"ואל תאמרי לי

בוופק

New member
תודה!

הצלחת לשעשע אותי. המשך כך ואולי בכל זאת יש תועלת לקיומך הפתטי...

SupermanZW

Well-known member
אתה בטוח?

האם ה-IQ שלך הוא 150 או שמא 15 והוספת 0 בטעות? איני בטוח לגבי סופיות/אינסופיות היקום, אך הטיפשות היא אינסופית, אתה מוכיח זאת.

איינשטיין טעה אם הוא אמר את זה בכלל

יש גבול לטיפשות ולא יודעים אם היקום הוא סופי או אינסופי ואלה לא רק שני הדברים האינסופים היחידים (בהנחה שהם אינסופים) המספרים גם אין סופים והידע המועט שלך וצרות המוח שלך מונע ממך לראות שמוכרח להיות אלוקים הטיפשות שלך פשוט ענקית אתה צריך לקלוט את זה למעשה עצם זה שאתה מאמין בתאורית האבולוציה המגוכחת מוכיחה שאתה טיפש(ואני מתכוון לזה) תפתח את הראש אידיוט תתחיל לחשוב תפעיל את הדבר הזה שקוראים לו מוח ותגיע למסקנה שיש תכלית ויש בורא לעולם אה כן ועוד משהו intelligence IQ150: רק שני דברים הם אינסופים.המספרים,והחורים בתאורית האבולוציה ותאורית המפץ הגדול

dean4

New member
בוא נראה...

1. מה הקשר בין סופיות, אי-סופיות היקום. והטפשות, לסופיות או אי-סופיות המספרים? ומה כל זה קשור לאמונה של אל כל יכול? 2. מדוע אתה מנבל את פיך איטלגנציה? 3. מדוע אתה מתקרא לעצמך איטלגנציה כאשר רוב ההודעות מראות באופן חותך שלא? 4. מדוע אתה חושב שלכל דבר יש תכלית? 5. מדוע זה מוביל אותך לקיומה של צורת חיים כל יכולה? 6. מאין לך שאין מעליה עוד בעלי כוח כל יכול? 7. מדוע לדבריך יש חורים ענקים בתורת האבולוציה? איך? איפה? ומדוע זה חשוב לך, לי ולכלל הפורום? והאם אתה מנסה לרמוז בכך משהו? 8. האם עברת מבחני אי-קיו? האם יש בין תוצאותיו לשימך קשר כולשהו? 9. האם אתה יכול להביא את ציטוט דבריו של אנשטיין? 10. מדוע חשיבותו לטעוניך באה לו רק כאשר אתה מעונין להוכיח את אלילך? ולאו דווקא בתאוריות ששמו-הידוע בא לו מהם? 12. באיזה זרם למדת? פרטי? ממלכתי? ממלכתי-דתי? והאם בהם למדת את הידע שלך במדע? 13. האם אתה כתבת את שימך (איטלגנציה) או מישהו כתב לך? -אתה רואה? כבר מצאתי לך פעילויות להיום..

Piren

New member
ahhh

im pretty sure that what Einstein said isnt part of any of his theories rather than another one of his many jokes ... incase you didnt notice.. this is sarcasem P.S - you can say that numbers are finite by the fact that the "number" inifinity was created If one could create an equation using ∞ (Inifinity) then by that numbers are infinite Thats the beauty of math.. even tho Inifinity is being used.. there's still a result Im surprised that someone named Intelligence150 couldnt understand something as simple as a joke

בטח שהיה

אבל אחרי שבני ישראל קיבלו עליהם את כל המצוות הם קיבלו ברכה וקללה(טוב ורע) המצוות שה' נתן לנו הם בעצם מתנה ואם אנחנו עושים אותה זה רק לטובתנו ומה זה איזה זכות זכות יש לו לכפות את הרע? הוא היוצר (כל הזכיות שמורות לה' חחחח) אחרי שאבותיך ראו את עשר המכות וראו את ים סוף נקרע לשתיים וראו את כל זה הם ראו את גדולתו והם ראו שהוא עוזר להם ואכן הוא עזר להם והם כרתו איתו ברית ובתקופתו של נוח כמעט ולא היה רגש או רחמים לא היה כלום אנשים עשו רע רע כל היום רע "וירא יהוה כי רבה רעת האדם בארץ וכל-יצר מחשבת לבו רק רע כל-היום: "

בוופק

New member
אתה לא ברור.

