ואם זו אהבה...

יערית

New member
עצוב

שאנחנו בני האנוש משתמשים במושג אהבה במיקרים טרגיים כשלך ועוד הרבה דוגמאות כמו אובדן שליטה -כרצח או ניסיטון לכך. נכנסתי לנעלייך, הרגשתי את התחושות האלו מקרוב, אבל את הקצה הזה לא עברתי למרות שיודעת שבסערת רגשות וברצון עז לאחוז משהו בכל הכוח ולא לתת לו ללכת מאיתנו, כמעט ואין מעקה שם ולכן הסיכון גבוה יותר. מה שכן למדתי מעט מהניסיון שלי וזה השורה התחתונה שלך, מה שלא מתאים מההתחלה הופך להרגל קשה מנשוא, מתורגם לאהבה ומשם לסרטים שאנו בונים לנו בראש, לו היה מתאים, הדברים היו מקבלים פרופורציות אחרות לגמריי<מה זה בכלל בזמן שכואבים?>. אמרתי כבר שמבינה אותך מאד? וזה ממש מתאים לי לשלוח לך וגם לעוד הרבה נשים שנמצאות או נמצאו במקום הזה: " אתה אף פעם לא תביט בי באותן עיניים ולמבט שלי נוסף שמץ אכזבה כי אם אתה עוזב ואם אני נשארת זאת לא אותה האהבה אני תמיד אשמור על כמה צעדים אחורה אפילו אם תתן לי להיות קרובה כי אם אתה שוכח ואני זוכרת זאת לא אותה האהבה ולא ישארו לי אליך רחמים ויכאב לך הרבה אני מקווה כי על מי אני בוכה על מה אני עצובה חבל על הדמעות שלי זאת לא אותה האהבה"

עונה לה

New member
ואני כאן..לענות לך..אהובתי..

לא..לא נגמרה אהבתי.. לא..לא מפסיק לחשוב עליך.. לא זרקתי אותך.. תמיד היית בשבילי המלאך..האחת והיחידה..הנסיכה שלי.. ברטט הייתי מלטף את גופך.. לדום עמדתי בנוכחותך.. ליופייך הייתי עבד נרצע.. לאהבתך..כמהה נפשי.. מי כמוך יודעת..כמה משברים עברנו לאחרונה.. כמה פעמים הבטחנו לעצמינו שנפסיק לריב ולהתווכח על כל שטות.. כמה לילות..וכמה ערבים שרפנו במריבות על כל שטות.. איזו עקשנות ופרנציפים.. איזו פנקסנות.. כמה חוסר כינות ב"להודות" בטעויות.. גם אני מקנא לך..כי אני אוהב אותך.. אבל אהבה זו היא בלתי אפשרית..זו אהבה..שברגעי השיא שלה שנמשכו כמה וכמה חודשים..היא נגעה בכוכבים.. ואת יודעת את זה..כן...גם אני.. אבל..אני מפחד..אני מפחד מקנאה שכזו.. אני מפחד מה יהיה מחר..אם תחליטי שאת רוצה לבדוק את הטלפון שלי..ותמצאי שם מספרי טלפון ללא שם? מה אז? תתחילי להתקשר ללקוחות שלי ולבדוק מה הקשר שלהם אלי? ואם סתם לשם העניין..זו תהיה לקוחה שלי? מה אז? איך תגיבי? אני לא יודע..ואני פוחד מהלא ידוע.. כל הקטע של הקנאה הזו..נובע מחוסר אימון... חוסר אימון משווע..חוסר אימון שטומן בחובו הרס.. לאורך חודשים שלמים..עניתי עשרות פעמים על אותה שאלה ששאלת..כי היו לך חשדות.. עניתי..ושוב עניתי..בסבלנות אין קץ..עשיתי הכל לרכוש את אמונך.. הייתי ולקחתי את הבעיות שלך..עם הילדים,עם הבית,עם הבנקים,והייתי שותף לכל הבעיות שלך..ועזרתי בלי חשבון. נתתי את כולי..ואת..את אף פעם לא נתת בי אימון..אימון מלא. מספיק שלא הייתי עונה לשאלה אחת ולו הקטנה ביותר..והערב ההוא היה אבוד..ומריבה קשה מלווה אותו. ולי... לי..אין כוח לזה.. אני רוצה לחיות בשקט.. אני חי פעם אחת..ורוצה להנות מהחיים.. כשפגשתי אותך..ידעתי שאת היחידה..ואכן היית ונשארת היחידה..גם כשנפרדנו לא אחת בתקופה האחרונה.. אז החלטתי שצריך לעשות למריבות האלה סוף.. וההנחה שלי הייתה ועודנה היא: אם לא נהיה יחד לזמן מסויים..וכל אחד יחיה את חייו כאילו לעולם לא נחזור..יהיה לכל אחד מאיתנו הזמן לבחון את עצמנו מקרוב.. לבדוק היכן טעינו..להכיר אנשים אחרים ולנסות להתחבר..אם לאחר זמן.. את תחשבי עלי עדיין..ואני עליך.. אז אנו נהיה מוכנים להתפשר..ולוותר..ולעשות מאמץ אמיתי וכנה לנסות לגשר על הפער..לנסות לתת אימון מלא האחת בשני..אז יהיה לנו סיכוי.. הידיעה שכל אחד מאיתנו רשאי לעשות כרצונו..יקטין את עוצמת הקנאה..וישאיר מקום חם בלב..לאהבה טהורה..אהבה אמיתית..המושטטת על אימון מלא.. "יש פתגם שאומר..אם את אוהבת מישהו תני לו ללכת..אם יחזור..אז הוא שלך לתמיד..ואם לא..אז מעולם הוא לא היה שלך" כי אכן..זו אהבה של פעם בחיים..גם בעיני..

