להיות מכונים לקבל אותה, לארוז אותה ולשלוח בחזרה ליצרן (אתרי שופר ומנוף למינהם).. להבא אנא עשי מאמץ קטן ותחפשי את מיליוני השרשורים בנינו לבין מיני מחבת"ים פה בפורום..
נכון שהאל הורג בני אדם... ואגיד לך למה.. בגלל טיפשותם.. יש בני אדם לא חכמים שהם לא מקיימים מצוות. אז אתה חושב שהוא ישתוק?? אז הוא מביא עלינו גזרות.. כן.. מה שאנחנו עוברים כרגע.. כשקורא משהו קשה לעם שלי אני לא מזדעזעת.. אני יודעת בידיוק מה הסיבה: ח ט א י ם !
" ראה נתתי לפניך היום את-החיים ואת-הטוב ואת-המות ואת-הרע. טז אשׁר אנכי מצוך היום לאהבה את-יהוה אלהיך ללכת בדרכיו ולשׁמר מצותיו וחקתיו ומשׁפטיו וחיית ורבית וברכך יהוה אלהיך בארץ אשׁר-אתה בא-שׁמה לרשׁתה. יז ואם-יפנה לבבך ולא תשׁמע ונדחת והשׁתחוית לאלהים אחרים ועבדתם. יח הגדתי לכם היום כי אבד תאבדון לא-תאריכן ימים על-האדמה אשׁר אתה עבר את-הירדן לבוא שׁמה לרשׁתה. יט העדתי בכם היום את-השׁמים ואת-הארץ החיים והמות נתתי לפניך הברכה והקללה ובחרת בחיים למען תחיה אתה וזרעך" מה לא מובן??. אבותיך קיבלו את זה עליהם אין מה לעשות
הנוצרים לא חיים פחות מהיהודים אז איפה החשבון האלוהי המובן לך כל כך? את אוהבת חנופה וחנפנים? אולי גם אלוהים שונא חנופה (דת) אולי מה שאלוהים אוהב באמת זהו חילוני ישר דרך?
סליחה על הביטוי את כותבת ממש שטויות שימי לב על הדברים הטובים לא שאל כלום למה הוא ברא למה הוא ברא הרבה וכל מיני הנאות והרבה הנאות גופניות והנאות מהעולם וכו' את כל זה את לא שואלת ורק תדעי שאל כל דבר יש תשובה וזה לא שאני בא להטיף לך או להחזיר אותך בתשובה גם אני חילוני וכ'ו וכ'ו ותישאלי את הרופאים גם להם יש הרבה תשובות ע"כ גם למדע וכ'ו אם רק באמת צירצי לדעת ולברר תיראי שהכל ניברא כ"כ יפה וממש יפה ורק לטובתנו ולהנאתנו עם כל כך הרבה מחשה ושכל שאנוש לא ישכיל להבין זאת ושוב תחשבי טוב טוב על כל השטויות שכתבת כי לא רק לדת היהודית יש תשובות גם לכל שאר הדתות יש תשובות (לשאלות הספציפיות ששאל) ופעם אחרת לפני שאת רוצה לכתוב משהו אנטי או כפירה לפחות שזה יהיה עם רמה שלא יראו כמה חכמה ומשכילה את (אני לא מתכוון ח"ו לפגוע בך רק השטויות שלך כ"כ צורמים לי שאני לא מבין בכלל איך שמו את השטויות האלו כאן) ושוב אני אומר לך אם את רצינית יש תשובות להכל גם בעולם הרפואה ע"כ וגם מהבחינה הדתית האמונה וכ'ו ושוב אני מדגיש רק שתביני שאני חילוני גמור ועם כל זה מאמין לאחר שהלכתי וביררתי ובדקתי הרבה דברים וכ'ו שיהיה לך בהצחה ושתחכימי ותשכילי