מישהו חסויה
New member
ואי איזה כיף!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif
אני רשומה בפורום הזה אבל החלטתי להישאר חסויה.. אתם בטח מכירים אותי אבל אני לא יגיד מי אני
טוב אז זה מה שקרה.. לא מזמן הייתי מאוהבת בילד כבר שנה כמעט אבל לא מזמן סוף סוף הבנתי שהוא ילד זבל שחבל"ז.. עכשיו, לא מזמן פתחו פורום לשכבה שלנו והתחלתי להתכתב שם עם ילד אחד מהשכבה.. ואז התכתבנו באייסי וכל פעם קראתי לו נשמה והוא קרא לי נשמה והוא מזה מצאחן בעיני!!! ולא ידענו מי זה כל אחד אז אמרנו בבצפר שנגיד שלום ונראה אחד את השני וכו'.. ואז ראיתי מי זה והוא ראה אותי אבל לא דיברנו ואז באייסי בבית אז התכתבנו והוא אמר לי שהוא ראה אותי ושאני מהזה יפה וכו'.. ואמרנו אחד לשני שאנחנו חולים אחד על השני והוא מזה התאהב בי.. עכשיו, אני לא ידעתי אם אני אוהבת אותו והייתי צריכה לחשוב על זה ומזה התביישתי ממנו.. וגם נראה לי מוזר שבהתחלה דיברתי איתו בפעם הראשונה ביום רביעי הזה שהיה וכבר אני מאוהבת.. טוב בקיצר לא הייתי בטוחה אם אני מחבבת אותו או אוהבת..והוא מזה אוהב אותי.. וכל מי שיודע אומר שאנחנו מזה מתאימים וחמודים ביחד.. אז חברה שלי וידידה שלו לקחה אותנו ודיברתי איתו בהפסקה והוא מזה נשמה! ובקיצר התאהבתי בו והוא מת עלי..ומזה רוצה שנהיה חברים וכתב לי מכתב מהההמם ליום האהבה.. כל מילה זה- איזה נשמה, יפה מתוקה חמודה אני מת עלייך וכו'.. וגם אני הכנתי משהו.. היום אני הוא ועוד כמה ילדים נפגשים בערב בבית של חברה ואם הוא ירצה להיות חבר שלי וכו'.. הוא כזה מתוק ואני מתה עליו אבל אנחנו מכירים אולי יומים שלושה.. אז סתם רציתי לשאול אתכם מה דעתכם... ולך למרות שאתה לא רואה את זה.. אני מתה עליך!!!!!!!!!!!!! וד"א אני בת 14.. אוהבת אותכם ויום אהבה שמח ותהנו בערב...
אני רשומה בפורום הזה אבל החלטתי להישאר חסויה.. אתם בטח מכירים אותי אבל אני לא יגיד מי אני