ואי ואי - העבודות...

קורס - החוקים המלאים...

כן, ומענישים אותנו, כמו להריץ אותנו בשבט וברחבה של המפקד, לבוא מוקדם. ואנחנו באים כי חייבים, ואם לא נבוא לא יהיה לנו מבנה במחנה... אנחנו בונים הכל

2003 SkiPeR

New member
יש לי תגובה עם הרבה- ../images/Emo127.gif:

שימי
!!!
מצד אחד, זה ממש מפגר שצריך להעניש אתכ, כיוון שהמחוייבות לקורס, ולהגעה לפעולות- צריכה להיות שלכם, ואף אחד לא צריך לעשות משהו בשביל לגרום לכם לבוא !!! אני חושב ומאמין, שבתור חניך קורס, צריך לפתח כבר, סוג של מחוייבות לשבט.
ואני גם לא מבין את מדריכי הקורס שלכם- אבל אני בטוח שנתתם להם סיבה טובה....
מצד שני- נראה לי שקורס שגיא, היה בא ל"עבודות" האלה בכל מקרה... ונראה לי גם שהקורס הזה.. מאוד, אבל מ-א-ו-ד נהנה ב"עונשים" האלה...
שתבינו- משחקים איתם כמו בצבא... נגיד שתוך 30 שניות הם לא מסדרים בשלשות... אז מריצים אותם 100 מ' ימינה.. ואז חוזר חלילה...
ומצד שלישי........: מי את ??????? רוצים לדעת מי אית !!! איך קוראים לך, בת כמה את, באיזו כיתה את...
מאיפה את ??? באיזה שבט ??? מה את אוהבת לעשות ????? נו כבר !!!

2003 SkiPeR

New member
בוטן ../images/Emo70.gif זה השם ה-III שלי.....

ואכן... האנשים שקוראים לי "בוטן" מקורם באחוות "אסתר"- בגיחה של כיתה ח' (מחנ"ק).........
ואני מרגיש שאני יודע......

מה../images/Emo35.gif

אלעד
איבדת את הזיכרון בצפון
ככה אתה שוכח מכביסטים
אני מרגישה ממש רע שאתה לא מקשר ביני לבין זו שבאיי סי... לגבי הקורס - יפה אמרת אלעד "משחקים איתנו כמו בצבא". זה בדיוק ככה. אני לא חושבת שנאחנו נהנים לבוא שמונה וחצי בבוקר לעבודות, אבל לגבי הריצות... אני חושבת שהז הדבר הכי משעשע שקיים בקורס לגבי עונשים... אוקיי... נזכרת בי

ממש מוזר הקורס שלכם ../images/Emo13.gif

עושים לכם את זה כמו טירונות
פעם נפל איזה משהו על המרכז שלנו והוא החליט לעשות לנו אימוני כושר - אז הוא עשה לנו כאלו חארטות - עמידה בזמנים, מיסדרי ציוד וכאלו.... אבל לעשות את זה ככה סתם בקורס...? ושירה, איזה באסה שלא באת גם לטיבעון... היינו יכולות ללכת ליפגוש גם את אלעד וגם את שירי
נועה.

ואי ואי - העבודות...

בגלל שאתמול באו רק איזה 15 ילדים מתוך 60 בקורס הענישו אותנו והיום הינו צריכים להיות בשבט בשמונה וחצי בבוקר
היינו רק 30 ילד אבל בגלל שאלו היו עבודות שבטיות ולא קורסיות (יחי ההבדל הקטן...) אז עבדנו בכל מקרה אחח ותקעו לי סנדה ברגל ויש לי שם כזו בומבה ורודה - אבל זה כלום לעומת זה ש... אני יושבת בתוך הקונטיינר מוציאה סנדות של 6 מטר - פתאום מישהו מושך סנדה מלמטה ותקע לי אותה בתחת ויש לי שם כזה סגול ענק... צריך להביא מצלמת וידאו לעבודות שלנו - כי זה שיא המצחיק... בסוף הקורס נעשה סרט "עלילות קורס שגיא"...אני כבר רואה את הקלטת הוז כרבת מכר

2003 SkiPeR

New member
נראה לי שנדפק לך השכל, אחותי !

האם אני נראה לך, כל-כך טיפש ?????? שאלתי את גברת "חסוי"- מי את... ולא אותך
את גנובה, אהה ????!!!

שיט איתכם../images/Emo70.gif

אלעד... אופס... חחח... עזוב אני עצבנית בימים האחרונים ודווקא התאים לי לכעוס על עוד מישהו... נועה - אני לא מאמינה שפגשת אותם ולא אמרת לי כלום
למה לא ארמת בכלל מהתחלה שאתם נוסעים
אוף איתכם
(לא כיף איתכם בכלל
דפקתם אותי, דפקתם אותי...) שיט
טוב נו, קיבלתי 96 במבחן במתמטיקיה...

לא פגשתי אפחד! "היינו יכולות"

כל הכבוד על ה 96....!!!! אם היית באה לא היית לומדת ולא היית מצליחה ככה
! הנה, מצאתי משהו טוב! נועה.

נועה.. קבלי...

ברגע זה יזמתי מפגש פורום מוקטן ומצומצם של 4 חברי פורום... זה יקרה בחופש הגדול שמתחיל ב-20 ליוני. תודיעי לסבתא ולעמית...

למעלה