קודם אמרת שאבותי עשו עסקה עם אלוהים שבה הם מקבלים טוב יחד עם רע. עכשיו אתה אומר שגם לפני העסקה היה להם טוב יחד עם רע, אז לשם מה עשו עסקה? הרי בין כה וכה היו מקבלים טוב יחד עם רע, רק שבתוקף העסקה הם גם חייבים לקיים מצוות ודיברות שונות ומשונות שמגבילות את אורח חייהם (כמו "אל תרצח", איזו דיברה טיפשית...
). אני מסרב לחשוב שאבותי היו כה טיפשים.

הם יקבלו את הטוב ואת הרע בעוצמות

יותר גדולות. שאנחנו לא בסדר אנחנו נענש ואם אנחנו בסדר אז נקבל דברים טובים והכל יהיה טוב נגיד שניהיה טובים אז נקבל כל כך הרבה טוב שאי אפשר לתאר אותו החיים יהיו פשוט נפלאים ואם ניהיה רעים נקבל רע כמו השואה למשל וכל הרעות למינהם ואבותינו חתמו על העיסקה הזאת ואמרו נעשה ונשמע וכמו שאנחנו רואים העיסקה הזאת עדיין חלה אנחנו עושים רע ומקבלים רע עושים טוב ומקבלים טוב ומה אתה רציני? מה רע בלא לנאוף ולא לגנוב ולא לרצוח ולכבד את אביך ואת אמך? או ואביו לנו אם לא הינו מבצעים את כל אלה העולם שלנו היה נחרב מזמן ללא התורה אם לא היה פחד מאלוקים אנשים היו משתגעים

L7

New member
אם נהייה רעים תהייה שואה?שטני

לתמוך בזה. אתה תומך בזה? למד מאברהם אבינו שניתץ את אליליו. נתץ את אלוהים- וטובה שעה אחת קודם.

senior boudha

New member
וכל היהודים גם מקיימים אותם,נכון?

כמו המתנחלים בחברון שהורגים ילדים פלסטינאים או כמו החרדים משס שנואפים כל הזמן או כמו כל המשוחדים\מושחטים עם הכיפות זה המצוות של אלוהים הטוב?אני לא חושב...

אך התיקשורת התיקשורת

אל תיהיה פתי ידידי תשכיל תלמד אל תאמין לכל מה שמספרים לך בתיקשורת ברוב המקרים הוא מוסיפים עוד קצת בשביל שהסיפור יהיה יותר מעניין וגם אם אכן מישהו נואף או משהו כזה אז הוא חטא ובכל זאת אנחנו בני אדם הוא יכול להיצטער על זה בכל זאת אני מאמין שאדם דתי אמיתי לא יעבור על עשרת הדיברות ובקשר לרצח ילדים פלסטנאים הבא להורגך השקם להורגו אני לא יודע אם זה נכון לגבי אלה שהם רצחו אבל בכל זאת העם שלהם רוצה להרוג אותנו בכל זאת אני לא חושב שזאת הדרך

senior boudha

New member
התקשורת דווקא נוטה לימין

ודוח בצלם הוא לא שקרי. אם כל בנאדם דתי מקיים את "עשר השטויות"אז כבר אין דתיים בעולם. אנחנו רוצים להרוג אותם והם רוצים להרוג אותנו

free soul

New member
דבר יפה.. לא מתאים לזלזל..

אתה מזלזל חופשי באבינו! למה? בגלל שחייך קשים או מה? אז תפסיק לדבר בצורה כזאת!

L7

New member
"לא תרצח" ספר לה' הרוצח הגדול מכולם

הוא הרוצח ללא רחמים את כל בני האדם.

Governor

New member
מה פתאם? שכחת? הכל מההנפא"כ

אשר רק בין שתי אזניך. `השגחה פרטית`. לא? הרי נאמר בחולין ז' `אין אדם נוקף אצבעו מלמטה אלא אם כן מכריזין עליו מלמעלה` למטה ננקפו אצבעות שש מליון פעמים. משמע, למעלה הוכרזו שש מליון הכרזות, אחת לכל נקיפה!!! הכרזה היא פעולה _רצונית_. אין היא מתרחשת _מעצמה_ שעה שיושבים סתם בחבוק ידים, או מסתירים פנים מן הטבוחים. האין זאת?

L7

New member
אין מוות בניגוד לרצון אלוהים.הרוצח

הגדול מכולם.

free soul

New member
ועוד משהו....

עם דיבורים מזלזלים שבאים ממך אתה חושב שהוא יבוא לקראתך?????? אם הייתי במקומו הייתי עושה בידיוק כמוהו... (אני לא בטוחה) אבל, עם זילזול.. הייתי נותנת לך לסבול

למעלה