ואולי???????????

eliasys

New member
נשק אטומי

בת-עמי!! אני מציע לך להפעיל את המוח לפני שאת מדברת. תודה לאל שפצצת האטום אינה ברשותך. אם יום אחד את תבחרי להיות ראש ממשלת ישראל. אני מייד עף מכאן. אז תעשי הכל שתהיי ראש ממשלה, ואז כל הערבים יברחו חחחחחחחחח ממש מצחיק

B.Shokor

New member
אליאס יקירי.. / בת-עמי ראש ממשלה!

בת-עמי חושבת בדיוק כמו כל ``המחבלים``, היא מוכנה למות למען המדינה שלה, ואכן היא מוכנה גם להרוג למען המדינה שלה. אבל האמת שיש לי ספק מאוד גדול שאם בת-עמי תהיה ראש ממשלה היא לא תעיף את הערבים מפה (לפחות לא כולם - לא אותי ולא אותך!).

בת-עמי

New member
אל תדאגו ראש ממשלה אני לא אהיה

שוקר אתה פשוט דמגוג אתה מנסה להשוות אותי למחבלים אז מה לעשות שזה לא נכון מחבל-רוצה למות למען המדינה שלו זה רצונו למות כשהיד ולהרוג יהודים בת-עמי-מוכנה למות לעמן המדינה שלה לא רוצה למות כשהיד ולא רוצה לקחת כמה שיותר מחבלים יש משפט כזה טוב למות בעד ארצנו מכירים??????? נכון ברור שעדיף לחיות אבל לפעמים צריך למות ושוקר אתה לא צריך לכתוב לי את רוצה למות תמותי את כי אני לא מבקשת מאף אחד למות אני מבינה מאוד שהציוניות אבדה וצעלרי היום הרבה אנשים אומרי טוב למות בעד עצמנו

eliasys

New member
תודה לאל שאת לא הולכת להיות

ראש ממשלה התחלתי לדאוג ולארוז מזוודות

קלייר

New member
מכירה/טוב לחיות בעד ארצנו

מכירה את המשפט טוב לחיות בעד ארצנו,ולהחיות אותה נחדש למען האנשים החיים בה,כי מספיק מתים יש כבר באדמתנו, ואת המשפט טוב למות בעד ארצנו-רשום בהיסטוריה ישראל שבאמת לא היתה ברירב אחרת,והיום יש בחירה בין החיים למוות,ואנו בוחרים לחיות למען ארצנו ומי שבוחר למות למענה יפסיד את החיים לשווא

B.Shokor

New member
באמת חבל!

את מתרגמת כל מה שאנחנו אומרים כפי שבא לך, אותה מחשבה עדיין יש לך בראש, להרוג ערבים!. בו נעשה עיסקהההה: תרדי מהמחשבה הזאת ל24 שעות ונראה איך הדברים מתפתחים, מסכימה?

קלייר

New member
לצערי אין פה מחשבה/רק נקם

לצערי אין פה מחשבה רק מחשה על נקם,ואני הראשונה שיעזוב אליאס

בת-עמי

New member
יש הבדל עצום

בין שלום בתוךף המדינה לבין שלום מחוץ למדינה אולי אני לא יודעת את כל הידע שלך שמלחמות אבל נאי יודעת טוב מאוד מהו פצמ``ר וגם את מלחמת המפרץ אני זוכרת

קלייר

New member
ההבדל ענק-בין מלחמת ההתשה של היום

לבין מלחמה כוללת ,שתיסחוף את כל האזור ,כולל עמי ערב בעלי טילים המגיעםצלכל פינה ,כולל כימי זה מה שאת רוצה שיקרה בארצך שאת כה אוהבת בתנאי שאת תעשי כרצונך והכל יתנהל לפי דעתך לא משנה לך שרוב העם רוצה שלום ,את לא זוכרת כלום כי את התופת האמיתית שידענו במדינה זאת עוד לא זכית לראות ואני תקוה שלא תראי לעולם,

בת-עמי

New member
אולי אחרי המלחה יהיה טוב???????????

אולי רק מלחה יכולה להביא משהו טוב לפעמים רק מתוך רע יכול לצמוח הטוב

eliasys

New member
בטח יהיה טוב

אחרי שכולם לא יהיו יותר בטח יהיה טוב, לא יהיה עם מי לריב. המלחמה הבאה בת עמי ``שתבוא עלינו לשלום`` ו``בעזרת השם`` וש``לא תאחר לבוא אנשאללה`` תחסל את כולנו גם אותי ואותך בת עמי, את מבינה את זה.?? תכניסי את זה טוב טוב לראש. לא ישאר כאן אף אחד, את מבינה? לא ישאר אף אחד. מתיי תתחילי להבין מתיי? זה מתחיל להרגיז אותי

בת-עמי

New member
כל סוף הוא התחלה חדשה

העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה... כמה ארוכה היא הדרך אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם.... אחרי המלחמה ישארו אנשים הרבה אולי אז נוכל לשבת שיתר גאוה אל אדמת א``י אולי אז ימותו המרצחים אין לי בעיה שהמלחמה תחסל גם אותי זאת א``י עם ישראל-העם היהודי תורת ישראל-התנ``ך וארץ ישראל-כולל יש``ע וכולל סיני וכולל הכל זה שלושה עקרונות מקודשים מבחינתי ולפעמים צריך למות למען אנשים אחרים ולמען אדמה

B.Shokor

New member
ושוב,אם את רוצה למות אל תשתפי אותנו

בת-עמי יקרה, ארץ ישראל חשובה לך = ארץ ישראל חשובה גם לנו תורת ישראל והתנ``ך חשובים לך = תורת ישראל והתנ``ך חשובים גם לשאר היהודים עם ישראל חשוב לך = עם ישראל חשוב גם לנו אבל אנחנו בכלל לא חושבים באותה צורה שלך, אם את רוצה למות למען המדינה שלך אז אל תשתפי אותנו במוות הזה, כי אנחנו לא מוכנים לאבד את החיים שלנו למען טפשות ושתות!.

