבל.. בל נשכח שכשהכל כה טרי והפגיעה כה מהדהדת וכואבת, אז התגובה גם נשמעת בהתאם. מעריכה את התגובות. חלקן מחממות את הלב. חלקן סתם מהולות ברוע ורצון ללבות כאן אש. אקשן. יום נפלא לכולכם.