ואיך פותרים את זה?!

אביבה תודה לך, את שליחה מקסימה!

בס"ד אני מודה לה' יתברך על כל השליחים הטובים שהוא שולח לי בדרך... לגבי השאלות: בסלון יש שתי דלתות הזזה מזכוכית ומאחוריהן כרגע ארון שסותם 2/3 משדה הראיה ומרפסת עם רפפות. הצד - דרום! כשניכנסים לחדר הילדים פונים דרומה. (יש עוד כניסה מהצד הנגדי ממש, בחורף, כשישנים היא סגורה)

את יודעת...

הוא גם שולח לי... הדלת השניה שיש בסלון, זו שאמרת שהיא מהצד הנגדי, היא דלת של חדר? משהו אחר? לסגור אותה בבקשה לא רק בחורף... תמיד שתהיה סגורה...

זה לא בסלון. זה בחדר ילדים.

בס"ד בחדר ילדים יש שתי כניסות. הילדים כרגע משחקים רוב הזמן במרפסת היוצאת מחדרם. זה לא כל כך מעשי לסגור את הכניסה הזו. האם בכל זאת לסגור ולבקש מהם ללכת מסביב, דרך הסלון לפינת היצירה שלהם במרפסת? ומה בקיץ? לגבי כניסת אוויר מבחוץ? החלון בחדרם לא יוצא החוצה, אלא יוצא למרפסת שגם היא סגורה ברפפות. את לא מתעייפת? עד מתי את בפורום? אולי נמשיך מחר? לילה טוב בינתיים, אני כבר מזמינה לי מראת בגואה. אגב, איפה רוכשים מקוש אריה כזה?

לגבי השלט על הדלת...

בס"ד לא נהוג במחוזותינו לציין שם פרטי על הדלת, רק שם משפחה. האם זה משנה ולמה? ממש לצבוע בתכלת ערבי כזה את הדלת? השכנים יירו בי.

כל דבר משנה...

שם משפחה זה טוב אבל צריך גם שם פרטי. מי שרוצה שקריאתו תענה... צריך לכתוב את שמו הפרטי... לא תכלת ערבי, ולא בחוץ... מבפנים באזור הדלת. צבע תכלת מאוד מאוד מאוד בהיר... כמעט לבן עם דיפ קטן של תכלת.

יש המלצה ספציפית לגבי סוג המראה?

בס"ד נכנסתי ל"אירית קריסטלים" ב"עידן הדלי" ויש שם הרבה סוגים וגדלים של מראות, עם ובלי מסגרת, עם כיתוב סיני, בלי, קעורה, לתלייה, הדבקה. יש לך העדפה או המלצה עבורי? (אני מעדיפה בלי כיתוב סיני, אם אפשר) תודה!

אפשר רק מראה, בלי שום דבר

אם את רוצה עוד יותר חסכוני, אפשר למצא מראות נטו בחנויות של אומנות שימושית. המחיר שלהן שקלים בודדים.

דווקא לא חיפשתי לחסוך.

בס"ד רציתי רק לדעת אם זה משנה, איזו מראה, כי אני מניחה שזה משנה. מוצאת חן בעיני כזו ממוסגרת בבמבוק. בלי כיתובים. זה טוב?

לילה טוב ותודה!

בס"ד זו פעם ראשונה שאני משתתפת פעילה בפורום וזה ממש ממש מוצלח. נהנתי מאד והפקתי המון. לילה טוב וחלומות פז!

קראתי עכשיו את

ה"שיחה" בינכן, ואני רוצה לאמר תודה על הפתיחות של רעיה בכתיבה ובראש ועל זו של אביבה בתשובות...

תודה איזה כיף על הפירגון!

בס"ד ואיך "יוצרים" את השורה הזו שיש לכולכם עם האייקונים למטה? גם לי יש מן משפט מפתח כזה. מה הפעולות הנדרשות במבי?

אז ככה..

כנסי ל"עדכון כרטיסך האישי" ותראי איזה אפשרואיות יש שם אחת מהן זו חתימה אישית, כיתבי שם את "משפט המפתח" הזה, תוסיפי לך אייקון- והנה יהיה גם לך... בהצלחה! (מענין מה היא תכתוב ן אייקון של סקרנית ן.....)

למעלה