קלייר

New member
למי יהיה טוב לך/או לאלפי האנשים

למי יהיה טוב לך,או לאלפי האנשים שיאבדו את היקרים מכל או הילדים שיולדו אחרי המלחמה פגומים,הרי המלחמה הבאה תהיה מלחמה קשה וממנה רק תצמח זועה שלא ידענו מעולם,הטוב הוא למנוע מלחמה , ואמרתי לך בת-עמי,מי שלא ידע מה גורמת מלחמה כימית או גריעינת ידבר כמוך כי ממלחמה כזו לא ישאר דבר,ויקח שנים רבות לתקן את הטעות הזו את פשוט לא יודעת מה את מדברת,

בת-עמי

New member
קלייר את כנראה לא מבינה

אם נמשיך בדרך הזאת של להיות יפי נפש כאלה ונחליט על דרך השלום ימותו יותר מהסיבה הפשוטה שאין פרטנר אנחנו עושים הסכמים מטוטמים ומתים מהם אז נעשה הסכם נוותר בהרבה דברים ושוב ימותו מאות איש ואז נעשה עוד הסכם שוב נוותר וימותו שוב מאות איש בסוף מדינת ישראל תשאר על ת``א את צריכה לחכות לפיגוע של 100 איש כדי להבין?????????????? אין פרטנר לא עושים שלום עם עם מלא מרצחים מחבלים פורעים והנהגה מסיתה

יוסי26.5

New member
בת עמי היקרה שוב....

אנחנו לא צריכים שום פיגועים...גם לא של פצוע... אבל השלום שווה כמעט כל מחיר... לענין לוחמה אטומית וכימית ו/או ביולוגית.... בת עמי את ממש ממש ממש לא יודעת על מה את מדברת,אם את התחלת בזה... ו...אני טיפונת מבין בזה... אז רדי לקרקע כבר...ומספיק עם שטויות... הבעיה שלך לדעתי...שאת לא מסוגלת להיות אובייקטיבית... כי את מכורה לאידאות שלך בלבד... גפ לאחרים יש אידאות... והחוכמה לגשר בינים... וזה עולה בחיי אדם בשני הצדדים... לכן צריך שלום... ושלום איתן ולא על כרעי תרנגולת....לכן שוב זה עולה בחיי אדם... נפל לך האסימון ???? הגיע הזמן כבר...:))

all

New member
מספיק עם הפחדנות

ישנו צדק וישנה פחדנות. אם את רוצה שלום ולא אכפת לך באיזה תנאים. זה בסדר, אבל אם את מוכנה לכל וויתור רק בגלל שיש להם טילים כימיים שיכולים לפגוע בך גם אם את מסתתרת בבית שלך ולא יוצאת ממנו. זו פחדנות תבוסתנית. וזה לא משנה מה יש להם וכמה הם קלייר, זה גם לא משנה מה יש לנו וכמה אנחנו, כל מה שמשנה זה מה דרישה לגיטימית ומה איננו כזה.

קלייר

New member
אתה צודק all אני פוחדת /אך שפויה

אתה צודק אני פוחדת ,אך שפויה ולא הולכת בעינים עצומות אל המוות רק כדי שארץ ישראל תשאר שלמה,הרי אפשר לנסות אחרת, וכל הכבוד לך ,שאתה אמיץ אני לאאאאא

יוסי26.5

New member
אלל אתה לא מבין כלום...מצטער

זה לא משנה כמה אתה לא פוחד...כי כולם פוחדים... ןצטיל כימי כמעט ואי אפשר להתגונן... מביולוגי בלתי אפשרי.. ומאטומי ראה הירושימה... יותר לא אפרט... אז אין כאן ענין של פחדנות אלא מניעת הרג המוני... גם רופאים לא ישארו לטיפול בנפגעים... אז תרדו כבר מזה... וכן אלל מותר לפחד כי החיים יפים למרות הכל...

all

New member
חברים, זו אחת השאלות הקשות בחיים

על מה אתה מוכן לוותר ע``מ להיות חיי? היהודים בשואה היו מוכנים לוותר על הכל! היו מוכנים לראות את הוריהם וילדיהם נרצחים מול עיניהם. היו מוכנים להיות שפני נסיון אנושיים של אנשי המדע הנאצים. היו מוכנים לעבוד עבודת פרך, לקבל מכות, לראות את נשותיהם נאנסות ע``י חיילים נאצים, או סייענים פולנים. האם גם אתם מוכנים לכל זה רק ע``מ להתקיים רק עוד כמה דקות? אני לא, החיים לא נחוצים לי בכל מקרה. ואם יש דבר אחד המבדיל בין אדם לבהמה, הוא זה שהאדם יודע ויכול לחתוך את הורידים של עצמו כשחייו הופכים לחיי בהמה.

למעלה