ואופטופיק זהו שבתשלום!!
B BiDriL New member 14/4/06 #3 אאאאאנייייי אאצלל כוססעעע!!!!*____* אני אצל לאהה כן כן.!!11 מאני אצלהה !!! [זאת אופיר ד"א] ו ו אנחנו מתחרפנות ופנאןן!! וחירפנו את עירית והיא צילמה אותיXDDD "היי, את באה לפה הרבה בובה? ?"\ [קרדיט לצלמת המהווללת-עירית ]
אאאאאנייייי אאצלל כוססעעע!!!!*____* אני אצל לאהה כן כן.!!11 מאני אצלהה !!! [זאת אופיר ד"א] ו ו אנחנו מתחרפנות ופנאןן!! וחירפנו את עירית והיא צילמה אותיXDDD "היי, את באה לפה הרבה בובה? ?"\ [קרדיט לצלמת המהווללת-עירית ]
M Mrs Johnny depp New member 14/4/06 #19 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifחחחחחחח זהירות- יתר סקסיות
B BiDriL New member 14/4/06 #50 ../images/Emo210.gifכן,אנחנו מנפנפות ישבנים .____. מחורפנות ביותר*______* אוריןן את כוסעעעעעעעעעעעעע כל כךךך !!!!!1111111; זאתי רצתה להתקשר לאמא שלה כי היא מאחרת.היא נפלה את הראש -.-; לא אני לא ללכת:;!!!!1111111
../images/Emo210.gifכן,אנחנו מנפנפות ישבנים .____. מחורפנות ביותר*______* אוריןן את כוסעעעעעעעעעעעעע כל כךךך !!!!!1111111; זאתי רצתה להתקשר לאמא שלה כי היא מאחרת.היא נפלה את הראש -.-; לא אני לא ללכת:;!!!!1111111
ז זוהר נוגה New member 14/4/06 #5 איזה מורה מוזר../images/Emo211.gif אני מנסה להתרכז בשיר, והוא מתחיל לפרט לפני שמות של ירקות דוחים במיוחד! "פטרוזיליה" "ברוקולי"
איזה מורה מוזר../images/Emo211.gif אני מנסה להתרכז בשיר, והוא מתחיל לפרט לפני שמות של ירקות דוחים במיוחד! "פטרוזיליה" "ברוקולי"
M mirymoo New member 14/4/06 #6 אהההההההההההה../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif!!!!!!!!!!! מת לצעוק 4...אויי זה כל כך מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכו לראות!
אהההההההההההה../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif!!!!!!!!!!! מת לצעוק 4...אויי זה כל כך מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכו לראות!
S shi66 New member 15/4/06 #79 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifלא רציתי../images/Emo3.gif יכלתי חח העיקר כתוב ב-hot שזה סרט אימה וגם כולם אמרו לי שהוא אימה .
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifלא רציתי../images/Emo3.gif יכלתי חח העיקר כתוב ב-hot שזה סרט אימה וגם כולם אמרו לי שהוא אימה .
M mirymoo New member 15/4/06 #97 ../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifזה פרודיה לסרטי אימה אבל זה ממש ממש לא מפחיד ונורא מצחיק...
O o0Invisible0o New member 15/4/06 #98 מי אמר לך את השטות הזאת?../images/Emo6.gif זאת סדרת סרטי פארודיה מפגרת.>< הצעקה- אימה. מת לצעוק- פארודיה. נמנ. אולי התבלבלו.
מי אמר לך את השטות הזאת?../images/Emo6.gif זאת סדרת סרטי פארודיה מפגרת.>< הצעקה- אימה. מת לצעוק- פארודיה. נמנ. אולי התבלבלו.