יערית

New member
אל תתנו לנו

להפריע לכם, אני עם הקפה ,חולמת בהקיץ על... מחייכת לפלפון מידי פעם
וחווה יחד איתכם את המתח הזה.. פסק זמן למחשבות ...

אין לי כוונה...

להפריע חלילה,אבל... יש שם משו נדיר בזוגיות שלהם... פער של 46 שנים לטובתה... לא שאני שוללת פערים...אבל כאילו...זה לא קצת מעבר לקצה? זהו...לא אפריע גם לך בהקיציס.

חחחחחחח.תמיד בודקת להם בציציות?

עכשיו שבי בשקט לכסוס ציפורניים או לאכול פופקורן..BY THE END OF THE DAY האהבה תשכון במעונם....הכל בפרהסיה..

עונה לה

New member
../images/Emo4.gifקצת פחות מ 20 שנה הפרש

את נתוני הגיל הכנסתי ללא שימת לב

אני במתח..

מתי כבר תשלימו, ותפסיקו להיות בצ'ילבה? מחכה בסבלנות לשמוע את הנשיקה עד אלי...

שלי 9

New member
ואני בניגוד אלייך

דווקא לא מתחברת להתערטלות הזוגית הזו מעל גבי הפורום (במיוחד שמדובר ברגשות סופר אישיים)..אבל זו רק אני וזו רק ~דעתי~..זה לא אומר שדעתי היא ה"הנכונה"..זה רק אומר שאני מחזיקה בה..:) (למרות שזה ברור אני אומר ש-דעתי מגיעה ממקום נקי ולא משום שיקול אחר) יש לי מן תחושה כזו שזה היה יותר נכון לו בני הזוג הללו (שאין לי מושג מי הם וזה גם לא משנה) היו מדברים בינהם ללא התיווך של אנשי הפורום..

עונה לה

New member
../images/Emo127.gif

אבל הייתי חייב להגיב..להעמיד דברים במקום..לשכך את הכאב..להרגיע..להאמין..

כן אבל אם אתה עונה פה יוצא שאתה

מנסה להצטדק בפני כולם וזה מיותר לא שאני מצדיקה אותה כי גם היא באה בהפוכה אבל לפחות מתוך התגובות היא יכולה לקבל את ההמלצה לקבל טיפול. לדעתי גם אתה צריך לטפל במשהו כי אתה הכנסת את עצמך למקום של קורבנות בדיוק כמוה ופה רצוי שתבדוק למה ! אין שום סיבה והצדקה שהיא תיגע לך בטלפון ואתה זה שהרשית לה להכניס אותך למקום הזה של ההתגוננות התמידית כי כנראה היית זקוק לזה מסיבה שרק אתה תדע אחרי שתעמיק פנימה. היא לא הרעה בסיפור וגם אתה לא הרע בסיפור כך שמה שקרה שם בסך הכל היה שיקוף הדדי שמטרתו להביא אתכם להמשך ההתפתחות האישית . כרגע לא נראה לי שהיא במקום הנכון (נכון לעכשיו) למרות שהיא כבר התחילה לקחת אחריות אבל יש שם עבודה פנימית שצריכה להיעשות . גם אתה עדיין לא במקום הנכון כי זה שהבנת שאתה לא יכול לאבד את הזהות שלך בתוך הקשר זה אחלה אבל חשוב לחקור וללמוד למה הגעת לשם על מנת שזה לא יחזור על עצמו
לשניכם

r o n i t 3 7

New member
ואני חושבת

שאמון הוא בסיס לכל קשר, ואם הוא לא בנמצא, אז לא משנה כמה אהבה חושבים שיש שם, מתחת - הקרקע פעורה, וגם נפרוס סדין מתחת - זה לא אמור להחזיר את הקשר. קשר אמיתי וכנה הוא אחד כזה שיש לו יסודות חזקים, היסודות האלה הם כנות, ואמון - לכל אלה מתווספים שאר הדברים... דעתי בהצלחה לשניכם

ת'אמת?

קוראת ומתרגשת עם שניכם, קוראת את המילים של שניכם ואי אפשר לטעות.........יש אהבה בעולם
כמה אהבה, כמה יופי, כמה עצוב מאחלת לשניכם (תהיו אשר תהיו) להגיע למקום הנכון לשניכם והעיקר............. האהבה
ואתה צודק, צריך לתת ללכת, אם נועדתם להיות ביחד, הרי שאתם תהיו ביחד, אבל לא בכוח, הכל מכתוב! לחיי האהבה

מצוטטת

New member
../images/Emo79.gifאז ככה../images/Emo79.gif

מ3ד אחד דניאל סלומון אומרש.... "אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה...
מ3ד שני אמר ז'אק ברל.... "צריך תמיד לפקוח עין ולהישמר ממלכודות....
מ3ד שלישי פול סיימון שר ש.... "האהבה היא שיר שחולף ...
מ3ד רביעי כתבה נירה רבינוביץ פעם ש... "אהבה זה דבר שנותנים במתנה...
מצד רביעי נתי לוי אומר..... "נסי להתבונן ולבדוק עוד אפשרות אהבה נולדה לעשות לנו טוב...
מצד טוב לא יהיה לזה הרי סוף אז עוצרת כאן עם מילותיו של אהוד מנור{ז"ל} "גן עדן די קטן וגבולו גיהנום.... שנאמר האהבה שלך היא לא האהבה שלו ~~~~~~~כנראה~~~~~~~

למעלה